Eşim hergün ilişki istiyor ama ben 😔

40'indan sonra bitecek diye korkuyor adamlar anladığım kadarıyla.

Eşinizle konuşup iki günde bire çekin diyeceğim ama planlı da olmaz ki bu işler. Açıkçası benim çözümüm yok konuya.
Belki libidonuzu yükseltecek şeyler deneyebilirsiniz. Eşiniz işten gelince çocuklarla ilgilenebilir, o uyutabilir mesela. Belki yapıyordur bilmiyorum tabi.

Niye olacak yeterli verimi bi türlü alamiyoruz surekli bi bahanesi oluyor ne yorgunlugu bitiyor ne keyfi yetiyor omrumuz adami ikna etmekle geciyor bu adami ikna etmeye harcadigim vakti okumaya harcasam suan baska yerlerde olurdum ,
Bacim seninde sansina ne diyeyim sen devam et ikna calismalarina verim alacaksin inaniyorum

Yorumları okudukça yaş konusu dikkatimi çekti bu yaşlara gelen erkeklerin genelinde bu var demek ki şunun şurasında kaç yılımız kaldı hergünü değerlendirelim kafasında oluyolar galiba

Hepsi ayni herhalde bunlarin.
Biz evlendigimizde 20li yaşlardaydik.
O zamanlar suanki gibi duskun degildi. Gecenlerde 40 yasini kutladik. Son 1.5 senedir cozuttu
Bizde de durum aynı bi kaç yıl öncebu kadar değildik haftada 1 falan oluyodu bende en ideali ama adam 40a yaklaştıkça cozutmalat başladı

Ex kp kv 58 yaşındaydılar. Hâlâ aktif cinsel hayatları vardı. Bir de prezervatif kullanıyorlardı.
Onlar ayrı bi tez konusuymuş Allahtan korunuyolarmış bide o saatten sonra çocuğum emsal görümce çekemezdim

Onlar ayrı bi tez konusuymuş Allahtan korunuyolarmış bide o saatten sonra çocuğum emsal görümce çekemezdim
Enteresan bir şekilde tüm exler ( kp, kv, koca müsveddesi ) hepsi Akrep burcuydu. Hepsi de köyde büyüyüp şehre göçmüşler. Havasından mı suyundan mı derler ya o misal.
O yaştaki kadınların çocuğu olurmu ki ?

Ben ne bu kadarını isterim ne de 10 günde bir olanını.Bence bunun iadeali haftada 2 hadi 3 tür.Ama benim eşim o 10 günde bir olanlardan

Benle alakasi yok vallahi esim azitti 30lu yaslarin sonunda

Çalışan ve çocuklu kadın için hafta içi sevişmek imkansız gibi bir şey.
Biz çocuktan sonra ikimiz de pert olduk neyse ki böyle bir savaş vermiyoruz. Hafta sonu yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…