- 2 Haziran 2012
- 73
- 0
- Konu Sahibi GECERMI1985
Düşenin halinden düşen anlarmış :)
Ben kendimi affettim. Sen de onu affedip ilişkine devam ettiğin icin kendini affet. Barıştığınız günü bir milat kabul edin. Bundan sonra günahını da sevabını da o milada göre değerlendir.
çok haklısın canım
demişsinki
eşim çok degişmişti evden dışarıya çıkmaz oldu kahve alışkanlığını bile bıraktı bana karşı daha saygılı sevgili bana deger veren birisi oldu
çıktı hep alttan aldı ben ondan uzaklaştıkça o beni sıkıca bagrına basıyordu hep çok zor süreçlerden geçtik
şimdi toparlandım eşim hep yanımızda çok dikkatli davranıyor dinlediği şarkılara bile dikkat eder oldu
vs vs...
arkadaşım aldatılman hayatında dönüm noktan olmuş bence...her şerde bir hayır vardır..eşin 180 derece olumlu yönde değişmiş..bence güzel şeyleri görmeye çalış..Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez..biliyorum kabullenmesi zor birşey ama baksana artık üstüne titreyen bir eşin var...bu dünya fani,geçmişi unut ve şimdiki hayatının tadını çıkar..günler su gibi akıp geçiyor..geçmişle boğuşup çocuklarını huzursuz etme..topluma hayırlı ve iyi bireyler yetiştirmen gerekiyor..eşinle birlik olup çocuklarına odaklan..anladığım kadarıyla gerçekten akıllı bir kadına benziyorsun..bunu konuşmalarından anladım..kendini çok güzel ifade ediyorsun..hayatta neler neler oluyor..başkasının başına gelen bizim başımıza gelmez diyerek yaşıyoruz..herşeye hazırlıklı olmalı insan..haa bu arada benim kanaatim;sen eşini çok seviyorsun tabi bunu en iyi bilen sensin.. inşallah herşey istediğin gibi olur..
çok güzel yazmışsın canım çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız konulara ilğisiz kalmıyorsunuz allah razı olsun sizlerede hiçbir zaman yaşatmasın inşallah
"sen eşini çok seviyorsun " bu cümleni okuyunca gülümsedim bi an acaba gerçekten öylemi seviyorumda seviyorum demeyi gururumamı yediremiyorum yoksa diye düşündüm o an
Son düzenleme: