Açıkça yazacağım durumu anlamaniz icin.
Daha once aldatildigi falan yok, tamamen manipülasyon taktiği.
Sizi sevmiyor sadece kontrol edip güç gösterebileceği zayıf bir kararkter olarak görüyor.
Eğer eve dönerseniz size bedelini misliyle ödetecek. Sevgisinden değil oyuncağını yitirdiği için hirslanmis.
Çocuklarınız var, babalarını örnek alıp büyüyünce başka kadınlara aynı seyleri uygulayacak çünkü normalleri bu.
Son olarak burayı iyi okuyun. Aynı universitede okuduğumuz üst sinifimdan bir kız böyle bir hodukle evlendi. Ben kişisel olarak tanımıyorum, sadece gormuslugum var. Okulu zaten bıraktı. Öğrendiğimiz kadarı ile bu şekilde baskı ile kızı eve kapatmış, ailesi ile bile gorusturmuyor. İki tane de çocuğu olmuş bahtsizimin. Bir gün kocası işe giderken ne hikmetse o gün kapıyı kizin üzerine kilitlemeyi unutuyor. Kız da fırsat bilip annesinin yanına kaçıyor ve dava açıyor. Aynı senin kocan gibi yalvarış, yakarış ağlamalar derken hangi mantıksız ruh hali ile karar verdiğini anlamadığımız bir şekilde evine geri dönüyor. Hemen ardından şiddet, şiddet ve şiddet. Adamın kızı nelerle itham ettiğini en iyi sen anlarsın. Velhasıl, kızcağız bu şerefsiz tarafından katledildi. Vefat ettiğinde hamileydi.Cocuklari da katletti şerefsiz. Sonunda kendini de vurdu veya müebbet hapis cezası aldı cümlesini okumayı çok isterdiniz biliyorum ama kızın üzerine iftira attı beni aldatiyordu diye. Bir kaç yalancı şahit bulmuş, bir de takım elbise fazla yatmadan çıktı.
Sonunuzun böyle olmasını istemiyorsaniz o defteri kapatin. Zaten bu kadın cinayetlerinden mütevellit hepimiz buyuk bir acı ve dehşet içerisindeyiz. Bir de size ve çocuklarıniza yanmayalim rica ederim.