Eşim hediye almıyor!!!

Bitane yurt müdürümüz vardı. Sizin gibiydi onunda evlilik durumu.Bana dediki ''eskiden çok beklenti içindeydim, baktım adam katiyyen yapmıyor bişey,almıyor,anlamıyor.Bende bu durumu kabullendim.Bu yüzden kimseyle değiştirirm diye evlenmeyin, önce adamın eksilerini kabullenin.Ben onunda öyle biri olduğunu kabullendiğimden beri daha huzurluyum'' demişti.

eminim yazılmıştır ama tekrarlıyım; ben kendi hediyemi kendim alıyorum. eşime diyorum ki doğumgünüm için şunu beğendim senden bana hediye olsun. tabi canım al mutlaka diyo. alıyorum. ilk zaman bana babanne kazakları falan alıyodu. sonra doğumgünümde uyduruk uyduruk şeyler alıyodu ben de ağlıyodum. sonra böyle bi çözüm buldum

Bir öküzbaş koca konusu daha.. yerinizde olsam ben de eşime almam alıyosam da eğer huyunu bildiğim için karşılık beklemem.. bi de kocanızda pintilik var muhtemelen babası da annesine ne gerek var diye diye dolaşıyodu ortalıkta.. üzme tatlı canını ne güzel işin varmış.. ama arada bi kafasına da çak çiçek falan gibisinden.. en azından bi çiçek alsın bu kadar da olunmaz yahuu

sevgiliyken göz boyamak ve elinden kuş uçmasın diye hediyelere boğarlar. ama artık kuş kafeste. o yüzden etkilemek gibi bir dertleri kalmıyor. sende kafeste bir kuş olduğunu hissettirme. hep erkekler gözümüzün içine baksın, yanımızda dursun, şöyle yapsın böyle yapsın isteriz. ama kadınların ruh yapısı ile erkeklerin ruh yapısı çok farklı. kadınların kalbi damla şeklinde erkeklerinki kaslı bir yapıda. yani kadın çok aşırı duygusal, bağımlı, açıkçası ruh hastayız. biraz kendinizi rahat bırakın. bu kadar üstüne düşmeyin. o almıyorsa kendiniz alın. kendinize hediyeler gönderin. kendinize değer verin. siz kendinize değer vermezseniz adam niye versin ki. biraz uçuk kaçık olun.

Herseyi tmm da bu kadar üzülmüşsünüz , ağlamışsınız, yüzük bakmışsınız filan yine de resmen haykırmışsınız ama eşin bu durumda bile bi tık yapmmış . Pes diyorum . İnsan utanır artık be bi çicek alır getirir. Eşin bu kadar şeye ragmen bi çicek bile almamışsa cok umursamaz , sizi sallamıyor bence bu yapı meselesi filan değil bu kadar aglayıp , sızladıktan sonra insan utanır da bi ufak bi hediye , cicek alır en azından . Eşin bildiğin kaygısız yani sizi sallamıyor. Sizde hiç bişe almayın , hatırlamayın bile ay bide bir ay küsmüşsün valla eşine pes

onca yıllık birlıktelikten sonra hala mı alışamadınız eşinizin bu huyuna? ayrıca ben aynı durumda olsam ona bir çöp bile almazdım. size hediye konusunda bu kadar duyarsız bir adama nasıl olur da her sene sürprizler düşünür hediyeler alırsınız anlamıyorum. adam sana telefon almamış sen ona gitişsin 2 binliralık telefon almışssın. bu kadar da olmaz yani.

Hayatım biliyor musun Gülşen’e sevgilisi sürpriz yapmış, Paris’e iki bilet almış, Montmartre’da şirin bir otelde yer ayırtmış. Ne güzel değil miii?

2- Hal ve hareketler:Karşınızdaki kişi böyle bir cümleden sonra yarım saat “Özel Günlerin Tüketime Hizmetleri” başlıklı bir söylev vereceğinden, sizin rahatlıkla“üzüldükçe üzülüyor(muş)” gibi bir görüntü yaratmak için zamanınız olacaktır.

3- Şaşırtma: Konuşmasını sonuna kadar hiç göz temasında bulunmadan ve tam bir sessizlikle dinleyin, bittiği anda da yine tek kelime söylemeden yerinizden hızla kalkın, çıkıp gidin. Artık eski rahatı kalmayacaktır. Ta ki yalvarıp kendini affettirene kadar… Şunu yap o zaman bir yazarın tavsiyesi.

Not : Bu da benim fikrim daha önce eşin hediye aldığı zaman beğenmemezlik ettin mi ? Küçümsedin mi ? Ayyy ucuz bilmem ne dedin mi ?

Erkeklere has bir şey diil insan sevdiği kişiye hediye alır ama karşıda ki kişi sürekli burun kıvırırsa beğenmezse kişi kendini yetersiz görmeye başlar ve şöyle düşünür zaten ne alsam beğenmicek en iyisi hiç almamak ! Bundan sonra eşiniz ufacık bir hediye alsa, gül dahi alsa, çok sevinin ayyy bayıldım çok güzelmiş diyiverin yanağından öpü verin.

Yazmadan gecemicem
Ayni benim esim
Ilk evlilik yildonumumuz bos gecti,sonrakilerde tabiki
Dogum.gunlerim hep es gecildi
Dogum yaptim.bi çöp gormedim,artik beklemiyorum.bisi yapmasini ,heee yaparsa iste bana o zaman supriz olucak

Bende onun dogum gununu kutlamiyorum ,belki anlar beni diye ama adamin umru degil
Ah ahh sevgiliyken nede guzeldi herseyy ☺

Yedi senede anlamadınız mı adamın huyunu ? Hala daha çanta aramalar beklentiler falan ?

Ben eşimden hediye isterim yüzsüzleşirim

Eşim takmayacagımı bildiği için onun yerine 2 tane cumhuriyet alıyım der Adam birikim delisi, gerçi ikimizde aynıyız

Bende öyle hediye beklemem. Zaten alırız istediğim şeyleri, misal parfum alınacaksa beraber parfumcuye gider hepsini dener böyle Olur alırız. Eşim alışveriş çok sever en son telefoncuda kavga edicektik benimki tutturdu sana telefon alcam diye, zor vazgeçirdim. Ne gerek var öyle harcamalara, yarın ne olcağını bilmiyoruz, zaten tedavilerimiz var.

bence canını sıkacak bir durum
almaması değil
doğumgununu bile unutması
değer verdiğin birinin özel gününü unutamazsın!
telefonu cebinde kaydetse ya
her yer takvim bilgisayarda var telefonda var
unutması unutmamasından daha zor aslında
ben olsam hediye almadığından değil bi kuru kutlama yapmadığından üzülürüm

Kızlar demin bilgisayar geçmişine baktım eşim tek taş yüzükleri araştırmış :) aldıktan sonra mutlu olur muyum bilemiyorum ama yine de bu bi başlangıç olur devamı gelir

Bizde 1buçuk senedir evliyiz benim eşimde hediye almıyo nişan çiçeği hariç çiçek bile almadı bende takıyordum ama artık pek takmıyorum yinede arada lafımı söylüyorum.. Bende artık almıyorum hediye .. Ama geçen haftalarda ben Gökhan Türkmen hayranıyım cd sini almış ve bi tanıdığı bizim için imzalatmış Gökhan Türkmen e x ve y çiftine sevgilerimle diye çok çok şaşırdım sevindim.. belkide kendi haline bırakmak lazım

Kimisi cebinde 5 kuruşu yokken uğraşır yapar kimi odunlar da varken düşünmez çeşit çeşit insan var. Üzülme beğendiğin ne varsa hediye gibi değil de ben bunu beğendim gidelim alalım de ve aldır
Haklısın bi kadın olarak insan eşinden bekler. Önceden beri mi böyleydi yoksa ilk zamanlar alırmıydı hediye filan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…