Eşim hastalık derecesinde kıskanç .

Bu şekilde senelerce nasıl yaşadınız? Market, park, yahu balkona çıkamamak nedir? Bence ilk karısı da aldatmadan kaynaklı değil adam sorunlu olduğu için boşandı. Adam acıyana kadar eve hapsedilmiş çocuklarınıza üzülün, ömrünüzden yitip giden günlerinize üzülün. Bir daha geri gelmeyecek.

Haklısınız . Markete gidiyordum çocuğu okula da bırakıp alıp geliyordum ama mesela veli toplantisina katılmama izin vermiyordu ogrtmenimiz erkek die sanırım kafası değişik calisiyordu

hala adama acıyorum diyorsan sana müstehak
ben üzülmüyorum senin gibilere
sen boşanmazsın zaten zindanında yaşamaya devam et, çocuklara üzüldüm sadece.
Boşanmaya kararlıyım . Çocuklarla birlikte çıkıyorduk dışarı ama tam detaylı yazamdim uzun olmasın die . Ben çocuklarımla gidemiyordum parka falan illa oda olacak yanımızda

ağlayıp zırlaması seninle barışana kadar onu geç ona inanma. Sen tekrar baştan aynı şeyleri yaşamak istiyor musun ? onu düşün boşanacaksan da eşinden korun belli ki normal değil
Gizli gizli korunuyordum zaten o hala istiyor üçüncü çocuk ben asla düşünmüyorum . Barismayida düşünmüyorum. Gitsem de gönül rahatligi ile ya biz çocuklarla şöyle gezelim , dolaşalım geliriz diyemem cunku kendimi biliyorum oda bir kez git der iki kez git der üçüncü de iyi alıştın gezmeye der.

Pardon korunmayı yanlış anlamışım k bakmayın. Bir buçuk aylık uzaklastrma vermiş hakim şuan rahatsız ederse tekrar alicam . Şuan sadece barışalım ısrarı var net olduğumu anlayinca tehtide döner mu bilmiyorum

Tehdite dönerse bile ayrı evlerdesiniz inşallah Allah yanınızda olsun koruyacaksınız kendinizi ,ama tehditten korunacağım diye aynı eve geçerseniz sizi katledebilir bile bu insan.

Siz eminmisiniz eşinizin ilk eşi garafından aldatıldığına,adamın ruhunda varmış kıskançlık halleri.
Eminim size beni aldattı demiştir,
Böyle biriyle değil uzun yıllar 1 gün bile geçmez.

hala adama acıyorum diyorsan sana müstehak
ben üzülmüyorum senin gibilere
sen boşanmazsın zaten zindanında yaşamaya devam et, çocuklara üzüldüm sadece.
K bakmayın ama ne kadar acımasızca bir yorum kadin bir hata yapmış evlenmiş sonra duzelir diye beklemiş tabiki kaçınılmaz son katlanarak artmış bu kadının psikolojisi ne haldedir feleğin çemberinden geçmiş birine biz de acımasız olmasak mi ?konu sahibi sana gelince hemen bosan karşında manyak bir psikopat var bu tiplerden hersey beklenir kurtar kendini

Siz eminmisiniz eşinizin ilk eşi garafından aldatıldığına,adamın ruhunda varmış kıskançlık halleri.
Eminim size beni aldattı demiştir,
Böyle biriyle değil uzun yıllar 1 gün bile geçmez.
Şuan demiyor ama ablam var öğretmen kendisi o bazen akıl veriyor bana zamanla seni de suçlar barismadigini görünce birini mi buldun bile der dio herşeye hazırlıklı ol dedi

Çok haklısınız . Evet ben düzelir die bekledim hani aldatılmış bana guvenince herşey yoluna girer dedim . Ama bu sürede sanırım bağırıp çağırarak kizarak beni sindirmis biraz çok korkuyordum çünkü fiziksel şiddeti yoktu ama telefonu bile duymasam bağırıp çağırır hakaretler ederdi afedersiniz tuvalette bile olsam telefon çalarsa koşarak giderdimbende farkındayım keşke hiç katlanmasaydim diyorum

evey keşke kendi rızanızla tesettüre girseydiniz ama mutluysanız bişediyemem sizi değiştirmek yerine sizi siz oldugunuz için kabul etseydi eşiniz. yaptığı şeyler çok travmatik düzeleceğine inanıyor iseniz evliliğedevam edinama yok olmaz der iseniz boşanın

Herkesin ne dediğini bırak kendi başına gelmeyen rahat rahat konuşur
Şu an çok mu rahatsın da anne evinde rahat edemezsin diyorlar kapalı cezaevinde gibisin zaten daha kötüsü ne olabilir.
Yani şu hayatta kimsenin travmalarını çekemem sen de çekme tek bir hayatın var bu yaşların bir daha gelmeyecek yaşlanınca çok üzülürsün

Adama bak sen. İlk evlilikte ağzı yandı diye size eziyet etmeyi biliyor ama evlenmekten geri kalmıyor. İlk karısının aldattığı da yalandır belki. Belki bu adam hep böyledir. Kafasından kurmuştur. Olayları bide o kadından di inlemek isterdim.

peki sonuç ? ne yapmayı düşünüyorsun

sen istediğini söyle, kadın ben kocama acıyorum diyor
merhamet ediyor
şans istiyor diyor, ailemin evinde 2-3 ay sonra sorun yaşarsın dediler diyor
acıyorum dediği an konu kapanmıştır benim için
hani ben bu adamdan kurtuldum ailemin evine taşındım artık bitti demek yok, anlatabildim mi?
hayatta boşanmaz böyle kadınlar
bile isteye bu adama dönecek kendisi, belli. herkes seçimlerinin sonucunu yaşar.

Düzelmez o ayrı bir durum ama daha önce bir şans verdiniz mi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…