• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye meselesi...

Yapabiliyorsanız hemen eşinizin kredi kartını ele geçirin. Şu popüler pahalı saç şekillendirici var ya en pahalı olan kendiniz için bu kadar yılın hediyesi hemen o karttan alıverin:) hop güzel bir hediye paketi. Akşam işten geldi mi açın kapıyı eline tutuşturup kapıyı çat kapatın. 5 saniye sonra teşekkür ederim ne gerek vardı hayatım deyip boynuna sarılın:) mis gibi evlat vermişsiniz daha fazlasını hak ediyorsunuz.
Sevgiler,
Teşekkür ederim çok güldüm yorumunuza. Mevzu birşey almak değil aslında. İstediğimi alırım yada eşimden birşey istesem o da alır. Benim derdim bunca yıldır eşime bir hediye alayım, sürpriz yapayım diye düşünmemiş olması. Bunuda çok dert etmezdim ama tutup oğlumun yanında ben annene hediye almam demesi beni çok üzdü. Dedim demekki çok zor gerçekten bir hediyeyle benim gönlümü almak.

Adam cimri ve sana deger vermiyor. Kirk yilin basi aldigi hediyeyi degistirmeseydin de lafini edebilirdi boyle biri. Olay senin beklentisiz olman degil, hediye gibi seyler icin talepte bulunulmaz, imasi bile yapilmaz zaten. O tur davranan kadinlar da degersiz aslinda ama degerli saniyorlar kendilerini. Ince ruhlu, kibar bi adamla evlenmeliydin. Su an hic kendini uzme bu gibi seylerle bosuna. Adamda oyle bir kultur yok belli ki.
Haklısınız. Kaldiki ben talepte de bulundum. Açık açık söyledim doğumda güzel bir hediye istiyorum senden diye. Çünkü baktım her özel zamanı unutmayı alışkanlık haline getirdi ağzımla söyledim, sırf bu durumu değiştirmek için. Ama yinede almadı. Üzülmekte elimde değil maalesef.

Hediye almamak icin bahane bunlar sebep aramayin siz gidin kendime sunu aldim diyin ve onun kartoula guzel bisey alin kendinize alistiramamissiniz bisey. İstemezseniz oda almaz yani

Hediye almamak icin bahane bunlar sebep aramayin siz gidin kendime sunu aldim diyin ve onun kartoula guzel bisey alin kendinize alistiramamissiniz bisey. İstemezseniz oda almaz yani
Evet alistiramadim maalesef. Pazartesi doğum günüm. O güne kadar bekleyeceğim, ne yapacağını görmek istiyorum. Şimdi kendime birşey alsam diyecekki ben zaten alacaktım sana hediye.

Back
X