- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.170
Otogargara'da Demet Akbağ'ın (Hacer karakteri) kocası İlyas'a söylediği bir repliği hatırlattı bana bu durum.Bilsem ne oldugunu yedirmicem zaten bu kadarıda fazla bence
Bi gun de gönlü olsun siz yanaşınEşimle cinsellik konusunda anlaşamıyoruz. Hergün ya da 2 güne bir beraber olmak istiyor hayır demiyorum ama bu seferde hep ben istiyorum sen hiç teklif etmiyorsun diyorne yapmam lazım kimseylede bu konuyu açıp konuşamıyorum utanıyorum
Yaa hayal ettigim hayatı yasiyosunuzEşimde hep bunu örnek veriyo insanlar isteksizlikten şikayet ediyo diyo ama inanın hergün istekli davranamıyorum ve sonu gelmiyo ses çıkarmıyorum bu sefer hadi arabada yapalım diyo hadi gün içinde mesajlaşalım diyo bende elimden geldikçe yapıyorum ama yapmadığım zamanda surat asmasına tahamül edemiyorum
Ben yazdım sanki bu mesajı o kadar benbizim de öyle adam 10 günde ancak ister
10 gunde bir oldugunda mutlu oluyorum bizde rekor 4 ay. Bizimki cok cok uc bi nokta bence. Mesela iki aydir beraber olmadik suan. o istediginde ben reddettim her zaman ben reddedilecek değilim diye o da hemen ikna oldu kardes kardes yasiyoruz bakalim nereye kadar gidecek. En son carem hormon testine ikna ettim ondan da sonuc alamazsam yapacak hicbirseyim kalmiyo ben elimden geleni yaptim iliskim icin ama tek tarafli hicbisey hallolmuyo cok yoruldum genc yasimda bununla mucadele etmektenBen yazdım sanki bu mesajı o kadar benbizim de öyle adam 10 günde ancak ister
Kaç yaşındasınız ikinizde10 gunde bir oldugunda mutlu oluyorum bizde rekor 4 ay. Bizimki cok cok uc bi nokta bence. Mesela iki aydir beraber olmadik suan. o istediginde ben reddettim her zaman ben reddedilecek değilim diye o da hemen ikna oldu kardes kardes yasiyoruz bakalim nereye kadar gidecek. En son carem hormon testine ikna ettim ondan da sonuc alamazsam yapacak hicbirseyim kalmiyo ben elimden geleni yaptim iliskim icin ama tek tarafli hicbisey hallolmuyo cok yoruldum genc yasimda bununla mucadele etmekten
27Kaç yaşındasınız ikinizde
Bi çözümü olmalı. Mesela eşim istemeyince ben isteyince sexy kıyafetler giyiyorum
Yok her yolu denedim. Esimde varikosel var laf arasinda testislerinin kuculdugunu agzindan kacirdi sonrasinda reddetti. Hastaligindan kaynakli olduğunu düşünüyorum ama kabullenmiyor. En sonunda hormon testine ikna ettim şükür umitliyim suan icin inşallah guzel sonuclar aliriz. Kucuk biyerde oturuyorum istedigim tarihe randevu bulamadim onumuzdeki gunlerde randevu alacagim gerekirse yanında gidecegimBi çözümü olmalı. Mesela eşim istemeyince ben isteyince sexy kıyafetler giyiyorum
Bi gun de gönlü olsun siz yanaşın
Darısı başınıza o zaman ne diyimBende derdim var diyorum sizin derdinizi duyunca kendi derdimi unuttum ne büyük dert istiyorsa yap kocan değilmi Sanki
Sizde haklısınız bu konuda. iki kişinin anlaşması uyumu çok önemli çok uzun bi süre ara vermek araya soğukluk getirir çok sık olmasıda bıkkınlık getiriyo maalesef10 gunde bir oldugunda mutlu oluyorum bizde rekor 4 ay. Bizimki cok cok uc bi nokta bence. Mesela iki aydir beraber olmadik suan. o istediginde ben reddettim her zaman ben reddedilecek değilim diye o da hemen ikna oldu kardes kardes yasiyoruz bakalim nereye kadar gidecek. En son carem hormon testine ikna ettim ondan da sonuc alamazsam yapacak hicbirseyim kalmiyo ben elimden geleni yaptim iliskim icin ama tek tarafli hicbisey hallolmuyo cok yoruldum genc yasimda bununla mucadele etmekten
Bu bir zamanlar kaynanamın hergün bize gelip, eşimede advil bize hiç gelmiyor diye trip atması gibi olmuş.
İlişki sıkıntım yok ama yinede sağol sıkıntı derken başka şeyden bahsettimDarısı başınıza o zaman ne diyim
İnanın 2 gün bile çok geliyo artık kaç yıllık evliyiz çocuklar var bende tam çocuklar uyusada bi dinlensem bi kitap okusam kafa dinlesem diyorum ama bi bakıyorum fıkfıkfık2 gunu anlarimda her gun nedir abi ya yeni evli hic iliski gormemisler gibitavsanlar gibi fıkfıkfık hic mi bıkmaz insan