- 20 Mart 2016
- 937
- 1.031
- 33
Bir öküzbaş koca konusu daha.. yerinizde olsam ben de eşime almam alıyosam da eğer huyunu bildiğim için karşılık beklemem.. bi de kocanızda pintilik var muhtemelen babası da annesine ne gerek var diye diye dolaşıyodu ortalıkta.. üzme tatlı canını ne güzel işin varmış.. ama arada bi kafasına da çak çiçek falan gibisinden.. en azından bi çiçek alsın bu kadar da olunmaz yahuuKonu başlığı size saçma gelebilir ama sizin fikirlerinizi almak istedim. Ben çok üzülüyorum bu duruma. Ben eşimi sürekli düşünüp ona hediyeler aldıkça eşimden hiç karşılık göremiyorum bu durum beni üzüyor.Aslında eşim çok iyi bir insan ama neden bu konuda duyarsız anlamıyorum.
2 yıllık evliyiz ve 7 senedir birbirmizi tanıyoruz severek evlendik. Ben eşimin doğum günlerini çok önemserim kaç hafta önceden nasıl bir sürpriz yapacağımı planlarım. Eşim ise bu doğum günümde hatırlamadı bile o kadar çok ağladım üzüldüm ki. Yaklaşık 6 ay önce doğum yaptım özel hastanede o zaman bile bi çiçek bekledim ufak bir hediye bekledim o da yooook.2 ay sonra benim doğum günümdü bebeğimle eşimin gelmesini bekledim içim kıpır kıpır acaba ne sürpriz yapacak diye yemeğini yedi. Ben ondan gizli ceplerine filan baktım bilgisayar çantasına baktım acaba bana ne hediye aldı diye. Hiçbir şey yoktu belki de saklamıştır diye düşündüm. Fakat ilerleyen saatlerde eşimin doğum günümü hatırlamadığını anladım yüzüne ağlayarak bugün benim doğum günümdü insan bi hediye alır bebeğimiz oldu hiçbit şey almadın şmdi doğum günüm onu bile hatırlamadın dedim. İşte canım sabah erken işe gidiyorum yoruluyorum yoğunum gibisinden şeyler söyledi. O kadar içim dolmuş ki yaklaşk 1 ay eşimle doğru düzgün konuşmadım ona rağmen yine bişey yok aynı.insan gider özür dilemek için bi çiçek alır veya bi hediye. Maddi durumumuz iyi Allaha şükür. eşim kızdığım zaman bana işten geç çıkıyorum sana güzel bi hediye alacağım ama kuyumcular kapalı oluyor demişti. Bende bugün gittim kendime 5 taş yüzük baktım fotoğrafını çektim eşime gönderdim kuyumcu eşimin geldiği saatte kapanmıyormuş onu da yazdım mesajda artık iyice gurursuzlaştım. Kesin almıştır diye bekliyorum yine ceplerine filan bakıyorum ne zaman verecek diye bekliyorum yine yok bişey. Nerde aldığınhediye diye takıldım. Bana verdiği cevap karşısında şok oldum. Her istediğin alınmaz. İnanın ben çok üzülüyorum. İlla yüzük olması da şart değil ufacık bi hediye alsa ben mutlu olurdum şu an bu mesajları ağlayarak yazıyorum Allah A şükür mutluyuz ama neden eşim böyle. İnanır mısınız bebeğim olmadan önce ikimizin De telefonu eskiydi telefon istedim almadı onun içinde baya tartıştık ücretli öğretmenliğe başladım önce kendime telefon aldım sonrada eşime 2 bin liralık telefon hediye aldım sürpriz yaptım. Şu an keşke almasaydım diyorum o bana bi iğne bile almadı. Bunu söylesem neyiniz eksik sabahtan akşama kadar sizin için çalışıyorum der çıkar işin içinden. Siz olsanız ne yapardınız ben mi kafama çok takıyorum inanın çok üzülüyorum kendimi çok değersiz hissediyorum. Bende mi sorun var çok mu büyütüyorum böyle düşündükçe eşimle konuşasım bile gelmiyor...
İnşallah cnm, üzülme.Kızlar demin bilgisayar geçmişine baktım eşim tek taş yüzükleri araştırmış :) aldıktan sonra mutlu olur muyum bilemiyorum ama yine de bu bi başlangıç olur devamı gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?