Eşim hediye almıyor!!!

Bende bunu çok soruyorum eşime sen eskiden böyle değildin.
O da şimdi geçim derdi sabah erken işe gidiyorum kafam bi milyon eve dönüyorum yoruluyorum diyor. İşten gelince haftanın 4 günü dernek başka hizmetlerle uğraşıyor gece 11 de evi geliyor hemen uyuyor. İnanın çoğu arkadaşım benim fikirlerimi alır dışardan çok neşeli götürürüm böyle şeyleri takmıyor görünürüm.

Adamın huyu böyle kabul edeceksiniz. Sizde hediye almaktan vazgeçin.

Benimkisi hediye konusunda çok kötü mesela. Artık özel günlerden önce sen seç ben alayım senin istediğin birşey olsun diyor. Ona kalsa gerekte yok ama özel günlerin doğum günü ve yıldönümü önemli oldugunu kafasına kazımayı başardım.

Sanirim eşiniz biraz vurdum duymaz ?
Yani en azindan bir çiçek almak bu kadar zor olamaz. Yani daha öncede bu şekildeyse eşiniz , bu kadar kendinizi üzmenize gerek yok siz ne kadar üzülürseniz minik bebeğinizde bunu hissedip üzülür...
Maddi durumunuz iyi olduğunu belirttiniz. Size biraktiği kart ve ya nakit para verse siz sipariş verin madem bu kadar hediye almamak için diretiyorsa . Online olan bir suru internet uzerinden kuyumcu var...

Benimki de eve zaten alınacak olan bi eşyayı özel günlerde hediye diye kakalar: tek derdimiz bu olsun napalım üzülecek ağlayacak kavga edecek bişey yok bence... Bunun için huzurunu kaçırmaya değmez...
Çok iyimiş ya çok güldüm l

Maddi durum iyiyse kocamdan beklemem. Zaten almiyomus ne zorluyosun. Al kartini, ne istiyosan al. Oh kafam rahat.

Zorla aldiramayacagina gore. Adam da kendine gore hakli, aksama kadar baskasi icin degil, sizin icin calisiyor. Ne yapalim her sey dort dortluk olmayabiliyor demek ki.

Bazı kadınlar kavga ederek de olsa böyle önemli günleri kocalarına öğretiyorlar. Ben yapamıyorum. Artık içimden de gelmiyor uğraşmak. Kendi haline bırakayım. Ama kendime söz verdim ne doğım günü ne de evlilik yıldönümünü kutalamayacağım hatırlamamış gibi yapacağım

Bende bugün gittim kendime 5 taş yüzük baktım fotoğrafını çektim eşime gönderdim kuyumcu eşimin geldiği saatte kapanmıyormuş onu da yazdım mesajda artık iyice gurursuzlaştım

bu hiç olmamış bence. adamın alacağı varsa da almaz.

bunca zaman değişmemiş zaten artık değişmesi için uğraşıp ağzınızın tadını bozmayın.

İyi de arkadaşım yanlış anlama da eskiden alabildiğine göre senin eşinin zaten bunu öğrenmesine ihtiyaç yok ki.
Adam kasıtlı almıyormuş,iş güç bahane ederek...

Bana kalirsa esin cimrilesmis. Telefon istemissin alinmamis, yuzuk istemissin het istedigin alinmaz demis. Kocandan kredi kartini iste ve o yuzugu kendine al

Basit bi özel günü unuttu sandım
50 kez söylemişsin resmen, ruh gibi
Aman çık kendin al bence, hatta sende ona hediye alma unut hangi gün doğduğunu filan

Bana kalirsa esin cimrilesmis. Telefon istemissin alinmamis, yuzuk istemissin het istedigin alinmaz demis. Kocandan kredi kartini iste ve o yuzugu kendine al
Çok önemli bi yere değildiniz bence de pintileşti bana karşı evin eksiklerini alıyor kızımıza da bir şey istesem alıyor fakat kendim için özel bir şey istediğimde alınmıyor. Böyle kafama takınca üzülüyorum en iyisi çok fazla büyütmemek zaten iyice yüzsüzleşip kendim ağzımla hediye istedim bundan aşağısı olmaz!!!

Maddi durumunuz iyiymis. O yuzden luks seyler isteyebilirsin. Bence esinin kredi kartiyla kendine yuzugu al. Esini yavas yavas alistir bunlara. Ya da bi haftasonu hadi kalk disari cikalim de, gezerken bi kuyumcuya sok. Emrivaki yap yani

üniversite de ayda bir görebildigi sevgilisi ile, 9 yildir beraber oldugu karisi bir mi Allah askina ne kadarda cok üstüne gitmissiniz. okurken benim icim daraldi, sonuna kadarda okuyamadim

sizede yazik degilmi yani, kendinizi iliskinizi yipratiyorsunuz

ayrica adam simdi cikip hediye alsa yine kendiliginden almicak ki sizin baskinizdan alacak

İ
Maddi durumunuz iyiymis. O yuzden luks seyler isteyebilirsin. Bence esinin kredi kartiyla kendine yuzugu al. Esini yavas yavas alistir bunlara. Ya da bi haftasonu hadi kalk disari cikalim de, gezerken bi kuyumcuya sok. Emrivaki yap yani
İnanın onu düşündüm pazar günü kuyumcular kapalı. İnanın yüzük de gözüm yok aslında ama eşimin böyle özel günlere değer vermesi için uğraşıyorum

Eşimin özel günlerin önemini bilmesi için yoksa hiç gözüm yok böyle basit şeylerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…