Eşim hak ediyormu sizce arkadaşlar

GECERMI1985

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
73
0
çok karasız kaldıgım zamanlar oluyor bundan önceki konumda çok destek oldunuz eşimi çok zor kabullendim aradan 1 seneden fazla bir zaman geçti herşey yolunda yanlış hiçbir durum yok bazen ona okadar huzur veriyorum ki o pişmanlıkla evine baglanması benide degiştirdi yüzüm gülüyor ama içimden hiç çıkmıyor
bazen ona ilğimi sevgimi gösteriyorum içimden geliyor öpüyorum güzel karşılıyorum çocuklarımda bende mutluyuz
ama benim aklıma gelen şeyelr oldugunda bu adam bu ilği hak etmiyor diyorum
geride çocuklarıma bakıyorum çocuklarım için deger diyorum kararsız kalıyorum
kendimi çözemediğim zamanlar oluyor
ben bu adamı hala seviyormuyum yoksa mecburluktanmı böyleyim inanın bazen ben bile bilmiyorum
ama bazen onunla mutlu oldugumu hissettiğim anlar olmaya başladı herşey iyiye gidiyorken geçmişi bırak diyorum kendimle çok savaşıyorum bazen
ama onun bana olan sevgisini gözlerinde sözlerinde bana olan saygısında görüyorum
eşimin beni üzdüğü zamanlar çok oldu 7senelik evliliğimde ama burada arkdaşlar konu açıyor eşleirni anlatıyor eşimin şimdiki haliyle kıyasladıgımda arada ne kadar fark var ve eşim böyle degişmesi için bu talihsizbeni bitiren olayı yaşamakmı zorundaydım diye düşünüyorum bazen...
tamam büyük bir hataydı ama içine at ve gülümse sende diyorum kendi kendime
eşimi mutlu ettiğim zaman bazen hak etmiyor bu adam diye düşünmem yanlışmı sizce fikirlerinizi okumak istiyorum kızlar
şimdiden teşekkürler...

İLK AÇTIGIM KONU BUYDU ARKADAŞLAR

Aldatılmanın ardından aşılmaya çalışılan zor süreç ..
2 çocugumuz var 6 senelik bi evliliğimizde bu olay beni mafeetti bitirmişti

2. bebegime hamileydim çok zordu bir sene geçti üzerinden eşim çok pişmandı ve beni asla bırakmak istemedi bırakmadı

onu çok zor affetmiştim aslında affetmekte degil bir şans vermiştim sadece

sadece 2 çocugum var onlar içindi bu şans ve bunuda ona defalarcxca söyledim aylarca

kavgalarımız oldu arada onda kendimede zehir ettim herşeyi içimdeki yangın dinmiyordu

en küçük bir yanlışında mahkemede görüşecegiz seninle diye

oda bir daha o hatayı yaparmıyım hiç çok pişmanım dedi

pişmanlığını günlerce dile getirdi

bana karşı çok ciddi bir eşti ve benim için aglamasına çok şaşaırmıştım evimize dön beni bırakma diyerek

çok çabaladı çok dil döktü yeminler sözler verdi

bende 2 çocugun için çok zor bi kararla en ufak bir hatasında boşamak düşüncesiyle evime döndüm

çok kavgalar ettim çok şeyler saydım çok agladım kendimi yedim içime gururuma

yediremedim çok zordu canlı canlı mezara gömülmüş

gibiydim kalabalıklardan kaçıyordum heryerde boguluyordum

sabah uyanır uyanmaz aklıma geliyordu geceleri uykuya dalana kadar beynimde kuruyordum

ben bu adamı niye boşamadımda hala onla yaşıyorum o beni hak etmiyor diyordum...

eşim çok degişmişti evden dışarıya çıkmaz oldu kahve alışkanlığını bile bıraktı bana karşı daha saygılı sevgili bana deger veren birisi oldu

çıktı hep alttan aldı ben ondan uzaklaştıkça o beni sıkıca bagrına basıyordu hep çok zor süreçlerden geçtik

şimdi toparlandım eşim hep yanımızda çok dikkatli davranıyor dinlediği şarkılara bile dikkat eder oldu

iyiki 1 şans vermişim demiyorum keşke boşansaydımda demiyorum ama zaman gerçekten ilaç olmaya başladı galiba

artık ne kavgalarımız var nede o olayı açıyorum eşim biizimle beraberken çok huzrlu gözlerinden belli oluyor

ama önceleri bana el kadar uzaktı şimdi ise kırdıgı zaman hemen farkına varıyor gönlümü alıyor

eskiden umrunda bile olmazdı bu olay onu çok degiştirdi bu olyı bana yaşatmadan önce bana karşı böyle olsaydı benden mutlu kimse

olmazdı heralde ama şimdi içimde hep birşeyler eksik yarım tam anlamıyla mutlu olamadıgım anlar oluyor

inşallah zamanla buda geçer diye hergün dua ediyorum

bide aylarca ondan nefret ettim beddualar ettim ama şimdilerde azda olsa içim birazcık eşimi sevmeye başlıyor gibi hissediyorum sanki..

çocuklarımda çok mutlu eşimde

ama ben tam anlamıyla degili ama eskiye göre eşimin degişmesi ve bazı şeyleri bana kanıtlamaya çalışmasıyla yavaş yavaş düzelmeye

başlıyorum galiba ama ona eskisi gibi asla güvenemiyecegim asla eskisi gibi sevemiyecegim işte en acı gerçek bu benim için ...

kızlar sizce bu şansı vermekle iyi yaptım acaba ailem eşimin bukadar degiştiğini görerek iyi yaptıgımı artık eşimin beni üzmeyecegini

söylüyorlar inşallahta hep öyle olur 1 sene sonunda geldiğimiz durum bu buna şükürler olsun

( eskisi kadar kötü hissetmemeye başladım kendimi ) bunu yazabiliyorsam büyük bir yol kat etmişim demektir ama daha aşmam gereken

sancılarım var arada depreşiyor ama rabbim bana o duygularında sogguklugunu vericek inşallah

bazen ona nasıl davranacagıma bile karar veremez halde oluyorum

bir yanda öfkem diğer yanda bu öfkenin bana getirecegi eksiler

ama şu bir gerçekki ben ona karşı saygılıyım bu saygın beni eziyor bile demişti

utanan o olsun ben degil..

çocugu olmayan asla effetmezdim ben olsam diyenler lütfen yorum yapmasın zaten ben zor aşıyorum beynimden bu düşünceyi

yaşamadan bilemezsiniz

rabbim kimsenin başına vermesin çok zor ..

uzunca YAzdım özür diliyorum ...

Son düzenleme:
Siz esinizi affetmissiniz.

Affettiyseniz gecmisi kurcalamayacaksiniz.

Kaldi ki esiniz de cok pisman olmus ve sizi memnun etmek icin etrafinizdaymis devamli.

Bazen pismanlik, bazi erkeklere cok iyi geliyor.

Herkes ikinci bir şansı hakeder. Ve eşinin değiştiğine inanıyorsun madem, demek ki eşin ikinci şansı iyi değerlendirmiş..
Mutluluğu yaşamaya çalışın geçmişe sünger çekip..Her ne kadar zor olsa da..

affetmen için baya uğraş vermiş eşin bebeklerin için affetmişsin 2.bir şans vermişsin eşine oda hatasını anlamış ve baya değişmiş size karşı olumlu yönde şimdi eşinde çok mutlu bebeklerinde sende mutlu olmalısın 2. şansını çok iyi değerlendiren bir eş var karşında 1 yılı geçmiş olay olalı bence sende eşin ve çocuklarınla birlikte bu mutluluk tablosunda yer almalısın geçmişi tamamen kapat yeni evlenmişsin o olaylar hiç olmamış gibi mutlu olmaya bak hayatı kendine daha fazla zehir etme geçmişi düşünerek

artık o zamanları geçirmiş bitirmişsiniz..pişmanlıkla başlayan yeni döneminize, hem kendiniz hem eşiniz hemde çocuklarınız için şans verdiğinizi unutmayın,şansları silmeyin..."haketmiyor"u düşünmek sizi yıpratmaktan başka birşey yapmaz..kendinize engel olmak size ve hayat kalitenize yapılacak en büyük haksızlıktır.Allah mutluluğunuzu daim etsin..

ARKADAŞLAR OKADAR ÇABA okadar emek verdimki bu evliliğe 6seneden sonra birde bu savaşım çıktı içimde affetme unutmaya acı çekmemeye çalışma savaşı çok zor süreçlerdi aklıma geldikçe hak etmiyorsun bu mutlulugu diye düşünmemin sonucunda çocuklarımında zarar görecegini düşünerek içime atıyorum sizlerle paylaşmak çok iyi geliyor kimselere bu konuyu açmıyorum

artık o zamanları geçirmiş bitirmişsiniz..pişmanlıkla başlayan yeni döneminize, hem kendiniz hem eşiniz hemde çocuklarınız için şans verdiğinizi unutmayın,şansları silmeyin..."haketmiyor"u düşünmek sizi yıpratmaktan başka birşey yapmaz..kendinize engel olmak size ve hayat kalitenize yapılacak en büyük haksızlıktır.Allah mutluluğunuzu daim etsin..

amin sağol canım yıpratmak yaşadıgım duyguların yanında hafifi kalıyor artıık ruhum yorgun bende düşünmek istemiyorum hemde hiç ama bazen mümkün olmuyor işte

Herkes ikinci bir şansı hakeder. Ve eşinin değiştiğine inanıyorsun madem, demek ki eşin ikinci şansı iyi değerlendirmiş..
Mutluluğu yaşamaya çalışın geçmişe sünger çekip..Her ne kadar zor olsa da..

affetmen için baya uğraş vermiş eşin bebeklerin için affetmişsin 2.bir şans vermişsin eşine oda hatasını anlamış ve baya değişmiş size karşı olumlu yönde şimdi eşinde çok mutlu bebeklerinde sende mutlu olmalısın 2. şansını çok iyi değerlendiren bir eş var karşında 1 yılı geçmiş olay olalı bence sende eşin ve çocuklarınla birlikte bu mutluluk tablosunda yer almalısın geçmişi tamamen kapat yeni evlenmişsin o olaylar hiç olmamış gibi mutlu olmaya bak hayatı kendine daha fazla zehir etme geçmişi düşünerek

"yeni evlenmişsin" gibi düşünmeye bak demişsin ya arkadaşım keşke hep böyle düşünsem

kolay bir süreç yaşamamışsın ki. Allah düşmanıma bile vermesin... acının üstü sadece küllenmiş. ama o orada biliyorsun... kendi başına yenemiyorsan yardım almayı dene....

şunuda unutma. senin yaşadıklarını yaşamayanlar bile hep mutlu değil. çevremizde bir çok kişinin büyüklü küçüklü sıkıntıları var... ve tam anlamıyla her gün mutluyum diyenede rastlamak çok mümkün gibi gelmiyor bana....

kiminin hastalığı var.. kiminin ailesinde huzur yok. kiminin herşeyi var parası yok. kiminin parası var hiçbirşeyi yok... düz dünyası yok der annem. galiba doğru...

"yeni evlenmişsin" gibi düşünmeye bak demişsin ya arkadaşım keşke hep böyle düşünsem

çok zor oluyordur senin için bizlere yazması daha kolay geliyor ama çocukların için en önemlisi kendin için mutlu olmayı hakettiğini düşünüp eskileri unutmalısın canım yoksa hayat çok acımasız .......

çok zor oluyordur senin için bizlere yazması daha kolay geliyor ama çocukların için en önemlisi kendin için mutlu olmayı hakettiğini düşünüp eskileri unutmalısın canım yoksa hayat çok acımasız .......

ewet arkadaşım çok zor oluyor bazen kendimi eve kapatmış kimselerle konuşmak görüşmek istemiyordum yatıp kalkıp bu konuyu düşünmekten içimin yanmasından eşimden nefret etmekten evimi terk etmeyi düşünmekten ve daha birçok duyguyu aylarca bi arada yaşadım sosyal hayatımı tamamen kapattım kendimi kapattım herkese herşeye şimdi eskisinden biraz daha iyiyim ama ruhum okdar yorgun ki bana bir filim sahnesi bile izlediğimizde eşimle o yara nasıl canımı yakıyor bilmezsiniz daha atlatmak için zamana ihtiyacım var tam iğleşemedi ruhum ama inşallah rabbim bana yardım edicek bende tam anlamıyla huzurlu hissederim inşallah kendimi birgün

Son düzenleme:
mutlaka çok zordur bu durum ama affetmişsin eşini...
üstelik şansını değerlendirmiş adam...
başka şeyler düşünmeye çalış kafanda kuruyorsun anladığım kadarıyla....

mutlaka çok zordur bu durum ama affetmişsin eşini...
üstelik şansını değerlendirmiş adam...
başka şeyler düşünmeye çalış kafanda kuruyorsun anladığım kadarıyla....

ewet eskisi kadar olmasada içime bazen birden ateş düşer gibi düşüyor yaşananlar ve beynimde kurduklarım eşimi başkasıyla düşünmek o an kopuyorum dünyadan sanki ama eşim bana canım benim diye konuşup sarılınca falan sanki o içimdeki ateşim biraz sönüyor eger eşim öyle davranmasaydı bana heralde hiç kapatamazdım bu konuyu ve bu evlilik biterdi..

Son düzenleme:
Kopan ilişkiye atılan her düğüm tutunduğunda eline gelir, gözlerin uzaklara dalar bazen anlamsızca "terketseydim ne olurdu acaba" derken bulursun kendini. Hayal kurarsın; seni aldattığı kadına senin bilmediğin hangi cümleleri kurmuştur, sana baktığı gibi bakmış mıdır, sen gözlerin yolda onu beklerken onun ayakları eve gelmek istiyor muydu? Sen ona sarıldığında onu düşünüyordun ama o kimi düşünüyordu?

Affettim ya dersin kendine, kapatsana bu defteri, geleceğe baksana.... Bak pişman, bak acı çekiyor işte, affetsene.... Affedemediğin o değildir aslında, sen kendini affedemezsin!

Geçen geçmiştir ama delerek........

Kopan ilişkiye atılan her düğüm tutunduğunda eline gelir, gözlerin uzaklara dalar bazen anlamsızca "terketseydim ne olurdu acaba" derken bulursun kendini. Hayal kurarsın; seni aldattığı kadına senin bilmediğin hangi cümleleri kurmuştur, sana baktığı gibi bakmış mıdır, sen gözlerin yolda onu beklerken onun ayakları eve gelmek istiyor muydu? Sen ona sarıldığında onu düşünüyordun ama o kimi düşünüyordu?

Affettim ya dersin kendine, kapatsana bu defteri, geleceğe baksana.... Bak pişman, bak acı çekiyor işte, affetsene.... Affedemediğin o değildir aslında, sen kendini affedemezsin!

Geçen geçmiştir ama delerek........

HEMDE NASIL DELEREK...
duygularımı bir nebze dile getirmişsin arkadaşım..
senin konunu biliyorum bir nebze sende yaşadın beni anladıgın ne kadarda belli :KK43:
rabbim kalbimize huzur VErsin bu düşünceleri silsin inşallah benim gibi yaşamış olan tün bayanlarıda bu tür düşüncelerden kurtarsın inşallah

HEMDE NASIL DELEREK...
duygularımı bir nebze dile getirmişsin arkadaşım..
senin konunu biliyorum bir nebze sende yaşadın beni anladıgın ne kadarda belli :KK43:
rabbim kalbimize huzur VErsin bu düşünceleri silsin inşallah benim gibi yaşamış olan tün bayanlarıda bu tür düşüncelerden kurtarsın inşallah

Düşenin halinden düşen anlarmış :)

Ben kendimi affettim. Sen de onu affedip ilişkine devam ettiğin icin kendini affet. Barıştığınız günü bir milat kabul edin. Bundan sonra günahını da sevabını da o milada göre değerlendir.

demişsinki

eşim çok degişmişti evden dışarıya çıkmaz oldu kahve alışkanlığını bile bıraktı bana karşı daha saygılı sevgili bana deger veren birisi oldu

çıktı hep alttan aldı ben ondan uzaklaştıkça o beni sıkıca bagrına basıyordu hep çok zor süreçlerden geçtik

şimdi toparlandım eşim hep yanımızda çok dikkatli davranıyor dinlediği şarkılara bile dikkat eder oldu

vs vs...

arkadaşım aldatılman hayatında dönüm noktan olmuş bence...her şerde bir hayır vardır..eşin 180 derece olumlu yönde değişmiş..bence güzel şeyleri görmeye çalış..Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez..biliyorum kabullenmesi zor birşey ama baksana artık üstüne titreyen bir eşin var...bu dünya fani,geçmişi unut ve şimdiki hayatının tadını çıkar..günler su gibi akıp geçiyor..geçmişle boğuşup çocuklarını huzursuz etme..topluma hayırlı ve iyi bireyler yetiştirmen gerekiyor..eşinle birlik olup çocuklarına odaklan..anladığım kadarıyla gerçekten akıllı bir kadına benziyorsun..bunu konuşmalarından anladım..kendini çok güzel ifade ediyorsun..hayatta neler neler oluyor..başkasının başına gelen bizim başımıza gelmez diyerek yaşıyoruz..herşeye hazırlıklı olmalı insan..haa bu arada benim kanaatim;sen eşini çok seviyorsun :KK16: tabi bunu en iyi bilen sensin.. inşallah herşey istediğin gibi olur..

X