İ
İnanın onu düşündüm pazar günü kuyumcular kapalı. İnanın yüzük de gözüm yok aslında ama eşimin böyle özel günlere değer vermesi için uğraşıyorum
adamın hayatında hediye gibi bir kavram yok demek ki.Bazı önemli günler ard arda geldi bebeğimizin doğumunda hiçbir şey yok ardında. Doğum günümü unuttu evlilik yıldönümümüz de bir şey yok bende sinir olduğum için pahalı bir hediye istedim
Eşimin özel günlerin önemini bilmesi için yoksa hiç gözüm yok böyle basit şeylerle
Ben ona doğum günü hediyesi aldığımda sürpriz yaptığımda çok duygulandı gerçektende o da o gün beklenti içine giriyoradamın hayatında hediye gibi bir kavram yok demek ki.
uzun zamandır berabermişsinin.
bunu kabullenmekte geç kalmışssın.
her erkek böyle duygusal anlamlar yüklemez özel günlere.
biz gibi değiller mesela.
ama yapan erkek te çok tabi.
sen ona doğumgününde hediye aldığında tavrı ne oluy,neden aldın gereksiz filan mı der yoksa sevinir mi.
başkalarına hediye alır mı bu da önemli
gereksiz demiyor yani.Doğru diyorsun bazı şeyler olmadı mı olmuyor böyle kabul etmem gerekiyor.
Ben ona doğum günü hediyesi aldığımda sürpriz yaptığımda çok duygulandı gerçektende o da o gün beklenti içine giriyor
Verdigi degeri gosterme sekli hediye degildir belki.. Ama sen hediyeye bu anlami yukledigin icin kiriliyorsun.. Erkeklerle en buyuk catisma nedenimiz bu bence; beklentiler ile yapilanlar farkli, sebebi de yüklenen anlamlarin farkliligi.. Hani kadin olmazsa olmaz derken, adam 'ne alaka/ne var bunda' kafasinda olabiliyor.. Senle ayni anlami yukledigini sandigin icin de onemsemedigini dusunup inciniyorsun.. Ama yok oyle degil iste.. Adam oyle gormuyorEvlenmeden önce alıyordu o Yüzden belki de şu an bu kadar takıyorum. Geçen seneki doğum günümde de almamıştı bende ertesi gün gittim kendime bi Güzel alışveriş yaptım içim rahatladı. Beni seviyor o konuda bi sıkıntım yok ama insan düşünüldüğünü değer verildiğini hissetmek istiyor.
Yakın çevremde özellikle arkadaşlarımın eşleri onlara hediye aldığını görünce içimden niye benim eşimde almıyor diyorum. Ama karar verdim bir daha doğum günü özel gün filan bende takmayacağım
Insaf 7 senedir taniyorsun 2 senedir evlisin 9 senedir bıkmadın mi hediye diye tutturmaktan. Bu derece sık bogaz ederek getirdigi hediyeyle mutlu olacak olmak nasil bir hayal dunyasinin eseri, nasıl bir kendini kandırmak, neyin kafasi ?
Alsa bile çenenden bıktığindan alır seni çok dusunup icinden geldigi icin değil buna mi mutlu olucan? Saçma sapan takintilarinizdan vazgecin bence
Eşime ne kadar üzüldüğümü söylüyorum ben üzülüp ağlayınca eşimde üzülüyor ama yine sonuç yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?