Çok üzüldüm. Umarım eşinizin suçsuz olduğu somut bir delil bulup bu işten kurtulursunuz. Adalete hiç güvenim yok. Oylelerine çocuk demeye bin şahit lazım.Kızlar iyi akşamlar.Bu sabah eşime uyaptan bir mesaj geldi.Biz evlenmeden önce başka bir şehirde Avm de kuzenini sıkıştırmışlar 5,6 kişilik bir ergen grubu.18 yaşında küçükler fakat çocukların sicilinde ki olaylar yaşlarından çok.Kuzeni babasını aramış eşimde babasıyla yan yanaymış çocuğu almaya Avm gitmişler.O sırada çocuklar tekrar olay çıkarmış eşimin göğsüne muştayla vurmuşlar eşimde itmiş çocuğu kamera kayıtları var.Eşim darp vs etmemiş bunlar görüntülerde de var.Fakat karşı taraf şimdi tekrar bir dava açmış 18 yaşından küçük (kavga öncesi eli kırıkmış) kavgada oldu demiş eşimin adını eniştesini ve çocuğun adını vererek 15 kişi bana saldırdılar demiş.1 sene elinden dolayı çalışamadığını söylemiş.Avukatımız bu tarz tipler tazminat almak için böyle şeyler yapıyorlar vs dedi.Çocuk olay olduğu zaman 18 yaşından küçük olduğu için sıkıntıymış fakat eşimin yaptığı bir şey yok.Nisanda mahkemesi var o şehirde dahi yaşamıyoruz.Eşimin adı geçtiği için hapse girer vs diye korkuyorum.Aranızda bu konu hakkında bilgi sahibi olan,yasal süreç nasıl işler,hapis cezası vs olur mı bilen varsa yanıtlayabilir mi acaba.
Hiç bir fikrim yok ben onları hiç görmedim eşimde artık görüşmüyor bile.Avukatla eşim görüşüyor genelde ben korkmayayım diye söylemiyor olabilir belki diye düşündüm.Ee avukatiniza sorsaniz ya? Delil, kanıt varsa, karsi taraf sikintili, sorunlu sicili bozuk tiplerse birsey cikmaz muhtemelen ama esinizin ailesi neden zamaninda sikayetci olmamis ki?
Umarım.Bende öyle düşünüyorum içerde olması gerekenler dışarda olduğu için hiç güvenemiyorum.Çok üzüldüm. Umarım eşinizin suçsuz olduğu somut bir delil bulup bu işten kurtulursunuz. Adalete hiç güvenim yok. Oylelerine çocuk demeye bin şahit lazım.
Orda yaşamıyoruz sadece kamera kayıtları var o da net değil.Eşime vurulduğu ve eşimin ittiği görünüyor sadece.Zaten 18 yaşında küçükken olmuş bir olayda bir sene çalışmadım nasıl diyebiliyor onu da anlamadım zaten çocuk işçiye giriyor çalışırsa,aklım fikrim almıyor asla.Sanmıyorum ceza alacağını para almak için yaparlar bir de bir sene çalışamadım demiş sakın kanmayın, kamera kayıtları varsa bir de bir kaç şahit bulun olayı gören.
Umarım,karşı taraf kalabalık muştayı eşime vuran kişi şikayetçi olmamış.Alakasız birisi olmuş.İyi bi avukatla hapis vs olmaz bence. Muşta karşı taraftan çıkmış diyorsunuz. Nefsi müdaafa falan denecek mahkemede
İşte yalan söylüyor para koparabilmek içinOrda yaşamıyoruz sadece kamera kayıtları var o da net değil.Eşime vurulduğu ve eşimin ittiği görünüyor sadece.Zaten 18 yaşında küçükken olmuş bir olayda bir sene çalışmadım nasıl diyebiliyor onu da anlamadım zaten çocuk işçiye giriyor çalışırsa,aklım fikrim almıyor asla.
Yani yeterki hapis cezası felan olmasın da,para pul umrumuzda değil haram olsun orası ayrı.Ceza almazsa ama kesinlikle bize bu huzursuzluğu yaşattıkları için geri şikayetçi olacağım.İşte yalan söylüyor para koparabilmek için
Bu işin peşini bırakmayın siz de iftira atıldığına dair şikayet edin kesinlikleYani yeterki hapis cezası felan olmasın da,para pul umrumuzda değil haram olsun orası ayrı.Ceza almazsa ama kesinlikle bize bu huzursuzluğu yaşattıkları için geri şikayetçi olacağım.
Öyle yapacağım kesinlikle çok sağolun.Bu işin peşini bırakmayın siz de iftira atıldığına dair şikayet edin kesinlikle
kavgadan önce olan bir kırık yüzünden rapor almış ama o da bir sene felan değil ve ifadelerinde tekrar ameliyat olması gerektiğini felan yazmış bunlar ispatlı kanıtlı mı hiç bilmiyorum kamera kaydını ben izledim eşim hiç bir şey yapmıyor zaten onlar çok kalabalık insanlar ayırıyor ve bitiyor cidden ne kadar iğrenç insanlar var.Tam bilgim yok ama karsi tarafın tum iddialarini ispatlamasi gerekir, 1 sene çalışamaz raporunu da sunmasi lazim:)
Umarım teşekkür ederimPara koparmak için yapıyorlar kanmayın. Umarım tez zamanda kurtulursunuz.
Hicbir sey cikmaz bence bu olaydan, üzülmeyin.kavgadan önce olan bir kırık yüzünden rapor almış ama o da bir sene felan değil ve ifadelerinde tekrar ameliyat olması gerektiğini felan yazmış bunlar ispatlı kanıtlı mı hiç bilmiyorum kamera kaydını ben izledim eşim hiç bir şey yapmıyor zaten onlar çok kalabalık insanlar ayırıyor ve bitiyor cidden ne kadar iğrenç insanlar var.
Umarım teşekkür ederimHicbir sey cikmaz bence bu olaydan, üzülmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?