Eşim İçin Öncelik Hep Ailesi Sanırım Yoksa Ben Mi Abartıyorum :(

Agsı burnu kırılası bi eş :KK67:
Huzurum kaçmasın diye susuosunda. Huzurun sussanda kaçıo farkındamısın?

Bence git ama oturamıyormuşsun zaten biraz da abart ay oram ay buram kötüyüm filan hastalanan kalkın gelin. Hem eşinin suratını çekmemiş olursun hem de aklı varsa bir daha götürmez.

Huzurunuz kaçmasın diye sinirlendiğinizde sustukça, dolduğunuzdaki patlama şiddetinizi arttırmaktan başka bişey yapmamış oluyorsunuz.Gidemeyiz askım çünkü yerde oturamıyorum annenler gelsin istersen diyebilirsiniz sonuçta.Surat asar mı asmaz mı bilmem ama bence asarsada dert etmemeniz oralı olmamanız lazım huzursuzluktan bu kadar korkmanız normal değil.Huzur iki taraflı düşünülen bişeydir siz zor durumda kaldığınız halde evet tamam diyerek zaten kendi huzurunuzu silip atıyorsunuz iki türlüde bi kazancınız yok birde üstüne kaybınız var.Ben sizin bu susmalarınızı yersiz buldum.Hayır derken sinirli yada tepkili davranmanıza gerek yok sonucta.
bu seferde bana bende senin annene gitmiyorum ozaman diyecek
bu seferde annem başlıcak nie gelmiosn die :(

Valla ben hamileyken değil yere oturmak çekyata oturduğumda kolumdan tutan olmazsa kalkamıyordum:)
Yani en azından tamam derken aaayyyyy diye ses çıkarıp sancım var felan deseydin eşin geri adım atardı belki.

Agsı burnu kırılası bi eş :KK67:
Huzurum kaçmasın diye susuosunda. Huzurun sussanda kaçıo farkındamısın?
farkındaym birazda kendi annem için susuyorum neden derseniz..
ben şimdi gitmeyecm diyelim ki oda benm aileme gtmyecek o zaman annemde başlıcak eşin nie gelmiyor demeye sanki her yerden köşeye kısılmş gibiyim :(

bu seferde bana bende senin annene gitmiyorum ozaman diyecek
bu seferde annem başlıcak nie gelmiosn die :KK43:

Eşiniz gelmeden siz annenize gidebiliyorsanız o da sorun değilki.Ayrıca meselenin sağlık sorunu sebebiyle olduğunuda güzelce söyleyin.Hayır anlamazsa böyle bi durumda bile halden anlamayan adama zaten boşuna yaranmaya çalışmayın.çünkü yaranamazsınız.Sizde kendiniz gidin yani annenize eşinizde gelmeyiversin.Biraz dişli olun yahu bu ne böyle.

Annesi size ne eziyet etti bilmiyorum ama eşinizin annesi ve özlemesi aşırı normal. Anne yani anne bu, sizin için annesini silemez ki. Ben de hemen hemen her gün annemdeyim, Rabbim başımdan eksik etmesin.

Ayrıca haftada bir gitmek çok aşırı değil, her gün gitse anlarım da sizi. Yapmayın bence boşuna stres yapıyorsunuz şu hamile halinizle.

Siz annenize ne kadar sıklıkta gidersiniz?

Evet tabiki öyle ama neden eşini gitmekte zorluyor ?
Sanmıyorum ki annesi konu sahibini görmek için can atıyor, öyleyse nedir bu ısrar ?
...

Sizde portatif sandalyelerden alın ve ayaginizida uzatın. Bunun adı ayıp değil.

Hatta bugün isteyin esinizden ,gelirken alsın.

Bir ikincisi " sancım çok,bu seferlik bensiz git" demek bu kadar zor değil "

Gelir konuşur konuşur , siz cevap vermezseniz.

Yok arkadaş türk milletinde yaş kaç olursa olsun halen senin annen,benim annem ,senin baban,benim babam muhabbeti var. Hiç unutmam 5 sene önce eşimin dedesi ve babannesi bu yüzden birbirlerine girmişlerdi yaşları 80 i geçik:KK70::KK70: halen anne baba muhabbeti yapıyorlardı ölmüş olmalarına rağmen .

Madem eşinizin kendi akıl etmesini bekliyorsunuz bir kaç önerim var. Madem illa gidilecek kaynanaya, saygıyı kusuru boşverin uzatın ayaklarınızı. Kendinize oturmak için puf götürün. Öyle fıldır fıldır hizmette yapmayın. Çay mı bekliyorlar, gayet yavaş çekimle hareket edin. Sürekli ahlayıp vahlayarak oturun kalkın. Hatta yerinizde olsam ikide bir "ahh anacım kıymetini bilemedim" falan derdim :D

Eşinize de ne desem bilemedim. Ağır birşey söylerdim de alınırsınız şimdi.

giderm ama annemde cok anlayşsnz sürekli eşinle nie gelmiyon die sorar bu seferde kendi kendine tiriplere girer anlayacanız sanki köşeye skşmş durumdaym :KK43:
Bütün bu dengeleri kuracak olan sensin, bunu da konuşarak yaparsın, ancak. Eşin sana anlayış gösterecek. Öncelikle kayınvalidenin evinin işini yapmak zorunda değilsin. Büyüktür, hepimiz evine misafirliğe gittiğimizde büyüklerimiz yapsın diye, bulaşıkları temizleyip yemeği falan yapıyoruz ama senin hamileliğin sorunlu.
Eşini karşına alacaksın. Zorlandığını, ağrı çektiğini, kendi evin olsa belki bulaşığı sabaha bırakacağını ama annesinin evi olduğu için yapamadığını, temizlemek zorunda kaldığını söyleyeceksin.
Ağrı çekiyorum, canım yanıyor. Diyeceksin. Ya annene söyle bana iş bırakmasın doğuma kadar ya da kendin gir mutfağa sen toparla, ben yapamıyorum. De. Ben yer evinde oturamıyorum, bebek baskı yapıyor, oturup kalkamıyorum ya doğru düzgün bir sandalye falan götürelim ya da doğuma kadar ben gelmeyeyim, oturamıyorum, de.
Ama bunu kendini kesin bir şekilde ifade ederek söyle. Sert davranmana gerek yok, kararlı olduğunu bilsin bence yeterli.

farkındaym birazda kendi annem için susuyorum neden derseniz..
ben şimdi gitmeyecm diyelim ki oda benm aileme gtmyecek o zaman annemde başlıcak eşin nie gelmiyor demeye sanki her yerden köşeye kısılmş gibiyim :KK43:
Annenizde bi zahmet damadını her daim merak edip durmasın. Hiçmi anne kız başbaşa kalıp dertleşmeniz olmucak.

Annenizde bi zahmet damadını her daim merak edip durmasın. Hiçmi anne kız başbaşa kalıp dertleşmeniz olmucak.
anneme bunu cok dedim ama yoook... illa damatla gelinecekmiş anne bırak gelmesin diyorm bu seferde küsmeler tiripler her yerden skştrıolar beni.. keşke diyorum keşke.. bazı şeyler için cok pişmanım bilymsnz :(

Madem eşinizin kendi akıl etmesini bekliyorsunuz bir kaç önerim var. Madem illa gidilecek kaynanaya, saygıyı kusuru boşverin uzatın ayaklarınızı. Kendinize oturmak için puf götürün. Öyle fıldır fıldır hizmette yapmayın. Çay mı bekliyorlar, gayet yavaş çekimle hareket edin. Sürekli ahlayıp vahlayarak oturun kalkın. Hatta yerinizde olsam ikide bir "ahh anacım kıymetini bilemedim" falan derdim :KK70:

Eşinize de ne desem bilemedim. Ağır birşey söylerdim de alınırsınız şimdi.
Hamile olacam fink fink dönecem. Valla sıcmış gibi oturrum kalkmam :KK70::KK70:
Eskidendi o gelinler hamilede olsa köle gibi dönsün dursun :KK53:

anneme bunu cok dedim ama yoook... illa damatla gelinecekmiş anne bırak gelmesin diyorm bu seferde küsmeler tiripler her yerden skştrıolar beni.. keşke diyorum keşke.. bazı şeyler için cok pişmanım bilymsnz :KK43:
Şununda farkında değilsiniz. Karnınızzda bir can taşıyosunuz. Bunun için herkes size ayak uydurmalı.
Siz herkese değil.
Annenizde nabıcaksa damadını. anlamadım doğrusu.

Eşime mesaj attm sen cok düşüncesiz ve bencil bir insan durummu bile bile hala annem dioysn merak etme doguma bir gün kalada giderm yeterki senin gönlün olsun dedim
yine kıyamet kopacak ama yeter artık nereye kadar :(

Şununda farkında değilsiniz. Karnınızzda bir can taşıyosunuz. Bunun için herkes size ayak uydurmalı.
Siz herkese değil.
Annenizde nabıcaksa damadını. anlamadım doğrusu.
Napıcak millete gösteri yapıcak. Komşulara ''aaa bak damadı da düzenli geliyor dedirticek ''
Desinler peşinde damadını çok sevdiğinden değil heralde .

Back
X