- 3 Nisan 2016
- 112
- 7
- 11
- 33
- Konu Sahibi Misslinna92
-
söyledim canm söyledim kaç kez söyledim ben yere oturamıyorum dedim.. sancılarm var dedim adam hala anneme gidelim mi dior resmen söver gibiYere oturamadığınızı söyleyin bu seferlik yalnız git deyin.
sandalye falandamı yok. gerçi sandalyede pek rahat değil hele bide hamile için daha kötüdür heralde. kendin için bi puf koltuk alsan. bi evde bi çekyat koltuk nasıl olmaz ya, köy evlerinde bile tahtadan sedirler vargitmiyor illa benmle gidecekmiş yoksa elalem ne dermiş.. ne ugraşacak oturdu yerden kalkmaz kendileri görünürde cok hasta.. ama hiç birşeyi yoktur işine geldi gibi davranır
malesef hiç kıymetim yok ben onların gözünde gelin dğeil hizmetciyim..he kendi gitmeyecek bi de siz tek gideceksiniz.
ohhhh ne ala memlekete. valla ben olsam kocanın surat asmasına fırsat vermeden kendim surat asarım yine de gitmem. siz gidelim deynce tamam demeyeceksiniz her seferinde gitmek istememe nedenlerini söyleyeceksiniz. bi noktada dank edecek. etmese de kendi bilir. hamile hamile elin bulaşığını yıkamak size mi kaldı, hiç mi kıymetiniz yok.
Allah yardımcın olsun tatlım,okurken kendimi senin yerine koydum,yırtarım o adamı ama ,herkesin yapısı farklı.Ben doğuştan yırtan mizaçtayım,sonradan olunmuyorbende ona şaşırıyorm.. kasılmalarım o kadar fazla ki iğne vuruluyorum sırf bu yüzden nst de sancm cıkıyor eşim bunları biliyor hala anneme gidelim mi..
insana söver gibi değil mi..
elbetteki annesi elbetteki özleyecek elbetteki gidecek ama ben bu haldeyken adamn gözü hiç birşeyi görmüyor ailemde ailem hala.. cok kavga ettim.. cok kıyametler kopardm cok küs kaldım cok agladm anca bu kadar mesafemi koruyabildim..
söyledim canm söyledim kaç kez söyledim ben yere oturamıyorum dedim.. sancılarm var dedim adam hala anneme gidelim mi dior resmen söver gibi
malesef hiç kıymetim yok ben onların gözünde gelin dğeil hizmetciyim..
kaynanam bana bir keresinde nazından geçilmiyor sanki tek hamile senmsn dedi.. buna ragmen saygısızlk etmedim..
sofra hazırlanır ben hazırlarm cay konur ben koyarm bulaşık yıkanlr ben yıkarım
eşimle cok kavga ettm deişen hiç birşey olmadı..
kör şeytan diyor ki aç agızın yum gözünü say sayabildini ama simdi kavga kıyamet kopacak olan bana bebegğime olacak
dedim canm.. dedim.. işlemiyor adama daha 3 gün önce dedim.. işlemiyorYa bacım deli misin, divane misin? Ben yere oturamıyorum, sen tek başına git annenlere canım yanıyor de, geç git ya, Neden gideriz, tamam diyorsun.
Canım yanıyor, gelemem ben de, gitme.
bn asıl neyden korkyrm bilymsnz yarn bebegim olunca sürekli götürmek isteyecek beni.. kaynanam bizden cıkmayacak napacam nasıl baş edecem bilmyrm o zamanya kavga etmeye gerek yok. madem kavga edince diş geçmiyor sen de yok sayacaksın. yorgunum gidemem diyeceksin. surat asıyosa da assın ya.
Bence o an demeliydin.zaten herşeyi biriktirdim bilyormsnz dogumdan sonra patlıcam artık gelmesinler evime herkezin evi yuvası vaR ben sürekli onları çekmek zorunda da değilim..
diyemedim o an desem kıyamet kopacaktı ama su an sessiz durmakta çok kötü napacam bilmiyrm
İşte gidelim mi dediğinde, sanki hiç dememişsin gibi, gidemem hayatım, sancım var, ağrı yapıyor, ayağımı uzatmam lazım, de.dedim canm.. dedim.. işlemiyor adama daha 3 gün önce dedim.. işlemiyor
bir yandan da annem baskı yapıyor nie eşinle gelmessnz die oof oof..
ben bunları yapamadım için bu kadar kötü oldum belkide keşke yapabilsedm keşke azda olsa sesim çıkabilsedi..yahu baştan desenize ayaklarım zaten şiş oturamıyorum o şekilde sancım artıyor bu sefer sen git tek başına diye..
huzur bozulacak bir durum değil ki bu keyfinden gitmek istemiyor değilsin sonuçta..
ama ille de gidecem o işkenceyi çekecem diyorsan giderken eline bir sandalye al evinden eşin belki anlar biraz.. ben kesin öyle yapardım eline tutuştururdum sandalyeyi yerde oturamıyorum biliyorsun bunu götürelim gelirkende getirelim derdim..
bu sefer bende senin annene gitmiyorum diyecek o zaman..İşte gidelim mi dediğinde, sanki hiç dememişsin gibi, gidemem hayatım, sancım var, ağrı yapıyor, ayağımı uzatmam lazım, de.
Defalarca de. O en sonunda usanıp da sormayana kadar.
ben bunları yapamadım için bu kadar kötü oldum belkide keşke yapabilsedm keşke azda olsa sesim çıkabilsedi..
bu sefer bende senin annene gitmiyorum diyecek o zaman..
Der.bu sefer bende senin annene gitmiyorum diyecek o zaman..
Derse desin belli bi süre ikinizin de ailesine gitmeyin bişeyler eksilmez merak etme.bu sefer bende senin annene gitmiyorum diyecek o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?