Eşim hastalık derecesinde kıskanç .

Hapistekiler bile sizden özgür, açık havaya filan çıkıyorlar. Bunu yazayım da barışıp barışmamak size kalmış.

Siz adama acıyın biz de sizin çocuklarınıza acıyalım. Hapis hayatını tek yaşamamak için mi yaptınız çocukları? Parka gitmemiş bir çocuğu kafamda canlandıramıyorum ama siz layık görmüşsünüz. Hiç şaşmıyor, gazetelerde haberlerde gördüğümüz, bu çocuklara yapılan nasıl fark edilmez dediğimiz olaylarda hep diğer ebeveyn suç ortağı oluyor. İlk çocukta ayrılsaydınız en azından onu kurtarırdınız. Kendinizden önce o çocukları kurtarmak hiç gelmedi mi aklınıza? Sokağa çıkamayan kadını kabullenmek imkansızken millet çocukları evde hapsediyor.

Böyle bir adamdan niye çocuk yaptın deyince de eleştirenler oluyor. Nikahlı kocadan yapılan çocuğun hesabını size mi verecek deniyor. Alın nikahlı kocadan yapılmış iki tane zavallı yavru. Birincide anlamışsın fark etmişsin, ikinciyi niye yaptın demeyelim mi şimdi? Nikah, çocuğun huzurlu mutlu olacağının garantisi mi? Nikahı batsın.

Bu arada ilk karısı aldattığı için ayrılmış masalına nasıl inandınız?

kendinize ve çocuklarınıza acıyın çok acımak istiyorsanız elin ruh hastasına acımayın bir zahmet.

Çok üzüldüm….

Acıma acınacak hale düşersin lafı tamda sizin için şuan. Hiç sevmediğim iğrenç (bi sözde deyim mi deyim diye uydurdular mı bilmediğim) cümle o bile uyuyor bu adama acıma yetime döner koyar ……

En üzüldüğüm şey de şu…siz bu yorumlara aldırmayıp tekrar barışacaksınız öyle hissediyorum…keşke doğru olmasa bu hissettiğim…

Çocukların için dönme

adam ilk eşi tarafından aldatılmadı bu manyaktan kurtulmak için boşanmış. bu da aldattı deyip kendini haklı göstermeye çalışıyor. ben manyağım kadını kaçırdım diyecek hali yok ya.

ayrıca bir daha dönerseniz kim bilir size neler yapar. öldüredebilir çok örnekleri var bunun biliyorsunuz. uzaklaştırma alın boşayın. bi kadının başına daha kötü bir şey gelmesini istemeyiz. artık ipler kopmuş bi daha aynı şeyleri yaşamayın. siz değerlisiniz kendi değerinizin farkına varın. bilmiyorum ne mezunusunuz açıktan okuyun üniversite. sonra çalışın mesleğinizi elinize alın. güçlü durun bu hanzolara boyun eğmeyin.

Adam hasta. Öyle yapmıcam etmicem demekle olmaz gidip tedavi görecek belki o zaman düzelirse devam edersiniz.

Merhaba,
Bir tane hayatımız var ve hiç kimse Süper Mario değil. 3 can hakkımız yok. İnanın değmez. Gençliğinin tadını çıkartmadan yaşlanır sonra kara toprak olur gidersiniz.
Bir an önce bosanin.

katılıyorum size
eşinizi deneyin konu sahibi H hayathayat2341 orada gezin tozun
aradığında da şuradaydım buradaydım diyin kaç yıllık eşiniz tepkisini ölçebilirsiniz

bakalım ne diyecek

dönecekseniz de sağlam sürünsün önce
ama unutmayın.. bir anda değişmez

ağlayıp zırlaması seninle barışana kadar onu geç ona inanma. Sen tekrar baştan aynı şeyleri yaşamak istiyor musun ? onu düşün boşanacaksan da eşinden korun belli ki normal değil

hala adama acıyorum diyorsan sana müstehak
ben üzülmüyorum senin gibilere
sen boşanmazsın zaten zindanında yaşamaya devam et, çocuklara üzüldüm sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…