• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hapse girer mi?Bu süreci yaşamış olan var mı?

Tabi ellerindeki her şeyi delil olarak sunacaklardır kazanmak için siz de mutlaka bir avukatla takip edin süreci çünkü dosyanın detaylıca incelenip ona göre hareket edilmesi gerekiyor. Kaçırılmaması gerek birçok itiraz süresi var şu an pek teknik konulara giremiyorum tabi. Burada önemli olan nokta eşinizin karşıdaki saldırıyı önlerken orantılı hareket edip etmemiş olmasıdır yani hakim şuna bakacaktır eğer eşiniz orda saldırganı itmeseydi bu durumdan kurtulabilecek miydi kurtulamayacak mıydı ? Sizin kendinizi müdaafa ederken dayanak noktanız burası olmalı. Eğer ben onu itmeseydim beni daha çok yaralayacaktı kendimi korumak için mecbur kaldım ve ittim diyecek ayrıca hiçbir alet bıçak vs kullanmadı yani burda orantıyı bozacak bir durum yok örneğin eşiniz kendimi koruyayım diyerek karşıdaki adamı bıçaklasaydı durum farklı olurdu burda amaç artık kendini korumak olmaktan çıkıp karşı saldıraya geçmek şeklinde değerlendirildi. Umarım anlatabilmişimdir. Hakim tüm deliller toplandıktan sonra bunları değerlendirecektir. Ayrıca yaşlarının küçük olmasını bence sıkıntı etmeyin çünkü tam ehliyetsiz sayılan zihinsel engelli bireylere karşı dahi meşru müdafaa hakkımız var.
Karşı tarafta öyle videolar var bunu kendi avukatımıza sunabilir miyiz demek istemiş,yanlış anlamışsınız ☺️

Karşı tarafta öyle videolar var bunu kendi avukatımıza sunabilir miyiz demek istemiş,yanlış anlamışsınız ☺️
Videoların olayla ilgisi olmadığı için faydası olacağını düşünmüyorum aksine hesap gizli şekilde paylaşılıyorsa kişisel verilerin delil olarak kullanılması yasak

Çok teşekkür ederim 🙏
Olay anının yani kavga anının kamera görüntüleri duruyor mu duruyorsa en büyük delil o zaten.

Sosyal medyasinda paylaşılan video delil olacağını düşünmüyorum çünkü o videoda ne kavga var ne birşey size delil olacak video AVM de ki kavga videosu.

Olay anının yani kavga anının kamera görüntüleri duruyor mu duruyorsa en büyük delil o zaten.

Sosyal medyasinda paylaşılan video delil olacağını düşünmüyorum çünkü o videoda ne kavga var ne birşey size delil olacak video AVM de ki kavga videosu

Sosyal medyasinda paylaşılan video delil olacağını düşünmüyorum çünkü o videoda ne kavga var ne birşey size delil olacak video AVM de ki kavga videosu.
Duruyor evet

merhaba, öyle olay anında elim kırıldı demekle olmaz. Darp raporu var mı bu önemli.
Diğer türlüsünde bu durumun o an olduğunu ispatlayamaz.
Bu olay yıl olarak ne zaman yaşandı ?

merhaba, öyle olay anında elim kırıldı demekle olmaz. Darp raporu var mı bu önemli.
Diğer türlüsünde bu durumun o an olduğunu ispatlayamaz.
Bu olay yıl olarak ne zaman yaşandı ?
Geçen sene yaşanmış olay anında sanırım almış darp raporu fakat şimdi dava açtığı ve bir sene çalışamadığını elinden tekrar ameliyat olması gerektiğini vs yazdığı için mahkeme tekrar bir adli tıp raporu istemiş ondan da herhangi bir sorun görülmemiş.Rapor o şekilde.Olay anına ait kamera kaydı vs de yokmuş dosya içerisinde olan kamera kaydı şikayetçi olan çocuğa ait değil.Yani onla alakalı bir kamera kaydı da değilmiş.Hiç bir delil yok şu an yani bildiğimiz.Eşimde yapmadı zaten avukatların bize ilk sorduğu şey eşimin sicili.Bilmiyorum nasıl olacak.

Geçen sene yaşanmış olay anında sanırım almış darp raporu fakat şimdi dava açtığı ve bir sene çalışamadığını elinden tekrar ameliyat olması gerektiğini vs yazdığı için mahkeme tekrar bir adli tıp raporu istemiş ondan da herhangi bir sorun görülmemiş.Rapor o şekilde.Olay anına ait kamera kaydı vs de yokmuş dosya içerisinde olan kamera kaydı şikayetçi olan çocuğa ait değil.Yani onla alakalı bir kamera kaydı da değilmiş.Hiç bir delil yok şu an yani bildiğimiz.Eşimde yapmadı zaten avukatların bize ilk sorduğu şey eşimin sicili.Bilmiyorum nasıl olacak.
eğer olay anında darp raporu verdiyse doktor o zaman eşiniz bir şey yapmış gibi görünüyor. aksi halde doktor o anda mı oldu geçmişten gelen bir kırık mı anlardı.

Eşiniz olayı size tam anlatmıyor olabilir mi ?
Kamera kaydı olayla ilgili değilse delil olarak nasıl sayılmış?

Konuda çok kopukluklar var. Daha önce dosyası yoksa muhtemelen cezası ertelenir. Çok bir sey cıkacagını sanmıyorum.

eğer olay anında darp raporu verdiyse doktor o zaman eşiniz bir şey yapmış gibi görünüyor. aksi halde doktor o anda mı oldu geçmişten gelen bir kırık mı anlardı.

Eşiniz olayı size tam anlatmıyor olabilir mi ?
Kamera kaydı olayla ilgili değilse delil olarak nasıl sayılmış?

Konuda çok kopukluklar var. Daha önce dosyası yoksa muhtemelen cezası ertelenir. Çok bir sey cıkacagını sanmıyorum.
Bu yaratığın eli kavgadan çok önce kırılmış, rapor o zamanın. Şimdiki derdi, elim iyileşiyordu ama sen tekrar zarar verdin davası. Kamera kayıtları varmış ve konu sahibi de görmüş. Kopukluk yok aslında, belaya doymayan bir pislikle muhataplar.

Bu yaratığın eli kavgadan çok önce kırılmış, rapor o zamanın. Şimdiki derdi, elim iyileşiyordu ama sen tekrar zarar verdin davası. Kamera kayıtları varmış ve konu sahibi de görmüş. Kopukluk yok aslında, belaya doymayan bir pislikle muhataplar.
hmm şimdi anladım. öyleyse ondan bir şey çıkmaz ya.
Ben darp raporu o güne ait sandım.
Teşekkürler bilgilendirme için.

Aynen tam olarak böyle teşekkür ederim canım

Back
X