Eşim hergün ilişki istiyor ama ben 😔

40'indan sonra bitecek diye korkuyor adamlar anladığım kadarıyla. :KK70:

Eşinizle konuşup iki günde bire çekin diyeceğim ama planlı da olmaz ki bu işler. Açıkçası benim çözümüm yok konuya.
Belki libidonuzu yükseltecek şeyler deneyebilirsiniz. Eşiniz işten gelince çocuklarla ilgilenebilir, o uyutabilir mesela. Belki yapıyordur bilmiyorum tabi.

Niye olacak yeterli verimi bi türlü alamiyoruz surekli bi bahanesi oluyor ne yorgunlugu bitiyor ne keyfi yetiyor omrumuz adami ikna etmekle geciyor bu adami ikna etmeye harcadigim vakti okumaya harcasam suan baska yerlerde olurdum ,😂😂
🤣🤣🤣 Bacim seninde sansina ne diyeyim 😁 sen devam et ikna calismalarina verim alacaksin inaniyorum 👍🤗

40indan sonra azdı dedikleri bu olsa gerek

Benimkide 40a yaklasti
Bende bi ara bıktım usandıydim, o arada çalışmıyodu bütün enerjisini bana veriyordu. Ama ben öyle hergun kbakma sin ne isteğim oluyo nede halim...
Bi ara sinirden 4gune bir çıkarmıştim
Bu aralar iyi gibi 3e düşürme kararı aldim😅
Komik gibi geliyo ama gerçektende öyle yani
Yorumları okudukça yaş konusu dikkatimi çekti bu yaşlara gelen erkeklerin genelinde bu var demek ki şunun şurasında kaç yılımız kaldı hergünü değerlendirelim kafasında oluyolar galiba 😁

Hepsi ayni herhalde bunlarin.
Biz evlendigimizde 20li yaşlardaydik.
O zamanlar suanki gibi duskun degildi. Gecenlerde 40 yasini kutladik. Son 1.5 senedir cozuttu 🤭
Bizde de durum aynı bi kaç yıl öncebu kadar değildik haftada 1 falan oluyodu bende en ideali ama adam 40a yaklaştıkça cozutmalat başladı 😁

Ex kp kv 58 yaşındaydılar. Hâlâ aktif cinsel hayatları vardı. Bir de prezervatif kullanıyorlardı. 😬
Onlar ayrı bi tez konusuymuş🤦🏽‍♀️ 😁 Allahtan korunuyolarmış bide o saatten sonra çocuğum emsal görümce çekemezdim 😁

Onlar ayrı bi tez konusuymuş🤦🏽‍♀️ 😁 Allahtan korunuyolarmış bide o saatten sonra çocuğum emsal görümce çekemezdim 😁
Enteresan bir şekilde tüm exler ( kp, kv, koca müsveddesi ) hepsi Akrep burcuydu. Hepsi de köyde büyüyüp şehre göçmüşler. Havasından mı suyundan mı derler ya o misal.
O yaştaki kadınların çocuğu olurmu ki ?

Ben ne bu kadarını isterim ne de 10 günde bir olanını.Bence bunun iadeali haftada 2 hadi 3 tür.Ama benim eşim o 10 günde bir olanlardan😂😂😂

AA aynı ben 3 ayda bir olsa yeter gibi geliyodu bana şuan 1 ay oldu hapı bırakalı biraz gayret edersem benden biseler olabilir🥴
Bende 33 eşim 38 biz asansörle çıkacaz zirveye 😂😂😂
Neler yapıyorsun zirvede olmak orada kalmak için bizde tüyolar ver
Benle alakasi yok vallahi esim azitti 30lu yaslarin sonunda 😂

bende aynı sorunu yaşıyorum..iş güç çocuklar derken haftada 1 yetiyor bana ...
eşim her gün gün aşırı istiyor.
birde bana bi daha evlenirsem libodusu yüksek biriyle evlencem diyo..
bende ne duruyosun koç evlen diyorum..böyle söyleyince seni daha çok istemicem daha uzaklaşcam diyorum
bıktım aynı muhabbetten seksten soğuttu yemin ederim

Çalışan ve çocuklu kadın için hafta içi sevişmek imkansız gibi bir şey.
Biz çocuktan sonra ikimiz de pert olduk neyse ki böyle bir savaş vermiyoruz. Hafta sonu yetiyor.

X