Eşim hediye almıyor!!!

Buna katılmıyorum,
dogum gününün hatırlanmamasından çok hediye alınmamasına
üzülüyor.
Çünkü hediye = değer zannediyor.
Bunu da ceplerinden, laptop çantasına kadar hediye aramasından
anlayabiliyoruz.
5 taş resmi çekip atmak..
Al diye..

Sonuçta 9 yıllık bir birliktelikleri var.
Adam bu saatten sonra bu kadar boğuulduktan sonra bir hediye alsa
sadece kurtulmak için
bu kadın boynuna atlar. O derece sevinir.
Bizde bu ruh halini garip bulduk. Sence Değil mi?

Konu sahibi hatırlanmamış bile ben de buna işaret ettim. Kadın kendisi gidip söylemiş 'bugün doğum günümdü' diye önce bunu bir belirtelim.
Ayrıca ne var efendim hediye beklemesinde? Kadın şimdiye kadar yapılmayanın telafisi olarak 5 taş yüzük değer biçmiş kendince bundan kime ne? Maddi durumları el veriyormuş buna. Senin benim durumum el vermez ona göre bir şey bakarlar.
Adam kendisi bir şey alsa kadın yine mutlu olacakmış işte ille de kuyumcu değilmiş olay.

Erkeğin yoğunum demesi geçerli bir sebepken -ki yoğunluk hediye için asla bahane olamaz nazarımda. Bir tek onlar çalışmıyor ben aynı şirkette çalıştığım eşime sürpriz hediye alacağım diye yalan uyduruyorum- kadının doğumda ve doğum gününde hediye beklemesi neden yeterli değeri görmüyor?
Burada konu sahibini hatalı bulduğum konu kendisine telefon için hayır diyen adama gidip kendisi telefon alması. Bence bu kadar söylemeye çok bile sürprizler hazırlanmış. Artık kendisini yormamalı gerçekten.

bizde onu diyoruz.
Niye kendini yoruyosun, niye hala bekliyorsun.
senin zorlamanla yapacaksa salla gitsin..

Tanıyosun sonuçta eşini. Kendisinin telefon almasına bende şaşırdım.
Benim eşim olsa çoktan alışmıştım karakterine.
Kendim alır kitlerim faturasını ödesin yani :)
Konu sahibi onuda yapmıyor, illaaaa o alacak.
Ne gerek var.
Aman ne bilim çok gereksiz üzülüyor, yinede kendi bilir.

Erkekler böyle maalesef ben de eşime hep alırdım onun ise umrunda bile değildi artık ona ben de almıyorum gidiyorum kendime çocuklarıma harcıyorm önemli olan iyi insan olmasi

Umarım açılmıştır gözü.
Ben konu sahibinin içerlemesinde maddi kaygı görmedim. Her kadın değer görmek ister asıl bunu anlamayanı maddiyatla vurmak lazım :)

Bu tamamen yapı meselesi ben de hediye almam eşim de... Hele de böyle zorlama günler de hediye alınması da beni hiç mutlu etmez. Çok ticari şeyler bunlar.. İçimizden gelirse, görür beğenirsek birbirimize bşeyler alırız o kadar..

benim kocamda inanılmaz çiçek ve hediye almaya süpriz yapmaya bayılır 8 martta bile çiçek gönderiyor düşün artık

ama sosyal medyadan resimlerimin altına bir güzel yorum yazmaz bir sevgi sözcüğü belirtmez , dost var düşman var görümceler var , aktif takip ediyorlar sonuçta,

bende onun tlf face açıyorum duymak istediğim bütün güzel sözleri yazıyorum kendimide etiketliyorum paylaşıyorumm ,

kim biliyor hiç kimse ama ben yazmama ragmen mutlu oluyorum .
geçenlerde ablası blondguneşin resminin altına ne güzel seyler yazmışsın aferin sana dedi başta bir şaşırdı sonra hııı arada esiyor böyle yazıyorum face dedi.

Umarım açılmıştır gözü.
Ben konu sahibinin içerlemesinde maddi kaygı görmedim. Her kadın değer görmek ister asıl bunu anlamayanı maddiyatla vurmak lazım :)

Nasıl göremedin eskaram yaa yapma please :)
Adamın cebinden laptop çantasına kadar niye bakıyor o zaman.
Otursun
bakalım hatırlicak mı diye beklesin o zaman.
Madem amaç hatırlanmak

üzülme ! bende böyle şeyleri pek hatırlamam.
bende eşim hatırlıyor. evlilik yıldönümüzü ben unuttum adam hatırladı. birde yanlış aradın canım ya bugun benim yaşgünüm değil ki neden kutluyorsun gibi bir şey dedim. iyice yerin dibine batmıştım. fena güldü ve bugun yıldönümümüz demişti. aaa oo bugun muyydu heee oo diyip unuttuğum için özür dilemiştim.
onun yaş gününü unuttum son dk hatırladım akşam 9-10 olmuştu aradım. unuttun demi dedi aa olur mu sen öyle düşün diye bunca saat bekledim demiştim ahaha yemedi ama yemiş gibi yaptı.
tüm bunlar benim onu sevmediğimi göstermiyor. ben onu cok seviyorum ve hala aşığım. o da bunu biliyor .
ben bir tek kendi yaşgünümü hatırlıyoırum ve yeğenimin yasgunu. geri kalanı hep birileri bana hatırlatmak zorunda.
senin kocanda bana çekmiş huehue
mesela telefonunun ajandasına hatırlatma koy. yaş günü kandil yıldönümü gibi..günü geldiğinde ikaz etsin oda kutlasın.
notlara da bilmem ne günü hediye al. yaz

Nasıl göremedin eskaram yaa yapma please :)
Adamın cebinden laptop çantasına kadar niye bakıyor o zaman.
Otursun
bakalım hatırlicak mı diye beklesin o zaman.
Madem amaç hatırlanmak

Bence onunki safça bir umut idi. Bir çeşit kabullenememe eşinin unuttuğuna inanamamak. İşaretler zaten bellidir ama insan aşık olduğu adama konduramiyor demek ki :) Zaten karısının ve çocuğunun doğumunda çiçek bile almayan insanı anlayamam ben.
Umarım kk konu sahibi için milad olmuştur. Bundan sonra kendi kendini mutlu etmeye başlar.

Benim asıl tuhafıma giden burada doğum gününün hatırlanmadığına, kendinin gösterdiği özeni eşinden göremediğine üzüldüğü için kadına kızıp adamı haklı bulan güruhtu.

Ozaman bir üyeninde dedigi gibi kendine hediye alip kargoya verir esi almis gibi sevinebilir.
Şayet bu kadar çene patlatarak zorla aldirdigi cicegin, hediyenin kıymeyti yoktur. Kendi kendine yollamasindan bir farki yok. Hediye resmen tirim tirim araniyor bulamassa sakladi diye dusunuyor, cebini sagi solu karistirir olmuş.
Bu nedir yani

Ben şahsen okurken konu sahibine hak verdim. Başta ön yargılı açmıştım konuyu ama okudukça hak verdim doğrusu. Konu sahibine tavsiyem bu adamı böyle kabul etmesi ama asla da gidip ona hediye almaması yönünde. Tutup da bu adama 2 binlik telefon neden alınıyor anlamadım.
Ben bu durumun içinde olsam en çok sinir olacağım şey beni mutlu edecek şeyin inatla yapılmıyor oluşu olurdu. Ben evliliklerde çiftlerin birbirlerini mutlu edecek ufak tefek şeyleri es geçmemesi gerektiğini düşünüyorum. Tamamen karakterinden ödün verecek şeyler değil tabiki de ama karşındakini mutlu edecekse basit bir hareket yapılmamasını saçma buluyorum. bu bir doğum günü hatırlamaktır. Unuttuysa ve hatırladıysa özür mahiyetinde bir incelik yapmaktır. Doğum yapmış eşine güzel jestler yapmaktır. Tabi bunların erkeklere yapılacak versiyonları da var.

Telefon aldım eşime ve borcunu 4ayda anca ödedim. Hem eşimi sevşbdirmekti amacım hem de ona ne kadar değer verdiğimi görmesiydi. Pahalı telefon almamın nedenlerinden biri de eşimin çevresi hep marka ürünler kullanan birileri eşim ise böyle şeylere önem vermiyor. Eşimle karşılıklı konuştuğum zaman bu meseleyi bana haklısın canım diyor. Bu konuda eksiğim var diyor ama sonuç yine 0.

Eşiniz cimri mi peki, yoksa genel olarak hediyeleşme durumuna mı alerjisi var?

Bir kere hediye alırsam hep almak zorunda kalırım, zor iş diye mi düşünüyor acep?

Sende kendine al, onun gözüne sok ya. Uff pazarda süper tshirtler varmış, bak 5 tane aldım. Kendime vitamin alıcam, ayakkıbı yenilicem diye, hep bana hep bana mesajı ver

Bazı önemli günler ard arda geldi bebeğimizin doğumunda hiçbir şey yok ardında. Doğum günümü unuttu evlilik yıldönümümüz de bir şey yok bende sinir olduğum için pahalı bir hediye istedim

Bu tarz konulara hep yazdığım yorumu yazayım :
Doğumgününüz/yıldönümünüz yaklaşınca pusuya yatar gibi susup ne yapacak diye beklemeyin.
Önceki haftadan hatta önceki aydan hatırlatmaya başlayın.
- 2 mayıs olmuş,gelecek ay doğumgünüm...1 ay sonra 10. yılımız doluyor...Haftaya oraya gidemeyiz çünkü yıldönümümüz,başbaşa plan yapalım...gibi...

Eşin hediye adabı bilmiyor olabilir.Flört dönemini boşver,ailesine bak anlarsın.
Yukarıda yazdığım gibi iteleyerek bir aşama kaydedebilirsin.
10. yıldönümünüz için şimdiden çalışmalara başlasan iyi olur:) Senden bir 10. yıl hatırası istiyorum diyebilirsin.

Bir de böyle adamlara büyük hediye veya ince hediyeler almayın,yazık gerçekten.
Bazen görüyorum detay detay sürpriz hazırlayanlar,yok kutusu notu pastası,balonu...Anlamayan adam anlamıyor.
Biz kadınlar daha romantik fikirliyiz,algılarımız bu yönde daha açık.Romantik filmleri de biz izliyoruz,onlar değil:)

bende de bunun aynısından vardı , ben sevgiliyken yol verdim kendisine ...
Olay aslında hediye falan değil, çapsız olması , seni düşünmemesi, mutlu etmek için çabalamaması...
Valla benim ev arkadaşım vardı , hafta sonu elleri dolu dolu gelişrdi, erkek arkadasının yanında aaa bu çok güzelmiş demesi yeterliydi..Ben hiç bir zaman öyle olamadım...Kazak görürdü bu sana çok yakışır derdi kasaya kadar elinde tutardı kasada sıra bize gelince bana uzatırdı kazagı ödeyeyim diye.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…