Üzüntümü sizle paylaşmak istedim

Amin inşallah bende faydalı olduğunu düşünmüyorum hiç kalitesini etkiliyor bence de.
Umarım ikna edebilirim .
Balık tüketiyoruz hafta 1 ama sürekli tuketemiyoruz umarim düzene girer yeme alışkanlığı.
Eşimde varikosel yok sebebi bilinmiyor spermin neden düşük olduğunun en son hormonlar falan normaldi uzun zamandır baktirmadik da .
Tek tük sperm çıkıyor bazen nadir de olsa hiç çıkmadığı oluyor .
Bu süreçte ara verelim en azından emeklerimiz boşa gitmesin falan diye yumuşatmaya çalışın inşallah ikna olur, hacamatta iyi geliyormuş o bölgeye bir araştırın isterseniz danışın kadındada erkekte de faydasını görenler duydum,okudum

Linçlenirim kesin ama anne olmak için yanıp tutuşanların neden evlat edinme fikrine karşı çekindiğini anlayamıyorum. Bir insan bu kadar anaç ve sevgi doluysa kendisinin doğurmamış olması çok mühim olmamalı. Genetik faktörler demeyin çünkü sizin doğurduğunuz çocuk da 5 kuşak önceki bir hastalığınıza sahip olabilir. Ben başarılı bir anne olacağımı düşünmüyorum ama ilerde kendime güvenip çocuk sahibi olmaya karar verseydim ve hamile kalamasaydım dünyada onca yetim varken kendimi hastane kapılarında harap etmek istemezdim. Dünya kaynakları tükenirken o çocuk da iyi ki beni doğurmuşsun demeyecek zaten. Eleştirmek için demiyorum yakınım var böyle acı çeken biraz da bu yönden neden bakmıyosunuz bunu merak ediyorum
Size cok katilmakla beraber , Sartlar o kadar zor ki aile dostumuz cok ugrasmisti ve artik en son sartlardan ve beklemekten yildilar vazgectiler. Devlet sanki cocuklara cok iyi sartlar sagliyormus gibi bu konuda o kadar agir sartlar koymus ki (tabi ki her onune gelene cocuk verilmesin ) o yuzden insanlara koruyucu aile olmak daha kolay ve mantikli geliyor… bi de sanirim yani kadinlarda hamilelik duygusunu da merak ediyorlar yani bi cocugu icinde tasimak nasil bir duygu o merak ediliyor

Bu süreçte ara verelim en azından emeklerimiz boşa gitmesin falan diye yumuşatmaya çalışın inşallah ikna olur, hacamatta iyi geliyormuş o bölgeye bir araştırın isterseniz danışın kadındada erkekte de faydasını görenler duydum,okudum
Evet hacamat da aklımda denemek istiyorum unutuyorum .
Keçiboynuzu falan iyi geliyor ,çakışır suyu ,arı sütü .
Siz de baya bilgilisiniz ☺️
Fikirleriniz için teşekkür ederim .
Siz de mi hamile kalmak istiyorsunuz ?

Umutların tükenmeyeceği seviyeyi geçeli çok oldu.Siz de mutlu değilsiniz ki.sürekli panik ataklı, anksiyeteli, depresyonlu çocuksever ve bol umutlu annelerimizin konularını okuyup duruyoruz günlerdir.ve evet bence yaşamayalım.gerek yok.bu kadar caniyi katili, istismarcıyı sapığı da sizin gibi umut dolu anneler doğuruyor işte.aman yanlış anlama zihniyet olarak diyorum.maşllah bütün anneler melek doğuruyor, hatta doğurabilir kadar bir taraflarını yırtıyor ama sonuç malum.birilerinin bakış açısı gerçeklerle örtüşmüyor demek oluyor bu.
senın nıye tum yorumların boyle?? hayattan bııktın mı enerjıkmısın ınsan sevıyor musun dusmanmısın tur donuyorsun masallah bı dedıgın dıgerını tutmuyor.

Evet hacamat da aklımda denemek istiyorum unutuyorum .
Keçiboynuzu falan iyi geliyor ,çakışır suyu ,arı sütü .
Siz de baya bilgilisiniz ☺️
Fikirleriniz için teşekkür ederim .
Siz de mi hamile kalmak istiyorsunuz ?
Hacamat bende düşünüyorum bu aralar eşim ve kendim için zaten zararı yok faydası var ,Evet Allah nasip ederse 1.5 yılı geçti istiyoruz :) eşimde varikosel çıktı 3 ay önce ameliyat oldu araştırmalar falan yapıyorum buradan başka yerlerden :) keçiboynuzu kürü çok fayda ediyor biz ameliyattan önce 2. Spermiyorgram testi verdiğimizde ilaç mı kullandınız baya gelişme var demişti doktor ileri hareketli baya artmıştı ama sperm sayımız çok az olduğu için ve varikoselden dolayı olması kaçınılmaz olduğu için olmuştuk .. çakşır suyu ve arı sütünü demedim ameliyattan önce keçiboynuzu kürü içmişti eşim tek aklımda var bal arı sütü macun falan bu ay yaptırcam birşeyler inşallah :))

Yaaa kıyamam ❤️ Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlarını versin inşallah.

Bende kendi hikayemi anlayayım ozaman. Ne bende nede eşimde hiçbir sorun yoktu 5.yılımızda ilk tüp bebek denememizle oldu kızım şuan 5 yaşında. Korunmasız olduğumuz halde ikinci olmadı.

Dondurulmuşlardan kardeş alalım dedik o da tuttu 2 yaşında çok yaramaz oğlum var. Dondurulmuşlardan hala var. Ama biz bir süre olmasın tatile falan gidelim dedik. Oğlum 6 aylıkken doğal yolla 3 numarayı sürpriz bir şekilde öğrendik 🙃

Bende tavsiye: Stressiz bir şekilde tüp bebek sürecine girmek istiyorsan kesinlikle çevrenden kimseye bahsetme. Onların sorularıyla boş boş konuşmalarıyla yorma kendini.

Hacamat bende düşünüyorum bu aralar eşim ve kendim için zaten zararı yok faydası var ,Evet Allah nasip ederse 1.5 yılı geçti istiyoruz :) eşimde varikosel çıktı 3 ay önce ameliyat oldu araştırmalar falan yapıyorum buradan başka yerlerden :) keçiboynuzu kürü çok fayda ediyor biz ameliyattan önce 2. Spermiyorgram testi verdiğimizde ilaç mı kullandınız baya gelişme var demişti doktor ileri hareketli baya artmıştı ama sperm sayımız çok az olduğu için ve varikoselden dolayı olması kaçınılmaz olduğu için olmuştuk .. çakşır suyu ve arı sütünü demedim ameliyattan önce keçiboynuzu kürü içmişti eşim tek aklımda var bal arı sütü macun falan bu ay yaptırcam birşeyler inşallah :))
İnşallah fayda görürsünüz istediğiniz düzeyde artar .bir arkadasimda aynı sorun vardı ameliyat falan olmuştu eşi tüp bebekle çocuk sahibi oldular . Doktor beklerseniz doğaldan bile olabileceğini söylemişti onlara ama beklemediler 🥰🌸
Rabbim size de inşallah gonlunuzdekini nasip etsin🤲🏻🌸
Ovulasyon testleri var onu da oneririm ben bile denemeyi düşünüyorum mucize de olsa hamile kalanlar var ☺️

İnşallah fayda görürsünüz istediğiniz düzeyde artar .bir arkadasimda aynı sorun vardı ameliyat falan olmuştu eşi tüp bebekle çocuk sahibi oldular . Doktor beklerseniz doğaldan bile olabileceğini söylemişti onlara ama beklemediler 🥰🌸
Rabbim size de inşallah gonlunuzdekini nasip etsin🤲🏻🌸
Ovulasyon testleri var onu da oneririm ben bile denemeyi düşünüyorum mucize de olsa hamile kalanlar var ☺️
İnşallah bakalım aralıkta test vereceğiz ♡ :) İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan haberi alırız ya Rabbim sizede bizede isteyen herkese nasip etsin tez vakitte kolaylıkla İnşallah ♡♡♡♡ ya evet ovu testide düşündüm de bu defa da daha çok takarmıyım onuda bilemiyorum yumurtlama günüm az çok belli ediyor kendini ama deneyelim gitsin şu aralıktaki testimiz belli olsunda :)

İnşallah bakalım aralıkta test vereceğiz ♡ :) İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan haberi alırız ya Rabbim sizede bizede isteyen herkese nasip etsin tez vakitte kolaylıkla İnşallah ♡♡♡♡ ya evet ovu testide düşündüm de bu defa da daha çok takarmıyım onuda bilemiyorum yumurtlama günüm az çok belli ediyor kendini ama deneyelim gitsin şu aralıktaki testimiz belli olsunda :)
Senin pskolojine ne iyi geliyorsa onu yap☺️🌸❤️
Düzenli ilişki olmayanlar için öneriliyor genelde. siz uyuyorsaniz günlerine yapmasan da olur ☺️

Senin pskolojine ne iyi geliyorsa onu yap☺️🌸❤️
Düzenli ilişki olmayanlar için öneriliyor genelde. siz uyuyorsaniz günlerine yapmasan da olur ☺️
Aslında 1,2 defa denememiz faydalı olur yumurta takipi açısından çatlıyormu çatlamıyor mu bir sıkıntı varmı diye :) teşekkür ederim inşallah hepimize iyi gelen şeyler olur hayatımızda ♡♡ :)

X