<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1176368" data-quote="cikibum" data-source="post: 78329625"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=78329625"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-78329625">cikibum .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Söyledikleriniz kimsenin işine gelmemiş galiba.<br />
Ben de bu üreme dürtüsünü hiç anlayamıyorum. -ki eşim benim çocuğum olmuyor demişti evlenmeden önce. 1 saniye sorun etmedim. Çok istersek evlat ediniriz dedim. Kendim bekarken de başvurum vardı koruyucu aile olmak için.<br />
Demek istediğim neden insanların genleri bu kadar kıymetli. Aktarım telaşındalar. Sevgisi çok büyük diyorlar. Ben 15 yıllık öğretmenim onlarca çocuğum var. Altını temizlemedim hiçbirinin, hatta essek kadarlar. Ama hepsinin 4 sene gözlerinin içine baktım, öğrettim, birlikte yedim içtim.<br />
Sevgiyi uzakta aramak bana garip geliyor. Sevgi burnumuzun dibinde. Mırıldayan bir kedide, başını oksayacagin gariban bir çocukta.<br />
<br />
Dip not: Evlendik, ilk hafta hamile kaldım. Şu an 16 haftalık gebeyim. Ve hala şoktayım. Evrenin bir düzeni bu sanırım. İsteyene yıllarca aratıyor, olmaz denilen tak diye oluyor.<br />
Biraz teslimiyet de şart gibi bilemiyorum ...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>Sizin adınıza çok sevindim belki de illa kendi geninden çocuk yapmak isteyen insanlar aslında düşündükleri kadar iyi anne babalar olamıycaklardır. Kendi doğurduğun çocuk bile nankörlük edebilir aileye kötülük edebilir. El çocuğu diye ayrı görecek insanlar bence zaten çocuk doğurmaya uygun kişiler değil ama işte romantik hislerle “tipi bize benzeyen bir çocuğumuz olsun, hamilelik nasıl his denemeliyim” diye tüm psikolojilerini maddi kaynaklarını yoketmeleri üzücü bir durum.</div>