Eşim hergün ilişki istiyor ama ben 😔

bende aynı sorunu yaşıyorum..iş güç çocuklar derken haftada 1 yetiyor bana ...
eşim her gün gün aşırı istiyor.
birde bana bi daha evlenirsem libodusu yüksek biriyle evlencem diyo..
bende ne duruyosun koç evlen diyorum..böyle söyleyince seni daha çok istemicem daha uzaklaşcam diyorum
bıktım aynı muhabbetten seksten soğuttu yemin ederim
Şimdi ben de iş, yok güç yok, çocuklar yok 😄. Lipidom yerlerde.şu konuda bir anlaşalım gencecik fişek gibi insanlarız.kimse maden işçisi falan değilse bu kadar basit gündelik yaşam cinsellik yaşayamayacak kadar yormaz insanı.o bahaneleri bir geçin. Isteksizliğinize bahane aramayın.sen çocuk bakıyorsan erkekler yatıyor sanki sabahtan akşama kadar.

erkek arkadaşımda böyle bıraksam günde dört beş kez yanaşacak ama ben zaten depresyondayım kafamda bin türlü dert var onu istemiyorum da değil halbuki olay ama sürekli sürekli kendimi veremiyorum diyorum yorgun olsa da uyusa 😂
Bende bazen oyalanıyorum yorgundur uyuyup kalır diye bekliyorum artık 😁

Tam tersi bende cok fazla isteksizlik var eşim yanaştıkça ben uzaklaşıyorum hiç ilişkiye giresim yok ilişkiye ne zaman girsek canım cok acıyor bide hamilelik geçirdim hamilelik sürecinde hiç girmedim ilişkiye lohusa bittikten sonra girdik bir gün sonra yine istedi ben kaçtım bu sefer eşim Allah'tan anlayışlı istemiyorsan yapmayız diyor bende istemiyorum diyorum direk zaten bebegim kolik bebek cok aglıyor hata mı yapıyorum bilmiyorum ama eşimden uzaklaşıyorum sebebini bilmedigim bir sekilde.
Bende ikinci doğumdan sonra öyle oldum acı falan hissetmiyorum ama istemese inanın hiç yapasım yok acı olayınız içinde seyir kitabını okumanızı tavsiye ederim orda böyle bir karakter anlatılıyo belki sebebini keşfetmenize yardımcı olur

bende aynı sorunu yaşıyorum..iş güç çocuklar derken haftada 1 yetiyor bana ...
eşim her gün gün aşırı istiyor.
birde bana bi daha evlenirsem libodusu yüksek biriyle evlencem diyo..
bende ne duruyosun koç evlen diyorum..böyle söyleyince seni daha çok istemicem daha uzaklaşcam diyorum
bıktım aynı muhabbetten seksten soğuttu yemin ederim
Hislere tercüman olmuşsunuz saolun 😁👏👏👏 aynı durumdaki insanlar birbirlerini anlıyolar

Eşimle cinsellik konusunda anlaşamıyoruz. Hergün ya da 2 güne bir beraber olmak istiyor hayır demiyorum ama bu seferde hep ben istiyorum sen hiç teklif etmiyorsun diyor 🤦🏽‍♀️ ne yapmam lazım kimseylede bu konuyu açıp konuşamıyorum utanıyorum
Yapman gereken O hamleyi yaptıktan sonra sen de isticeksin

Allah'ım bende bigun boyle dert yanmak istiyorum nolur nasip et yarabbiim bizimkinde de isteksizlik var hep ben adim atmak zorunda kaliyorum bunu halinize şükredin diye söylüyorum. Konunuza gelirsek bence esiniz istese dahi sizde ona istekli hevesli şekilde karşılık verirseniz iliskide de bunu hissederse sikinti kalmaz diye düşünüyorum
Evliliğinizde sizde daha mutlu olursunuz bence çünkü ihtiyaç yani kadın çinde erkek içinde. Kendinizi mutlu ederek yapın eziyete dönüştürmeyin lütfen

Benim ex de öyleydi. Adam 40 yaşındaydı Sabah akşam günde iki kere ilişki isterdi. Bir iki gün tamam ama üçüncü gün yeter artık diye rest çektiğim oluyordu. Bana göre üç günde bir normal.
Sürekli hergün insan bıkıyor. Rutin oluyor birşey anlamıyordum. Konu sahibine hak veriyorum.

Niye olacak yeterli verimi bi türlü alamiyoruz surekli bi bahanesi oluyor ne yorgunlugu bitiyor ne keyfi yetiyor omrumuz adami ikna etmekle geciyor bu adami ikna etmeye harcadigim vakti okumaya harcasam suan baska yerlerde olurdum ,😂😂

Benim ex de öyleydi. Adam 40 yaşındaydı Sabah akşam günde iki kere ilişki isterdi. Bir iki gün tamam ama üçüncü gün yeter artık diye rest çektiğim oluyordu. Bana göre üç günde bir normal.
Sürekli hergün insan bıkıyor. Rutin oluyor birşey anlamıyordum. Konu sahibine hak veriyorum.
İnanın benimkininde isteği aynı benim eşimde 40lı yaşlarda gece yapıyosak sabahına bidaha istiyo bu istek arada bir olsa tamam ama her zaman olunca gerçekten çok sıkıyo

İnanın benimkininde isteği aynı benim eşimde 40lı yaşlarda gece yapıyosak sabahına bidaha istiyo bu istek arada bir olsa tamam ama her zaman olunca gerçekten çok sıkıyo
40indan sonra azdı dedikleri bu olsa gerek

Benimkide 40a yaklasti
Bende bi ara bıktım usandıydim, o arada çalışmıyodu bütün enerjisini bana veriyordu. Ama ben öyle hergun kbakma sin ne isteğim oluyo nede halim...
Bi ara sinirden 4gune bir çıkarmıştim
Bu aralar iyi gibi 3e düşürme kararı aldim😅
Komik gibi geliyo ama gerçektende öyle yani

40indan sonra azdı dedikleri bu olsa gerek

Benimkide 40a yaklasti
Bende bi ara bıktım usandıydim, o arada çalışmıyodu bütün enerjisini bana veriyordu. Ama ben öyle hergun kbakma sin ne isteğim oluyo nede halim...
Bi ara sinirden 4gune bir çıkarmıştim
Bu aralar iyi gibi 3e düşürme kararı aldim😅
Komik gibi geliyo ama gerçektende öyle yani
Hepsi ayni herhalde bunlarin.
Biz evlendigimizde 20li yaşlardaydik.
O zamanlar suanki gibi duskun degildi. Gecenlerde 40 yasini kutladik. Son 1.5 senedir cozuttu 🤭

Hepsi ayni herhalde bunlarin.
Biz evlendigimizde 20li yaşlardaydik.
O zamanlar suanki gibi duskun degildi. Gecenlerde 40 yasini kutladik. Son 1.5 senedir cozuttu 🤭
Ben birde doğum kontrol hapı kullanıyordum iyice isteksizlestirdi
Neyse yinede 3gun idealdir heralde
Dahada fazlasına gelemem
Vücudumu hor kullanmamam gerek daha yasımız başımız ne 😂

Ben birde doğum kontrol hapı kullanıyordum iyice isteksizlestirdi
Neyse yinede 3gun idealdir heralde
Dahada fazlasına gelemem
Vücudumu hor kullanmamam gerek daha yasımız başımız ne 😂
Ben de hap kullandigim donem aseksuel olmustum. Ayda 1 yetiyordu.
Ben 33 esim 40 suan. Zirvedeyiz 🤭
Hapi birakmasam bulamazdi da :KK70:

Ben de hap kullandigim donem aseksuel olmustum. Ayda 1 yetiyordu.
Ben 33 esim 40 suan. Zirvedeyiz 🤭
Hapi birakmasam bulamazdi da :KK70:
AA aynı ben 3 ayda bir olsa yeter gibi geliyodu bana şuan 1 ay oldu hapı bırakalı biraz gayret edersem benden biseler olabilir🥴
Bende 33 eşim 38 biz asansörle çıkacaz zirveye 😂😂😂
Neler yapıyorsun zirvede olmak orada kalmak için bizde tüyolar ver

X