Eşim hediye almıyor!!!

Belki de bu kadar çok soylenizden dolayı , farkında olmadan inada bindirmistir

valla canım yapacak bi şey yok. benim eşim de seninki gibi.doğum günümde ne yapalım diye bana soran bi adam. ve ben aynı senin gibi her sene bi şeyler yaptım ama yok. Hediye işine gelince benimki de pek yapmaz öyle şeyler. Hatta bi doğum günümde kartı vereyim sen istediğini al dedi banaben de bende kart yok mu alırım kendim dedim

Çok canım sıkıınca internetten alıyorum bi de hediye paketi yaptırıyorum gönderiyorum adresime

Her özel günde bakim bana ne aldı diye
ceplerini kontrol etmen bana çok garip geldi.
Aldıysa zaten verecektir.

Ki 9 yıldır birliktesiniz az çok tarzını biliyorsunuz.
Bu kadar üzülmeniz normal değil.

Bazı önemli günler ard arda geldi bebeğimizin doğumunda hiçbir şey yok ardında. Doğum günümü unuttu evlilik yıldönümümüz de bir şey yok bende sinir olduğum için pahalı bir hediye istedim

Sağlıklı düşünmüyorsunuz

Beklentiyi düşürün

Resim attım ama almadı şeklinde hediye mi olur

Adam hediye almıyor kabul edin bütçeniz uygun ise beğenin ve alın

Maddi durumumuz iyi demişsiniz ücretli öğretmenken eşinize 2000 tl telefon almışsınız bu bir aylık maaştan fazla sanki

Bence fiyat ve hediye dengeniz de uygun değil belki de eşinizin gerçekten sizin beklentinizi karşılayacak maddi durumu yoktur

Son düzenleme:
ona alacağın hediyeleri kendine alsan? Demek kocanın huyu, tabiatı bu şekilde.Zorla aldırdığın hediye kıymetli olmaz hem.Şahsen ben telefon istediğimde almayacak kocaya elime para geçince ben telefon hediye etmem.Ben ona alıyorum kendimi kötü hissediyorum diyorsan, ona almayı kes.Pek tabi ki kadınsın, gururun okşansın istiyorsun ama işte olmadı mı olmuyor bazı şeyler.

Bazı önemli günler ard arda geldi bebeğimizin doğumunda hiçbir şey yok ardında. Doğum günümü unuttu evlilik yıldönümümüz de bir şey yok bende sinir olduğum için pahalı bir hediye istedim
adamın hayatında hediye gibi bir kavram yok demek ki.
uzun zamandır berabermişsinin.
bunu kabullenmekte geç kalmışssın.
her erkek böyle duygusal anlamlar yüklemez özel günlere.
biz gibi değiller mesela.
ama yapan erkek te çok tabi.
sen ona doğumgününde hediye aldığında tavrı ne oluy,neden aldın gereksiz filan mı der yoksa sevinir mi.
başkalarına hediye alır mı bu da önemli

Eşimin özel günlerin önemini bilmesi için yoksa hiç gözüm yok böyle basit şeylerle

karakter meselesi, degismesi sifira yakin malesef...

cok yakin kiz arkadasimin esine gecen, kizin dogum günü var yakinda ne alacaksin diye sordum
sevgiliyken her gereksiz günde aldim alacagim kadar, simdi zaten ayni cepten cikiyor ne istiyorsa alabilir buna özel gün lazim degilki dedi. ben ona her gün deger veriyorum her gün seviyorum, böyle anlamsiz seyler bana sacma geliyor dedi

bende siz kendinizi yipratmayin diye söylüyrorum. hatirlasa bile sizin zorunuzla hatirlayacak. yine istediginiz sonuca varamayacaksiniz

Benim eşimde hediye almayı beceremez.aldığı şeyi begenmeyecegim diye düşünüyormuş. Birlikte çıktığımız zaman sen birşey beğen hediyem olsun der.bu yüzden sürpriz hediye pek beklemem ben.ama çiçek mutlaka alır o kolay tabi..birde yoğun adam ne ara çıkıp hediye alacak onun açısından da düşünüyorum ben.
Eşinizle mutluysaniz onu seviyor ve karşılık aldığınızı düşünüyorsanız çok dert etmeyin bunu.
Allah başka dert vermesin..

Doğru diyorsun bazı şeyler olmadı mı olmuyor böyle kabul etmem gerekiyor.
Ben ona doğum günü hediyesi aldığımda sürpriz yaptığımda çok duygulandı gerçektende o da o gün beklenti içine giriyor

gereksiz demiyor yani.
hediyeye duygulanabiliyor bi de:))
o zaman sana almayı gereksiz görüyor gibi.
bişeye ihtiyacın olmadığını filan düşünüyo olabilir.
insan nezaketen bi çiçek alır doğumda filan.
kendi ailesine tavrı nasıl

Verdigi degeri gosterme sekli hediye degildir belki.. Ama sen hediyeye bu anlami yukledigin icin kiriliyorsun.. Erkeklerle en buyuk catisma nedenimiz bu bence; beklentiler ile yapilanlar farkli, sebebi de yüklenen anlamlarin farkliligi.. Hani kadin olmazsa olmaz derken, adam 'ne alaka/ne var bunda' kafasinda olabiliyor.. Senle ayni anlami yukledigini sandigin icin de onemsemedigini dusunup inciniyorsun.. Ama yok oyle degil iste.. Adam oyle gormuyor

Aynı bea ne yapalım bize böyle çıktı hiçç takıyorum hiçbir beklenti içine girmiyorum

sıfır beklenti, sonsuz mutluluk....Allah başka dert vermesin..

Eşim iyi bir insandır ben üzüldüğüm zaman kendisi de üzülüyor. Ama sonuç yine yok. Doğum günü filanda aslında önemli değil. Bebeğimiz doğduğu zaman özellikle beklenti içine girmiştim hatta görümcem bebeği görmeye geldiği zaman odaya baktı çiçek filan yok mu ben gidip alayım dedi ben boşver abla ben böyle şeylere önem vermiyorum diye geçiştirdim.

o size almıyorsa sende ona alma önemseme
ben öyle formül buldum kendimi yiyip bitirmiyorum o zaman
konuşup sohbet muhabbet edebiliyorsan sıkıntıların hepsi açılır
önce bunu düşün

Dövseydin keşke.

Hediye seviyor kadın ne yapsın, derdini anlattığı için saymadığını bırakmamışsın.
Adam hastaneye bile çiçek getirmemiş, öküzün önde gideniymiş adamı tebrik mi edelim? Haydi hediyeyi geçtim, diğer tüm odalarda çiçek var senin karınınki dımdızlak insan kafayı biraz çalıştırsın bir zahmet.

Bu nasıl bir yorum çözemedim gitti.

Son düzenleme:
Eşime ne kadar üzüldüğümü söylüyorum ben üzülüp ağlayınca eşimde üzülüyor ama yine sonuç yok.

Demek ki üzüntüsünde samimi değil. Gerçekten üzülen insan çalışırken 1 saatliğine de olsa çıkar hediyesini alır. Ki ona bile gerek yok internet denen bir şey var. Oturduğu yerden bile sana gönderebilirdi.
Bence bu kadar zaman ona boşu boşuna hediyeler, sürprizler yapmışsın. Demek ki sen de özenmeyeceksin bundan sonra.
Eğer o almıyorsa sen onun kredi kartını al ve gidip en beğendiğin şeyi al kendine.

Bazı yorumlar da hayret uyandırıcı. Kadın bir kere bile doğumgününün hatırlanmadığına üzülüyor diye sıkılmadın mı her sene hediye beklemekten diye azarlanmış resmen. Bazı üyeler o kadar mutsuz ki hediye beklemek kadar doğal bir şeye bile öfke kusabiliyor.

Belki zorlaniyordur bebekte var şimdi ev geciminde ama sana yansitmiyordur. Ya da gelecek kaygısı vardır belki para biriktiriyordur bilemiyorum. Ama senin kafa yapın çok yanlış sen sanıyorsun ki kocam bana hediye almıyor değer vermiyor hediye alınca değer vericek demek. Öyle bişey yok ayrıca gitmiştim beş taş begenmissin bi beş taş kaç bin tl yani vur demis ölduŕmussun. Direk soluğu kuyumcuda aldığın ixin yetisemiyordur belki de sana hediye almaya.onemli olan hatirlamaktir değerli hediye değil. Kocanız doğum gününü unuttuğu için kırıl orda haklısın ama hediye almadığı için değil.

valla bende 2 ay önce doğum yaptım şansıma normal doğumla 14 şubata denk geldi
beyfendinin açıklaması: ama 14 şubata denk geldi 5 liralık gül en az 50 liradır yazık günahtır
( aynı açıklamayı kv de yaptı )

sonrasında da alır diye bekledim tık yok , en son bana gümüş 5 taş aldı orjinalini 3-4 ay sonra paramız olunca alıcakmış
amaaaan almasada olur gözü bende kalbi bende olsun kafi

bu arada eşim özel gün kutlamalarına karşı kendisinin doğum gününü bile kutlamama izin vermez
kesin kendisi de aynısı yapıp masrafa girmemek içindir

nyse evlilik yıl dönümlerimizde mavi gül alıyor bir adet kısmet ismeyen yapmayan naparsan yap yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…