- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
Ex kp kv 58 yaşındaydılar. Hâlâ aktif cinsel hayatları vardı. Bir de prezervatif kullanıyorlardı.İnanın benimkininde isteği aynı benim eşimde 40lı yaşlarda gece yapıyosak sabahına bidaha istiyo bu istek arada bir olsa tamam ama her zaman olunca gerçekten çok sıkıyo
Niye olacak yeterli verimi bi türlü alamiyoruz surekli bi bahanesi oluyor ne yorgunlugu bitiyor ne keyfi yetiyor omrumuz adami ikna etmekle geciyor bu adami ikna etmeye harcadigim vakti okumaya harcasam suan baska yerlerde olurdum ,
Yorumları okudukça yaş konusu dikkatimi çekti bu yaşlara gelen erkeklerin genelinde bu var demek ki şunun şurasında kaç yılımız kaldı hergünü değerlendirelim kafasında oluyolar galiba40indan sonra azdı dedikleri bu olsa gerek
Benimkide 40a yaklasti
Bende bi ara bıktım usandıydim, o arada çalışmıyodu bütün enerjisini bana veriyordu. Ama ben öyle hergun kbakma sin ne isteğim oluyo nede halim...
Bi ara sinirden 4gune bir çıkarmıştim
Bu aralar iyi gibi 3e düşürme kararı aldim
Komik gibi geliyo ama gerçektende öyle yani
Bizde de durum aynı bi kaç yıl öncebu kadar değildik haftada 1 falan oluyodu bende en ideali ama adam 40a yaklaştıkça cozutmalat başladıHepsi ayni herhalde bunlarin.
Biz evlendigimizde 20li yaşlardaydik.
O zamanlar suanki gibi duskun degildi. Gecenlerde 40 yasini kutladik. Son 1.5 senedir cozuttu
Doğum kontrol hapının İsteksizlik yaptığını başka biri daha yazmış etkisi varsa benim adama içiriyim bari,Ben de hap kullandigim donem aseksuel olmustum. Ayda 1 yetiyordu.
Ben 33 esim 40 suan. Zirvedeyiz
Hapi birakmasam bulamazdi da
Onlar ayrı bi tez konusuymuşEx kp kv 58 yaşındaydılar. Hâlâ aktif cinsel hayatları vardı. Bir de prezervatif kullanıyorlardı.
Enteresan bir şekilde tüm exler ( kp, kv, koca müsveddesi ) hepsi Akrep burcuydu. Hepsi de köyde büyüyüp şehre göçmüşler. Havasından mı suyundan mı derler ya o misal.Onlar ayrı bi tez konusuymuşAllahtan korunuyolarmış bide o saatten sonra çocuğum emsal görümce çekemezdim
Benle alakasi yok vallahi esim azitti 30lu yaslarin sonundaAA aynı ben 3 ayda bir olsa yeter gibi geliyodu bana şuan 1 ay oldu hapı bırakalı biraz gayret edersem benden biseler olabilir
Bende 33 eşim 38 biz asansörle çıkacaz zirveye
Neler yapıyorsun zirvede olmak orada kalmak için bizde tüyolar ver
Ben onu isteksizlik doye adlandiramiyorum bile. O neydi yahu?Doğum kontrol hapının İsteksizlik yaptığını başka biri daha yazmış etkisi varsa benim adama içiriyim bari,
bende aynı sorunu yaşıyorum..iş güç çocuklar derken haftada 1 yetiyor bana ...
eşim her gün gün aşırı istiyor.
birde bana bi daha evlenirsem libodusu yüksek biriyle evlencem diyo..
bende ne duruyosun koç evlen diyorum..böyle söyleyince seni daha çok istemicem daha uzaklaşcam diyorum
bıktım aynı muhabbetten seksten soğuttu yemin ederim
Ex kp kv 58 yaşındaydılar. Hâlâ aktif cinsel hayatları vardı. Bir de prezervatif kullanıyorlardı.
E cok normal. Benim kv kp 60li yaslarda dusa beraber giriyorlarEx kp kv 58 yaşındaydılar. Hâlâ aktif cinsel hayatları vardı. Bir de prezervatif kullanıyorlardı.