- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi Misslinna92
-
bu seferde bana bende senin annene gitmiyorum ozaman diyecekHuzurunuz kaçmasın diye sinirlendiğinizde sustukça, dolduğunuzdaki patlama şiddetinizi arttırmaktan başka bişey yapmamış oluyorsunuz.Gidemeyiz askım çünkü yerde oturamıyorum annenler gelsin istersen diyebilirsiniz sonuçta.Surat asar mı asmaz mı bilmem ama bence asarsada dert etmemeniz oralı olmamanız lazım huzursuzluktan bu kadar korkmanız normal değil.Huzur iki taraflı düşünülen bişeydir siz zor durumda kaldığınız halde evet tamam diyerek zaten kendi huzurunuzu silip atıyorsunuz iki türlüde bi kazancınız yok birde üstüne kaybınız var.Ben sizin bu susmalarınızı yersiz buldum.Hayır derken sinirli yada tepkili davranmanıza gerek yok sonucta.
farkındaym birazda kendi annem için susuyorum neden derseniz..Agsı burnu kırılası bi eş
Huzurum kaçmasın diye susuosunda. Huzurun sussanda kaçıo farkındamısın?
bu seferde bana bende senin annene gitmiyorum ozaman diyecek
bu seferde annem başlıcak nie gelmiosn die
giderm ama annemde cok anlayşsnz sürekli eşinle nie gelmiyon die sorar bu seferde kendi kendine tiriplere girer anlayacanız sanki köşeye skşmş durumdaymAyrıca gelmezse de gelmesin, annene gündüz tek başına gidemez misin?
Annesi size ne eziyet etti bilmiyorum ama eşinizin annesi ve özlemesi aşırı normal. Anne yani anne bu, sizin için annesini silemez ki. Ben de hemen hemen her gün annemdeyim, Rabbim başımdan eksik etmesin.
Ayrıca haftada bir gitmek çok aşırı değil, her gün gitse anlarım da sizi. Yapmayın bence boşuna stres yapıyorsunuz şu hamile halinizle.
Siz annenize ne kadar sıklıkta gidersiniz?
Bütün bu dengeleri kuracak olan sensin, bunu da konuşarak yaparsın, ancak. Eşin sana anlayış gösterecek. Öncelikle kayınvalidenin evinin işini yapmak zorunda değilsin. Büyüktür, hepimiz evine misafirliğe gittiğimizde büyüklerimiz yapsın diye, bulaşıkları temizleyip yemeği falan yapıyoruz ama senin hamileliğin sorunlu.giderm ama annemde cok anlayşsnz sürekli eşinle nie gelmiyon die sorar bu seferde kendi kendine tiriplere girer anlayacanız sanki köşeye skşmş durumdaym
Annenizde bi zahmet damadını her daim merak edip durmasın. Hiçmi anne kız başbaşa kalıp dertleşmeniz olmucak.farkındaym birazda kendi annem için susuyorum neden derseniz..
ben şimdi gitmeyecm diyelim ki oda benm aileme gtmyecek o zaman annemde başlıcak eşin nie gelmiyor demeye sanki her yerden köşeye kısılmş gibiyim
anneme bunu cok dedim ama yoook... illa damatla gelinecekmiş anne bırak gelmesin diyorm bu seferde küsmeler tiripler her yerden skştrıolar beni.. keşke diyorum keşke.. bazı şeyler için cok pişmanım bilymsnzAnnenizde bi zahmet damadını her daim merak edip durmasın. Hiçmi anne kız başbaşa kalıp dertleşmeniz olmucak.
Hamile olacam fink fink dönecem. Valla sıcmış gibi oturrum kalkmamMadem eşinizin kendi akıl etmesini bekliyorsunuz bir kaç önerim var. Madem illa gidilecek kaynanaya, saygıyı kusuru boşverin uzatın ayaklarınızı. Kendinize oturmak için puf götürün. Öyle fıldır fıldır hizmette yapmayın. Çay mı bekliyorlar, gayet yavaş çekimle hareket edin. Sürekli ahlayıp vahlayarak oturun kalkın. Hatta yerinizde olsam ikide bir "ahh anacım kıymetini bilemedim" falan derdim
Eşinize de ne desem bilemedim. Ağır birşey söylerdim de alınırsınız şimdi.
Şununda farkında değilsiniz. Karnınızzda bir can taşıyosunuz. Bunun için herkes size ayak uydurmalı.anneme bunu cok dedim ama yoook... illa damatla gelinecekmiş anne bırak gelmesin diyorm bu seferde küsmeler tiripler her yerden skştrıolar beni.. keşke diyorum keşke.. bazı şeyler için cok pişmanım bilymsnz
vermior ne yazkki ben kaynanama gitmessem eşimde anneme gitmior..Ayyy vallahi ben şiştim annenizin düşüncelerinden. Nedir bu yahu?bi rahat verin insana !
Napıcak millete gösteri yapıcak. Komşulara ''aaa bak damadı da düzenli geliyor dedirticek ''Şununda farkında değilsiniz. Karnınızzda bir can taşıyosunuz. Bunun için herkes size ayak uydurmalı.
Siz herkese değil.
Annenizde nabıcaksa damadını. anlamadım doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?