- 3 Ekim 2010
- 11.454
- 3.694
-
- Konu Sahibi hayathayat2341
Haklısınız . Markete gidiyordum çocuğu okula da bırakıp alıp geliyordum ama mesela veli toplantisina katılmama izin vermiyordu ogrtmenimiz erkek die sanırım kafası değişik calisiyorduBu şekilde senelerce nasıl yaşadınız? Market, park, yahu balkona çıkamamak nedir? Bence ilk karısı da aldatmadan kaynaklı değil adam sorunlu olduğu için boşandı. Adam acıyana kadar eve hapsedilmiş çocuklarınıza üzülün, ömrünüzden yitip giden günlerinize üzülün. Bir daha geri gelmeyecek.
Boşanmaya kararlıyım . Çocuklarla birlikte çıkıyorduk dışarı ama tam detaylı yazamdim uzun olmasın die . Ben çocuklarımla gidemiyordum parka falan illa oda olacak yanımızdahala adama acıyorum diyorsan sana müstehak
ben üzülmüyorum senin gibilere
sen boşanmazsın zaten zindanında yaşamaya devam et, çocuklara üzüldüm sadece.
Gizli gizli korunuyordum zaten o hala istiyor üçüncü çocuk ben asla düşünmüyorum . Barismayida düşünmüyorum. Gitsem de gönül rahatligi ile ya biz çocuklarla şöyle gezelim , dolaşalım geliriz diyemem cunku kendimi biliyorum oda bir kez git der iki kez git der üçüncü de iyi alıştın gezmeye der.ağlayıp zırlaması seninle barışana kadar onu geç ona inanma. Sen tekrar baştan aynı şeyleri yaşamak istiyor musun ? onu düşün boşanacaksan da eşinden korun belli ki normal değil
Pardon korunmayı yanlış anlamışım k bakmayın. Bir buçuk aylık uzaklastrma vermiş hakim şuan rahatsız ederse tekrar alicam . Şuan sadece barışalım ısrarı var net olduğumu anlayinca tehtide döner mu bilmiyorumGizli gizli korunuyordum zaten o hala istiyor üçüncü çocuk ben asla düşünmüyorum . Barismayida düşünmüyorum. Gitsem de gönül rahatligi ile ya biz çocuklarla şöyle gezelim , dolaşalım geliriz diyemem cunku kendimi biliyorum oda bir kez git der iki kez git der üçüncü de iyi alıştın gezmeye der.
Siz eminmisiniz eşinizin ilk eşi garafından aldatıldığına,adamın ruhunda varmış kıskançlık halleri.Merhaba kizlar ben yeni üye oldum çünkü fikir danışmak istiyorum sizlere . Biz eşimle on yil önce görücü usulü evlendik . İlk zmanalar bir problem yoktu. Ama sonra cookkk aşırı kıskanç olduğunu fark ettim. İlk olarak beni tesettüre soktu tamam pişman değilim ama kendi isteğimle olsun isterdim. Sonra çocuklarımız oldu iki oğlum var bu süre içinde kıskançlıkları giderek arttı.
Doğru düzgün dışarı çıkartmadı iki çocuğumu bir kez dahi parka goturmedim. Evden disari çıkmıyorum hiç komşum yok akrabam yok evime gelen giden yok. İlk eşi aldatmış ben ikinci esiyim benim ilk evliligim yalnız o yüzden dedim ki aldatılmış bu yüzden böyle. Zamanla düzelir . Bana guvendikce. Ama hiç duzelmedi. Balkona çıkartmaz mesela perde actirmaz doğru düzgün sadece anneme gidiyorum oda çoğu zman kavgayla sonuçlanıyor. Anneme köyde orda bile rahat bırakmıyor kapının önüne çıkma diyor bir yere gitme . Daha bir sürü şey ama sizlerin anlayacağını umuyorum bu kadardan bile . En son geçen gün tartismamizda çıldırdım boşanma davası açtım. Birde ağzı çok pis kavga anında herşeyi söylüyor. Şuan yalvarıp yakariyor ağlıyor. Araya herkesi sokuyor. Hicbirseyine karismayacagum ben hatamı anladım en ufak bir baskı yaparsam o zman ayrıl diyor. Bana tek bir şans ver ağzımdan bundan sonra küfür duyamayacaksin Diyor. O kadar kişi şans ver dedi ki birde sizlere sormak istedim . Herkesi öpüyorum . Cvplariniz için tesekkur ederim şimdiden. Dipnot: ev hanımıyım ve bu ayrılma sürecinde çocuklarımla annemin evindeyim. Herkes o yüzden ne kadar orda rahat edeceksin bir kaç ay sonra pişman olursun diyor.
K bakmayın ama ne kadar acımasızca bir yorum kadin bir hata yapmış evlenmiş sonra duzelir diye beklemiş tabiki kaçınılmaz son katlanarak artmış bu kadının psikolojisi ne haldedir feleğin çemberinden geçmiş birine biz de acımasız olmasak mi ?konu sahibi sana gelince hemen bosan karşında manyak bir psikopat var bu tiplerden hersey beklenir kurtar kendinihala adama acıyorum diyorsan sana müstehak
ben üzülmüyorum senin gibilere
sen boşanmazsın zaten zindanında yaşamaya devam et, çocuklara üzüldüm sadece.
Şuan demiyor ama ablam var öğretmen kendisi o bazen akıl veriyor bana zamanla seni de suçlar barismadigini görünce birini mi buldun bile der dio herşeye hazırlıklı ol dediSiz eminmisiniz eşinizin ilk eşi garafından aldatıldığına,adamın ruhunda varmış kıskançlık halleri.
Eminim size beni aldattı demiştir,
Böyle biriyle değil uzun yıllar 1 gün bile geçmez.
Kesin gizlemiş durumu,dikkatli olun derim adamın sağı solu belli değil dengesizi ve tehlikeli birisi.Şuan demiyor ama ablam var öğretmen kendisi o bazen akıl veriyor bana zamanla seni de suçlar barismadigini görünce birini mi buldun bile der dio herşeye hazırlıklı ol dedi
Çok haklısınız . Evet ben düzelir die bekledim hani aldatılmış bana guvenince herşey yoluna girer dedim . Ama bu sürede sanırım bağırıp çağırarak kizarak beni sindirmis biraz çok korkuyordum çünkü fiziksel şiddeti yoktu ama telefonu bile duymasam bağırıp çağırır hakaretler ederdi afedersiniz tuvalette bile olsam telefon çalarsa koşarak giderdimK bakmayın ama ne kadar acımasızca bir yorum kadin bir hata yapmış evlenmiş sonra duzelir diye beklemiş tabiki kaçınılmaz son katlanarak artmış bu kadının psikolojisi ne haldedir feleğin çemberinden geçmiş birine biz de acımasız olmasak mi ?konu sahibi sana gelince hemen bosan karşında manyak bir psikopat var bu tiplerden hersey beklenir kurtar kendini
evey keşke kendi rızanızla tesettüre girseydiniz ama mutluysanız bişediyemem sizi değiştirmek yerine sizi siz oldugunuz için kabul etseydi eşiniz. yaptığı şeyler çok travmatik düzeleceğine inanıyor iseniz evliliğedevam edinama yok olmaz der iseniz boşanınMerhaba kizlar ben yeni üye oldum çünkü fikir danışmak istiyorum sizlere . Biz eşimle on yil önce görücü usulü evlendik . İlk zmanalar bir problem yoktu. Ama sonra cookkk aşırı kıskanç olduğunu fark ettim. İlk olarak beni tesettüre soktu tamam pişman değilim ama kendi isteğimle olsun isterdim. Sonra çocuklarımız oldu iki oğlum var bu süre içinde kıskançlıkları giderek arttı.
Doğru düzgün dışarı çıkartmadı iki çocuğumu bir kez dahi parka goturmedim. Evden disari çıkmıyorum hiç komşum yok akrabam yok evime gelen giden yok. İlk eşi aldatmış ben ikinci esiyim benim ilk evliligim yalnız o yüzden dedim ki aldatılmış bu yüzden böyle. Zamanla düzelir . Bana guvendikce. Ama hiç duzelmedi. Balkona çıkartmaz mesela perde actirmaz doğru düzgün sadece anneme gidiyorum oda çoğu zman kavgayla sonuçlanıyor. Anneme köyde orda bile rahat bırakmıyor kapının önüne çıkma diyor bir yere gitme . Daha bir sürü şey ama sizlerin anlayacağını umuyorum bu kadardan bile . En son geçen gün tartismamizda çıldırdım boşanma davası açtım. Birde ağzı çok pis kavga anında herşeyi söylüyor. Şuan yalvarıp yakariyor ağlıyor. Araya herkesi sokuyor. Hicbirseyine karismayacagum ben hatamı anladım en ufak bir baskı yaparsam o zman ayrıl diyor. Bana tek bir şans ver ağzımdan bundan sonra küfür duyamayacaksin Diyor. O kadar kişi şans ver dedi ki birde sizlere sormak istedim . Herkesi öpüyorum . Cvplariniz için tesekkur ederim şimdiden. Dipnot: ev hanımıyım ve bu ayrılma sürecinde çocuklarımla annemin evindeyim. Herkes o yüzden ne kadar orda rahat edeceksin bir kaç ay sonra pişman olursun diyor.
Merhaba kizlar ben yeni üye oldum çünkü fikir danışmak istiyorum sizlere . Biz eşimle on yil önce görücü usulü evlendik . İlk zmanalar bir problem yoktu. Ama sonra cookkk aşırı kıskanç olduğunu fark ettim. İlk olarak beni tesettüre soktu tamam pişman değilim ama kendi isteğimle olsun isterdim. Sonra çocuklarımız oldu iki oğlum var bu süre içinde kıskançlıkları giderek arttı.
peki sonuç ? ne yapmayı düşünüyorsunGizli gizli korunuyordum zaten o hala istiyor üçüncü çocuk ben asla düşünmüyorum . Barismayida düşünmüyorum. Gitsem de gönül rahatligi ile ya biz çocuklarla şöyle gezelim , dolaşalım geliriz diyemem cunku kendimi biliyorum oda bir kez git der iki kez git der üçüncü de iyi alıştın gezmeye der.
sen istediğini söyle, kadın ben kocama acıyorum diyorK bakmayın ama ne kadar acımasızca bir yorum kadin bir hata yapmış evlenmiş sonra duzelir diye beklemiş tabiki kaçınılmaz son katlanarak artmış bu kadının psikolojisi ne haldedir feleğin çemberinden geçmiş birine biz de acımasız olmasak mi ?konu sahibi sana gelince hemen bosan karşında manyak bir psikopat var bu tiplerden hersey beklenir kurtar kendini
Düzelmez o ayrı bir durum ama daha önce bir şans verdiniz mi hiçMerhaba kizlar ben yeni üye oldum çünkü fikir danışmak istiyorum sizlere . Biz eşimle on yil önce görücü usulü evlendik . İlk zmanalar bir problem yoktu. Ama sonra cookkk aşırı kıskanç olduğunu fark ettim. İlk olarak beni tesettüre soktu tamam pişman değilim ama kendi isteğimle olsun isterdim. Sonra çocuklarımız oldu iki oğlum var bu süre içinde kıskançlıkları giderek arttı.
Hapis hayatı yaşıyorsunuz resmen üstelik iki çocukla hizmetçi olarak..bunu kimse kendine yapmamalıO kadar haklisjniz ki ben de kendime sürekli soruyorum bu soruyo . Cesaret mi edemedim bilemiyorum yada normallestirdim galiba bir sire