Eşim hastalık derecesinde kıskanç .

Ya eski eşinin aldatması falan yalandır. Hangi erkeğe sorsak ya eski eşi aldatmıştır yok eski sevgilisi buna takıntılıdır falan. Klasik yalanları bunlar. Hangisi ben çekilmez bir deliyim kaçırttım diyor sanki. Ki bu herif sizin herhangi bir karşı cinsle olan iletişiminizi bile aldatma sayar muhtemelen o derece rahatsız. Siz nasıl yıllarca bunu normal kabul edip sindiniz o anormal bir de.

bu ağlamalar timsah gözyaşları asla kanmayın derim ben, ayrıca bu kıskançlık değil düpedüz hastalık. eşini çocuklarının annesini neyden kıskanıyorsun tam olarak yani? balkona çıkartmamak nedir? geri dönerseniz aynı şeyleri yaşayacaksınız adınız kadar emin olabilirsiniz. rahatı bozulmasın istiyor sadece. sizi düşündüğünden sevdiğinden değil yani. bu tarz herifler insanı hasta eder hazır ayrılmışken direkt kurtulun ailenizin evinde de neden pişman olacaksınız ki aileniz destek oluyorsa ne ala! herkes o kadar şanslı olmuyor

Çok haklısınız . Evet ben düzelir die bekledim hani aldatılmış bana guvenince herşey yoluna girer dedim . Ama bu sürede sanırım bağırıp çağırarak kizarak beni sindirmis biraz çok korkuyordum çünkü fiziksel şiddeti yoktu ama telefonu bile duymasam bağırıp çağırır hakaretler ederdi afedersiniz tuvalette bile olsam telefon çalarsa koşarak giderdim😓bende farkındayım keşke hiç katlanmasaydim diyorum
Çekilecek çile değilmiş kesinlikle,eminim ilk eşi de bu yüzden boşamıştır bunu

Benim eşimde ayinisi düğün dernek bayram hiç benide göndermez . İnsan 10 yıl evli kalınca ister istemez acaba doğru mu yapıyorum sorusunu soruyor işte yine de
Şu yazdığınızı bı kere daha okuyun ve sakın unutmayın dunyaya bi kere geliyoruz hayatı bi kere yasıyoruz. Ömür elin psikopatının kahrını cekmek için çok kısa... kimse değişmez en azından ben bu kadar takıntılı birinin 180 derece değiştiğini hiç görmedim. Birkaç ay düzelmiş gibi görünsede içindeki canavar aynı kalıyor malesef...

Terapiyi şart koşun bu kötü huyunu yenmeli bu hapis gardiyan ilişkiniz bitmeli kendine nerede guvennmiyorsa kendini nerede yetersiz bir insan olarak görüyorsa bunu düzeltmeli.Tum dünyanın onun eşinin peşinde olduğu saçma fikri kafasından atmalı.Kimseye güvenmeyen insan aslında kendisi en güvenilmez insandir.Uzun bir süreç ama bu toksik zehir huyunu minimuma indirmeli.Ona sevgiyi göstermenin daha güzel yollari olduğunu söyleyin merhamet sadakat anlayış ilgi aşk gibi

Benim eşimde başlarda öyleydi ama 2 yilin sonunda duruldu artık sorun çıkarmıyor
Konuşarak aşmaya çalıştım tabi hâlâ içten içe kıskanıyor ama onu huzursuz edecek hareketlerde bulunmadıkça sorun olmuyor

Yazik cocuklarda evde buyumus keske daha erken alsaydiniz bu karari aileniz destek oluyoraa geri adim atmayin normal degil cunku asiri abartili bukadar zaman nasil katlandiniz

Merhaba kizlar ben yeni üye oldum çünkü fikir danışmak istiyorum sizlere . Biz eşimle on yil önce görücü usulü evlendik . İlk zmanalar bir problem yoktu. Ama sonra cookkk aşırı kıskanç olduğunu fark ettim. İlk olarak beni tesettüre soktu tamam pişman değilim ama kendi isteğimle olsun isterdim. Sonra çocuklarımız oldu iki oğlum var bu süre içinde kıskançlıkları giderek arttı.
Doğru düzgün dışarı çıkartmadı iki çocuğumu bir kez dahi parka goturmedim. Evden disari çıkmıyorum hiç komşum yok akrabam yok evime gelen giden yok. İlk eşi aldatmış ben ikinci esiyim benim ilk evliligim yalnız o yüzden dedim ki aldatılmış bu yüzden böyle. Zamanla düzelir . Bana guvendikce. Ama hiç duzelmedi. Balkona çıkartmaz mesela perde actirmaz doğru düzgün sadece anneme gidiyorum oda çoğu zman kavgayla sonuçlanıyor. Anneme köyde orda bile rahat bırakmıyor kapının önüne çıkma diyor bir yere gitme . Daha bir sürü şey ama sizlerin anlayacağını umuyorum bu kadardan bile . En son geçen gün tartismamizda çıldırdım boşanma davası açtım. Birde ağzı çok pis kavga anında herşeyi söylüyor. Şuan yalvarıp yakariyor ağlıyor. Araya herkesi sokuyor. Hicbirseyine karismayacagum ben hatamı anladım en ufak bir baskı yaparsam o zman ayrıl diyor. Bana tek bir şans ver ağzımdan bundan sonra küfür duyamayacaksin Diyor. O kadar kişi şans ver dedi ki birde sizlere sormak istedim . Herkesi öpüyorum . Cvplariniz için tesekkur ederim şimdiden. Dipnot: ev hanımıyım ve bu ayrılma sürecinde çocuklarımla annemin evindeyim. Herkes o yüzden ne kadar orda rahat edeceksin bir kaç ay sonra pişman olursun diyor.
Affet bir çocuk daha yap hemen düzelir 😏

Evlenmek üzere olan kadınlar için örnek bir konu. Hayatın kısıtlanması ile kıskançlığı ayırt edemeyen, hayatına bu denli karışılmasını sevgi belirtisi olarak yorumlayan sevgili kadınlar bu konunuzu görür bir düşünür inşallah evlenmeden önce

Merhaba kizlar ben yeni üye oldum çünkü fikir danışmak istiyorum sizlere . Biz eşimle on yil önce görücü usulü evlendik . İlk zmanalar bir problem yoktu. Ama sonra cookkk aşırı kıskanç olduğunu fark ettim. İlk olarak beni tesettüre soktu tamam pişman değilim ama kendi isteğimle olsun isterdim. Sonra çocuklarımız oldu iki oğlum var bu süre içinde kıskançlıkları giderek arttı.
Doğru düzgün dışarı çıkartmadı iki çocuğumu bir kez dahi parka goturmedim. Evden disari çıkmıyorum hiç komşum yok akrabam yok evime gelen giden yok. İlk eşi aldatmış ben ikinci esiyim benim ilk evliligim yalnız o yüzden dedim ki aldatılmış bu yüzden böyle. Zamanla düzelir . Bana guvendikce. Ama hiç duzelmedi. Balkona çıkartmaz mesela perde actirmaz doğru düzgün sadece anneme gidiyorum oda çoğu zman kavgayla sonuçlanıyor. Anneme köyde orda bile rahat bırakmıyor kapının önüne çıkma diyor bir yere gitme . Daha bir sürü şey ama sizlerin anlayacağını umuyorum bu kadardan bile . En son geçen gün tartismamizda çıldırdım boşanma davası açtım. Birde ağzı çok pis kavga anında herşeyi söylüyor. Şuan yalvarıp yakariyor ağlıyor. Araya herkesi sokuyor. Hicbirseyine karismayacagum ben hatamı anladım en ufak bir baskı yaparsam o zman ayrıl diyor. Bana tek bir şans ver ağzımdan bundan sonra küfür duyamayacaksin Diyor. O kadar kişi şans ver dedi ki birde sizlere sormak istedim . Herkesi öpüyorum . Cvplariniz için tesekkur ederim şimdiden. Dipnot: ev hanımıyım ve bu ayrılma sürecinde çocuklarımla annemin evindeyim. Herkes o yüzden ne kadar orda rahat edeceksin bir kaç ay sonra pişman olursun diyor.
konuyu okumadım başlığa istinaden çok kıskanç insanların zihniyetleri hep bozuk ve gözleri hep dışarda olan canlılardır. kendi aklı fikri o kadar kotu çalışır ki milleti de kendi gibi bozuk sanıp eşlerini esirgerler. o kadar çok şahit oldum ki. kişi kendinden bilir işi gibi....

Acıyıp affederseniz pişman olursunuz, hastalıklı kıskançlar iftiraya da meyilli oluyor, eşiniz boşanmak istediğinizi yazdı aklının bir köşesine, geri dönerseniz bir süre sizi kendi halinize bırakacak, dışarı çıkmaya başlayıp biraz nefes almaya başladığınızda dışarı kimin için çıkıyorsun, kime bu giyim kuşam beni kimle aldatıyorsun diyecek, ki muhtemelen ilk eşini de kıskançlıklarıyla boğdu, kadın kavga dövüş biraz dışarı çıkmaya başladığında da beni aldatıyor deyip iftirasını herkese yaydı.

Velev ki ilk eşiyle alakalı söyledikleri doğru olsa bile, onunla yaşadıklarının ceremesini size çektirmeye hakkı yok.

Eşiniz ne düzelir ne kıskançlıklarından vazgeçer, bir yakınımın eşi böyleydi kadın evde duşa girse eşini arayıp söylemek zorunda kalıyordu çünkü duştayken adam ararsa ve kadın telefonu açmazsa annesinden emdiğini burnundan getiriyordu, eve adam mı alıyorsun, kim vardı da telefona bakmadın vs gibi çirkin sözler iftiralarla kadını delirtmişti, yıllar sonra dayanamayıp boşanma davası açan kadına hayatında biri var o yüzden benden boşanıyorsun diyerek iftira attı.

Ayrılın kurtulun, böyle bir adamla ömür geçmez.
Benim duş konusuda aynen öyle oluyor bende haber veriyorum arayıp ulasamsa dediğiniz gibi burnumdan getiriyor

Evlenmek üzere olan kadınlar için örnek bir konu. Hayatın kısıtlanması ile kıskançlığı ayırt edemeyen, hayatına bu denli karışılmasını sevgi belirtisi olarak yorumlayan sevgili kadınlar bu konunuzu görür bir düşünür inşallah evlenmeden önce
Aynen öyle bende ilk zmanlae sevgi falan diyordum ayırt etmek zamn almıyor aslında ama o gücü toplayip karar vermek zaman alıyor tabi bu sırada çocuklarda dünyaya geliyor

Ağlaması pişmanlıktan değil, sevdiğinden hiç değil. Dilsiz kölesi kaçmış. Bi daha nerden bulur? 2 çocuğa rağmen kaçan bir kadın varken onun b.kunu kim koklar artık.

sen istediğini söyle, kadın ben kocama acıyorum diyor
merhamet ediyor
şans istiyor diyor, ailemin evinde 2-3 ay sonra sorun yaşarsın dediler diyor
acıyorum dediği an konu kapanmıştır benim için
hani ben bu adamdan kurtuldum ailemin evine taşındım artık bitti demek yok, anlatabildim mi?
hayatta boşanmaz böyle kadınlar
bile isteye bu adama dönecek kendisi, belli. herkes seçimlerinin sonucunu yaşar.
Insallah dönmez kendine yazık eder 10 yıl böyle bir hayat yasaya ysaya psikolojisi bozuldu sanırım doğru düşünemiyor.konu sahibi sakın böyle bise yapma canından eder seni bu adam

Bence düzelmez bacim sen kocana bagimli kalma derim bu zamana kadar elinde meslegin varsa dogru düzgün is bulabilirsen aninda kap ki sakin birakma. Bu herifin ne olacagi belli degil seni eve kapatmakla iyilik yapmadı tam tersi kötülügü yapti bencilin teki.

X