Eşim İçin Öncelik Hep Ailesi Sanırım Yoksa Ben Mi Abartıyorum :(

gitmiyor illa benmle gidecekmiş yoksa elalem ne dermiş.. ne ugraşacak oturdu yerden kalkmaz kendileri görünürde cok hasta.. ama hiç birşeyi yoktur işine geldi gibi davranır
sandalye falandamı yok. gerçi sandalyede pek rahat değil hele bide hamile için daha kötüdür heralde. kendin için bi puf koltuk alsan. bi evde bi çekyat koltuk nasıl olmaz ya, köy evlerinde bile tahtadan sedirler var

malesef hiç kıymetim yok ben onların gözünde gelin dğeil hizmetciyim..
kaynanam bana bir keresinde nazından geçilmiyor sanki tek hamile senmsn dedi.. buna ragmen saygısızlk etmedim..
sofra hazırlanır ben hazırlarm cay konur ben koyarm bulaşık yıkanlr ben yıkarım
eşimle cok kavga ettm deişen hiç birşey olmadı..
kör şeytan diyor ki aç agızın yum gözünü say sayabildini ama simdi kavga kıyamet kopacak olan bana bebegğime olacak

Ya bacım deli misin, divane misin? Ben yere oturamıyorum, sen tek başına git annenlere canım yanıyor de, geç git ya, Neden gideriz, tamam diyorsun.
Canım yanıyor, gelemem ben de, gitme.

Allah yardımcın olsun tatlım,okurken kendimi senin yerine koydum,yırtarım o adamı ama ,herkesin yapısı farklı.Ben doğuştan yırtan mizaçtayım,sonradan olunmuyor
Sen biraz daha sabır,idare et,sonrası Allah kerim.

söyledim canm söyledim kaç kez söyledim ben yere oturamıyorum dedim.. sancılarm var dedim adam hala anneme gidelim mi dior resmen söver gibi

Sen bu bebeğe herhalde değer vermiyorsun. Hatırlatırım ki bu bebek senin de bebeğin ben evden getirmedim. Beni düşünmüyorsan çocuğunu düşün de ve gitme. Adamın tavrını düşünmekten olan bebeğe oluyor.

ya kavga etmeye gerek yok. madem kavga edince diş geçmiyor sen de yok sayacaksın. yorgunum gidemem diyeceksin. surat asıyosa da assın ya.

Ya bacım deli misin, divane misin? Ben yere oturamıyorum, sen tek başına git annenlere canım yanıyor de, geç git ya, Neden gideriz, tamam diyorsun.
Canım yanıyor, gelemem ben de, gitme.
dedim canm.. dedim.. işlemiyor adama daha 3 gün önce dedim.. işlemiyor
bir yandan da annem baskı yapıyor nie eşinle gelmessnz die oof oof..

ya kavga etmeye gerek yok. madem kavga edince diş geçmiyor sen de yok sayacaksın. yorgunum gidemem diyeceksin. surat asıyosa da assın ya.
bn asıl neyden korkyrm bilymsnz yarn bebegim olunca sürekli götürmek isteyecek beni.. kaynanam bizden cıkmayacak napacam nasıl baş edecem bilmyrm o zaman

Bence o an demeliydin.
Bazen gerçekten anlamıyorum bu erkekleri.
Evlenmişsin, barklanmışsın,artık kendin çekirdek aile olmuşsun nedir bu ana düşkünlüğü herkeste anne, baba var ama insan artık öncelikli olarak kendi yuvasına bakıcak.
Kimse anasını ve babasını silemez zaten ama dengeyi iyi kurmak gerekiyor..

yahu baştan desenize ayaklarım zaten şiş oturamıyorum o şekilde sancım artıyor bu sefer sen git tek başına diye..
huzur bozulacak bir durum değil ki bu keyfinden gitmek istemiyor değilsin sonuçta..

ama ille de gidecem o işkenceyi çekecem diyorsan giderken eline bir sandalye al evinden eşin belki anlar biraz.. ben kesin öyle yapardım eline tutuştururdum sandalyeyi yerde oturamıyorum biliyorsun bunu götürelim gelirkende getirelim derdim..

dedim canm.. dedim.. işlemiyor adama daha 3 gün önce dedim.. işlemiyor
bir yandan da annem baskı yapıyor nie eşinle gelmessnz die oof oof..
İşte gidelim mi dediğinde, sanki hiç dememişsin gibi, gidemem hayatım, sancım var, ağrı yapıyor, ayağımı uzatmam lazım, de.
Defalarca de. O en sonunda usanıp da sormayana kadar.

ben bunları yapamadım için bu kadar kötü oldum belkide keşke yapabilsedm keşke azda olsa sesim çıkabilsedi..

İşte gidelim mi dediğinde, sanki hiç dememişsin gibi, gidemem hayatım, sancım var, ağrı yapıyor, ayağımı uzatmam lazım, de.
Defalarca de. O en sonunda usanıp da sormayana kadar.
bu sefer bende senin annene gitmiyorum diyecek o zaman..

ben bunları yapamadım için bu kadar kötü oldum belkide keşke yapabilsedm keşke azda olsa sesim çıkabilsedi..

tamam şimdi giderken yap işte tutuştur eline sandalyeyi utanır belki.. kızgın olma sakin sakin şunuda götürelim getirelim hayatım oturamıyorum biliyorsun sonra sancım oluyor de..

Huzurunuz kaçmasın diye sinirlendiğinizde sustukça, dolduğunuzdaki patlama şiddetinizi arttırmaktan başka bişey yapmamış oluyorsunuz.Gidemeyiz askım çünkü yerde oturamıyorum annenler gelsin istersen diyebilirsiniz sonuçta.Surat asar mı asmaz mı bilmem ama bence asarsada dert etmemeniz oralı olmamanız lazım huzursuzluktan bu kadar korkmanız normal değil.Huzur iki taraflı düşünülen bişeydir siz zor durumda kaldığınız halde evet tamam diyerek zaten kendi huzurunuzu silip atıyorsunuz iki türlüde bi kazancınız yok birde üstüne kaybınız var.Ben sizin bu susmalarınızı yersiz buldum.Hayır derken sinirli yada tepkili davranmanıza gerek yok sonucta.

bu sefer bende senin annene gitmiyorum diyecek o zaman..
Derse desin belli bi süre ikinizin de ailesine gitmeyin bişeyler eksilmez merak etme.
Sancılarım var sen çok istiyorsan gidebilirsin de.
Şimdi bebek yok bebek olunca herşey dahada tahammül edilemez hale gelicek
Şimdiden kesin ve net ol huzurun için. varsın şimdiden olan olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…