- 30 Mayıs 2024
- 34
- 24
- 30
-
- Konu Sahibi hayathayat2341
Çok ağlıyor açıyorum ama haklısın tekrar o cehenneme de dönmek istemiyorum. Bida bu şans elime geçmez diyorumDüzelmez bacım. Üzgünüm. Travmatik sebebi var çünkü. En ufak tetiklenmede başa sarar. O bunalımları yeniden yaşamak ve çocuklarını da şahit kılmamak için dönme derim.
Düzelmez bacım. Üzgünüm. Travmatik sebebi var çünkü. En ufak tetiklenmede başa sarar. O bunalımları yeniden yaşamak ve çocuklarını da şahit kılmamak için dönme derim.
Psikolaga kendisi gidiyor iki yıldır ilaçlarda kullanıyor ama ben bir degisiklik görmedim hicaile terapistine veya psikologa gidebilirsiniz burdan birinin yazmasıyla değişecek bir durum değil
Ben abartılı duyguları hep samimiyetsiz bulmuşumdur.Çok ağlıyor açıyorum ama haklısın tekrar o cehenneme de dönmek istemiyorum. Bida bu şans elime geçmez diyorum
belki de farklı bir psikologa gitmelidir seven ama hasta biri rabbim şifasını versinPsikolaga kendisi gidiyor iki yıldır ilaçlarda kullanıyor ama ben bir degisiklik görmedim hic
Şuan ağlayıp zirliyo . Uzaklastrma aldım biraz kafa dinlemek içinBence dikkat edin. Bu herif size zarar verebilir
Benim eşimde ayinisi düğün dernek bayram hiç benide göndermez . İnsan 10 yıl evli kalınca ister istemez acaba doğru mu yapıyorum sorusunu soruyor işte yine deTeyzemde böyleydi eşi olacak kişi, bize bir kez göndermedi ne düğün ne derneklere gelirdi.
Oraya gittiğimizde eniştem kadınların içinde oturur, wcye gitmezdi.
Ee noldu teyzem çok pişman şimdi yaş 55 oldu köye yerleştiler keşke zamanında abilerimi dinleyip bıraksaydım dedi.
Siz vermişsiniz kararınızı inşallah, zamanla toparlayacak en önemlisi mutlu özgür bir kadın olacaksınız.
Merhaba kizlar ben yeni üye oldum çünkü fikir danışmak istiyorum sizlere . Biz eşimle on yil önce görücü usulü evlendik . İlk zmanalar bir problem yoktu. Ama sonra cookkk aşırı kıskanç olduğunu fark ettim. İlk olarak beni tesettüre soktu tamam pişman değilim ama kendi isteğimle olsun isterdim. Sonra çocuklarımız oldu iki oğlum var bu süre içinde kıskançlıkları giderek arttı.
Doğru düzgün dışarı çıkartmadı iki çocuğumu bir kez dahi parka goturmedim. Evden disari çıkmıyorum hiç komşum yok akrabam yok evime gelen giden yok. İlk eşi aldatmış ben ikinci esiyim benim ilk evliligim yalnız o yüzden dedim ki aldatılmış bu yüzden böyle. Zamanla düzelir . Bana guvendikce. Ama hiç duzelmedi. Balkona çıkartmaz mesela perde actirmaz doğru düzgün sadece anneme gidiyorum oda çoğu zman kavgayla sonuçlanıyor. Anneme köyde orda bile rahat bırakmıyor kapının önüne çıkma diyor bir yere gitme . Daha bir sürü şey ama sizlerin anlayacağını umuyorum bu kadardan bile . En son geçen gün tartismamizda çıldırdım boşanma davası açtım. Birde ağzı çok pis kavga anında herşeyi söylüyor. Şuan yalvarıp yakariyor ağlıyor. Araya herkesi sokuyor. Hicbirseyine karismayacagum ben hatamı anladım en ufak bir baskı yaparsam o zman ayrıl diyor. Bana tek bir şans ver ağzımdan bundan sonra küfür duyamayacaksin Diyor. O kadar kişi şans ver dedi ki birde sizlere sormak istedim . Herkesi öpüyorum . Cvplariniz için tesekkur ederim şimdiden. Dipnot: ev hanımıyım ve bu ayrılma sürecinde çocuklarımla annemin evindeyim. Herkes o yüzden ne kadar orda rahat edeceksin bir kaç ay sonra pişman olursun diyor.
En çokta çocuklara üzülüyorum benimle birlikte sürekli evdeler telefon bağımlısı oldular. Üç gundur koydeyiz telefon akıllarına gelmiyor . Babanizi özlediniz mi gotureyim sizi diyorum çok etkilenmesinler diye belli etmemeye çalışıyorum ona bile hayr ozlemedik gitmeyelim diyorlarAdam bir nevi sizi hapsetmis. Sağlıklı bir ruha sahip birinin yapacağı şeyler değil. Böyle birinin ne yapacağı da belli olmaz; insan korkar bunun yanında.
Düzelmez, boşuna kendinizi kandırmayın. Yazık değil mi size, çocuklara?
O kadar haklisjniz ki ben de kendime sürekli soruyorum bu soruyo . Cesaret mi edemedim bilemiyorum yada normallestirdim galiba bir sireYani söylemiyim banane diyorum ama böyle kıskanç ve ağzı bozuk birinden neden iki çocuk ve heba edilen 10 sene?
Bence tedavide duzeltmez artikBen abartılı duyguları hep samimiyetsiz bulmuşumdur.
Madem bu kadar seviyordu tedavi olmayı denemek yerine neden kaybetmeyi göze alabildi?
Çokkkk aşırı ilgi,sevgi gösterileri de çokk ağlamalar da bana batar hep.
Karar da hayat da senin. Ama düzelmez bence. Tedavi şart en azından.
Yok aslında kararlıyım ama aciyorum sadece bazenhayat mi bu ya, iğrenç bir yaşam.
Siz ayrilacak gibi durmuyorsunuz hic:)
Sizi çok sindirmis bu adam. Hala da kararsız kalmışsınız; fikirleriniz bile bağımsız değil. Çocukken tüm psikoloji şekilleniyor. İleride bunlar zaten çocuklarda bir şekilde patlak verecek. Daha fazla çocuklarınızı buna maruz bırakmayın.En çokta çocuklara üzülüyorum benimle birlikte sürekli evdeler telefon bağımlısı oldular. Üç gundur koydeyiz telefon akıllarına gelmiyor . Babanizi özlediniz mi gotureyim sizi diyorum çok etkilenmesinler diye belli etmemeye çalışıyorum ona bile hayr ozlemedik gitmeyelim diyorlar