Eşim hak ediyormu sizce arkadaşlar

çok karasız kaldıgım zamanlar oluyor bundan önceki konumda çok destek oldunuz eşimi çok zor kabullendim aradan 1 seneden fazla bir zaman geçti herşey yolunda yanlış hiçbir durum yok bazen ona okadar huzur veriyorum ki o pişmanlıkla evine baglanması benide degiştirdi yüzüm gülüyor ama içimden hiç çıkmıyor
bazen ona ilğimi sevgimi gösteriyorum içimden geliyor öpüyorum güzel karşılıyorum çocuklarımda bende mutluyuz
ama benim aklıma gelen şeyelr oldugunda bu adam bu ilği hak etmiyor diyorum
geride çocuklarıma bakıyorum çocuklarım için deger diyorum kararsız kalıyorum
kendimi çözemediğim zamanlar oluyor
ben bu adamı hala seviyormuyum yoksa mecburluktanmı böyleyim inanın bazen ben bile bilmiyorum
ama bazen onunla mutlu oldugumu hissettiğim anlar olmaya başladı herşey iyiye gidiyorken geçmişi bırak diyorum kendimle çok savaşıyorum bazen
ama onun bana olan sevgisini gözlerinde sözlerinde bana olan saygısında görüyorum
eşimin beni üzdüğü zamanlar çok oldu 7senelik evliliğimde ama burada arkdaşlar konu açıyor eşleirni anlatıyor eşimin şimdiki haliyle kıyasladıgımda arada ne kadar fark var ve eşim böyle degişmesi için bu talihsizbeni bitiren olayı yaşamakmı zorundaydım diye düşünüyorum bazen...
tamam büyük bir hataydı ama içine at ve gülümse sende diyorum kendi kendime
eşimi mutlu ettiğim zaman bazen hak etmiyor bu adam diye düşünmem yanlışmı sizce fikirlerinizi okumak istiyorum kızlar
şimdiden teşekkürler...

İLK AÇTIGIM KONU BUYDU ARKADAŞLAR

Aldatılmanın ardından aşılmaya çalışılan zor süreç ..
2 çocugumuz var 6 senelik bi evliliğimizde bu olay beni mafeetti bitirmişti

2. bebegime hamileydim çok zordu bir sene geçti üzerinden eşim çok pişmandı ve beni asla bırakmak istemedi bırakmadı

onu çok zor affetmiştim aslında affetmekte degil bir şans vermiştim sadece

sadece 2 çocugum var onlar içindi bu şans ve bunuda ona defalarcxca söyledim aylarca

kavgalarımız oldu arada onda kendimede zehir ettim herşeyi içimdeki yangın dinmiyordu

en küçük bir yanlışında mahkemede görüşecegiz seninle diye

oda bir daha o hatayı yaparmıyım hiç çok pişmanım dedi

pişmanlığını günlerce dile getirdi

bana karşı çok ciddi bir eşti ve benim için aglamasına çok şaşaırmıştım evimize dön beni bırakma diyerek

çok çabaladı çok dil döktü yeminler sözler verdi

bende 2 çocugun için çok zor bi kararla en ufak bir hatasında boşamak düşüncesiyle evime döndüm

çok kavgalar ettim çok şeyler saydım çok agladım kendimi yedim içime gururuma

yediremedim çok zordu canlı canlı mezara gömülmüş

gibiydim kalabalıklardan kaçıyordum heryerde boguluyordum

sabah uyanır uyanmaz aklıma geliyordu geceleri uykuya dalana kadar beynimde kuruyordum

ben bu adamı niye boşamadımda hala onla yaşıyorum o beni hak etmiyor diyordum...

eşim çok degişmişti evden dışarıya çıkmaz oldu kahve alışkanlığını bile bıraktı bana karşı daha saygılı sevgili bana deger veren birisi oldu

çıktı hep alttan aldı ben ondan uzaklaştıkça o beni sıkıca bagrına basıyordu hep çok zor süreçlerden geçtik

şimdi toparlandım eşim hep yanımızda çok dikkatli davranıyor dinlediği şarkılara bile dikkat eder oldu

iyiki 1 şans vermişim demiyorum keşke boşansaydımda demiyorum ama zaman gerçekten ilaç olmaya başladı galiba

artık ne kavgalarımız var nede o olayı açıyorum eşim biizimle beraberken çok huzrlu gözlerinden belli oluyor

ama önceleri bana el kadar uzaktı şimdi ise kırdıgı zaman hemen farkına varıyor gönlümü alıyor

eskiden umrunda bile olmazdı bu olay onu çok degiştirdi bu olyı bana yaşatmadan önce bana karşı böyle olsaydı benden mutlu kimse

olmazdı heralde ama şimdi içimde hep birşeyler eksik yarım tam anlamıyla mutlu olamadıgım anlar oluyor

inşallah zamanla buda geçer diye hergün dua ediyorum

bide aylarca ondan nefret ettim beddualar ettim ama şimdilerde azda olsa içim birazcık eşimi sevmeye başlıyor gibi hissediyorum sanki..

çocuklarımda çok mutlu eşimde

ama ben tam anlamıyla degili ama eskiye göre eşimin degişmesi ve bazı şeyleri bana kanıtlamaya çalışmasıyla yavaş yavaş düzelmeye

başlıyorum galiba ama ona eskisi gibi asla güvenemiyecegim asla eskisi gibi sevemiyecegim işte en acı gerçek bu benim için ...

kızlar sizce bu şansı vermekle iyi yaptım acaba ailem eşimin bukadar degiştiğini görerek iyi yaptıgımı artık eşimin beni üzmeyecegini

söylüyorlar inşallahta hep öyle olur 1 sene sonunda geldiğimiz durum bu buna şükürler olsun

( eskisi kadar kötü hissetmemeye başladım kendimi ) bunu yazabiliyorsam büyük bir yol kat etmişim demektir ama daha aşmam gereken

sancılarım var arada depreşiyor ama rabbim bana o duygularında sogguklugunu vericek inşallah

bazen ona nasıl davranacagıma bile karar veremez halde oluyorum

bir yanda öfkem diğer yanda bu öfkenin bana getirecegi eksiler

ama şu bir gerçekki ben ona karşı saygılıyım bu saygın beni eziyor bile demişti

utanan o olsun ben degil..

çocugu olmayan asla effetmezdim ben olsam diyenler lütfen yorum yapmasın zaten ben zor aşıyorum beynimden bu düşünceyi

yaşamadan bilemezsiniz

rabbim kimsenin başına vermesin çok zor ..

uzunca YAzdım özür diliyorum ...

kendı adıma söyliyim eşinle barıstıktan sonra neler yasadıgını tam olarak bilemem,bu durumun içinden cıkmaması bence normal ama şöyle birşey söyleyebilirim gerçi cocuklarında varmış ama eğer eşine bir şans daha verdıysen eşinin değiştiğini gördüysen ya eskıyı unutacaksın aklına sürekli getırıp huzunu bozmayacaksın ya da ayrılacaksın...affedip sürekli aklına geldıkce kımı zaman gündeme getırınce ne anlamı kalıyor kı o zaman affetmek demek gel unuttum yenıden baslayalım demek degılmıdır

Dediğiniz gibi yaşamayan bilemez..Allahh yuvanızdan huzuru eksik etmesin
Evett herkess hataa yapar..
Çoçuklarınızz en büyük karar arifeniz olmuş zaten
Dediğiniz gibi zaman herşeye ilaç.Umarımm bunlarıı unuturr daha güzell günler yaşarsınız.

Konunuzun hepsini okumadım, ''Aldatılmanın ardından aşılmaya çalışılan zor süreç .. ''
yazdığınız yerde konuyu okumayı bıraktım
Kesinlikle affetmekle büyük hata yapmışsınız, nasıl olduğu önemli değil
Aldatmış sonuçta ve bidaha aynı şeyi yapacaktır büyük ihtimal
Umarım yanılırım..

kendı adıma söyliyim eşinle barıstıktan sonra neler yasadıgını tam olarak bilemem,bu durumun içinden cıkmaması bence normal ama şöyle birşey söyleyebilirim gerçi cocuklarında varmış ama eğer eşine bir şans daha verdıysen eşinin değiştiğini gördüysen ya eskıyı unutacaksın aklına sürekli getırıp huzunu bozmayacaksın ya da ayrılacaksın...affedip sürekli aklına geldıkce kımı zaman gündeme getırınce ne anlamı kalıyor kı o zaman affetmek demek gel unuttum yenıden baslayalım demek degılmıdır

haklısın canım affetttim diyip geçip bir kenara oturamıyorsun bu tür kavgalar çıksın istemiyorsun ama elinde olmuyor için yandıkça karşınında canını yakmak istiyorsun çocuklarım için şans verdiğimi defaalrca söyledim ona..
ama bu kavlara artık yaşanmıyor lafını bile açmıyorum diyorum ya canım artık içimde yaşıyorum ve eşime huzur veriyorum
bana yaşattıgının karşısında hak ediyromu bilmiyorum ama eşimin mutlu oldugunu gözlerinde görüyorum ve benimle çocuklarıyla mutlu artık diyerek gülümsüyorum tüm düşüncemi içime gömüyorum sadece sizlerle paylaşıyorum bu kavgalar dediğim o ilk sıra ve arada yapılan atışmalardı şimdi ne alfı nede kavgalarımız var evde hiç olmadıgı kadar huzur var herşey içimde saklı şuan arkadaşım anlata bildimmi çok sağolun

Konunuzun hepsini okumadım, ''Aldatılmanın ardından aşılmaya çalışılan zor süreç .. ''
yazdığınız yerde konuyu okumayı bıraktım
Kesinlikle affetmekle büyük hata yapmışsınız, nasıl olduğu önemli değil
Aldatmış sonuçta ve bidaha aynı şeyi yapacaktır büyük ihtimal
Umarım yanılırım..

böyle bri ihtimal ne kadar yüksek tartışılır ama ben sonra keşke deneseydimlerle yaşamak istemedim ve çocuklarım için bu zor karırı verdim ve 1 buçuk senedir bir yanlışı olmadı aksine degişti günden güne ama dediğiniz gibi olursa zaten ne yapacagım belli herşeyi en başından düşündüm öyle geldim
ama inşallah yanılırsınız arkdaşım sakın büyük konuşmayın
bir gün sizde bir şans vermek zorunda kalabilirsiniz...

böyle bri ihtimal ne kadar yüksek tartışılır ama ben sonra keşke deneseydimlerle yaşamak istemedim ve çocuklarım için bu zor karırı verdim ve 1 buçuk senedir bir yanlışı olmadı aksine degişti günden güne ama dediğiniz gibi olursa zaten ne yapacagım belli herşeyi en başından düşündüm öyle geldim
ama inşallah yanılırsınız arkdaşım sakın büyük konuşmayın
bir gün sizde bir şans vermek zorunda kalabilirsiniz...

Aldatmayı kabullenmek bana çok büyük hata geliyor
Gururuma yedirmek çok ağır geliyor
Ama evet büyük konuşmim
Çok sevsem de ne kadar zor durumda kalırsam da kalım
ALLAH beni ve kimseyi affetçek kadar zor durumda bırakmasın
Dedim ya evet umarım yanılırım..

Son düzenleme:
haklısın canım affetttim diyip geçip bir kenara oturamıyorsun bu tür kavgalar çıksın istemiyorsun ama elinde olmuyor için yandıkça karşınında canını yakmak istiyorsun çocuklarım için şans verdiğimi defaalrca söyledim ona..
ama bu kavlara artık yaşanmıyor lafını bile açmıyorum diyorum ya canım artık içimde yaşıyorum ve eşime huzur veriyorum
bana yaşattıgının karşısında hak ediyromu bilmiyorum ama eşimin mutlu oldugunu gözlerinde görüyorum ve benimle çocuklarıyla mutlu artık diyerek gülümsüyorum tüm düşüncemi içime gömüyorum sadece sizlerle paylaşıyorum bu kavgalar dediğim o ilk sıra ve arada yapılan atışmalardı şimdi ne alfı nede kavgalarımız var evde hiç olmadıgı kadar huzur var herşey içimde saklı şuan arkadaşım anlata bildimmi çok sağolun

ama böyle nereye kadar gider ki cocukların için şans vermişsin onun mutlulugunu sağlıyorsun ee senın mutlulugun nerde ...dedim ya eşini en iyi sen blirsin değiştiğini görüyorsan unutmak ıcın zorla kendını cocukların ıcın affettın cocukların ıcın bunuda unutursun dıye dusunuyorum

aynı duruma 1 sene önce bende düştüm hemde hamileyken yeni doğum yapmışken aynı duyguları paylaşıyoruz canım eskisi gibiolmasa da eşime benim bu tavırlarımı haketmediğini neden beni bu hale getirdiğini sorgulayıp duruyorum sonra yapma diyorum cunku yıpranan gene ben oluyorum geçicek sanırım hepsi eşimdesenin eşin gibi cok yalvardı cok ağladı istemedi şuan mutluyuz cokşükür şüphem acabaalrım yok içimde keşke boşansaydım diyemiyorum oda çocuğum için bence en doğru kararı vermişin artık içinde yaşamaktan kurtul bazen içim yine yandığında ona zarar vermek istiyorum ozaman da şöle yapıyorum kızımıda alıp yuklu alışveriş yapıyorum öle unutuyorum

Aldatmayı kabullenmek bana çok büyük hata geliyor
Gururuma yedirmek çok ağır geliyor
Ama evet büyük konuşmim
Çok sevsem de ne kadar zor durumda kalırsam da kalım
ALLAH beni ve kimseyi affetçek kadar zor durumda bırakmasın
Dedim ya evet umarım yanılırım..

evlimisin çocugun varmı bilmiyorum ama çocuklar bazen gururdan daha agır bastıgı anlar oluyor evlilikte işte ozaman herşey degişiyor ama bu durumd agurursuz oldugmu asla düşünmüyorum eşim hala gözümün içine bakıyor pişmanlıkla asla gurursuzca oturuyorum gurursuzca affettim durumunda degilim ki o daha affettilmediğini bazen gözlerimden anladıgı anlarda oluyor 2. kere denemeyi neden kabul ettiğimide iyi biliyor neyse daha afzla uzatmıyorum rabbim szie hiç yaşatmasında bilmeyin arkadaşım

kim nederse desin herkes 2.bir şansı hak eder bence..
düşmez kalkmaz bir Allah ..
aynı durumda sen de olabilirdin..(bilemeyiz hepimizin nefsi var Rabbim baş etmek nasip etsin)
bu da onun imtahınıdır ve belki de senin..
artık gönlünü ferah tuteziyet etme ne kendine ne eşine..

aynı duruma 1 sene önce bende düştüm hemde hamileyken yeni doğum yapmışken aynı duyguları paylaşıyoruz canım eskisi gibiolmasa da eşime benim bu tavırlarımı haketmediğini neden beni bu hale getirdiğini sorgulayıp duruyorum sonra yapma diyorum cunku yıpranan gene ben oluyorum geçicek sanırım hepsi eşimdesenin eşin gibi cok yalvardı cok ağladı istemedi şuan mutluyuz cokşükür şüphem acabaalrım yok içimde keşke boşansaydım diyemiyorum oda çocuğum için bence en doğru kararı vermişin artık içinde yaşamaktan kurtul bazen içim yine yandığında ona zarar vermek istiyorum ozaman da şöle yapıyorum kızımıda alıp yuklu alışveriş yapıyorum öle unutuyorum

ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN arkadaşım...
rabbim bize o kötü günlerimizin mükafatını mutluluk olarak geri verir inşallah

evlimisin çocugun varmı bilmiyorum ama çocuklar bazen gururdan daha agır bastıgı anlar oluyor evlilikte işte ozaman herşey degişiyor ama bu durumd agurursuz oldugmu asla düşünmüyorum eşim hala gözümün içine bakıyor pişmanlıkla asla gurursuzca oturuyorum gurursuzca affettim durumunda degilim ki o daha affettilmediğini bazen gözlerimden anladıgı anlarda oluyor 2. kere denemeyi neden kabul ettiğimide iyi biliyor neyse daha afzla uzatmıyorum rabbim szie hiç yaşatmasında bilmeyin arkadaşım

Hayır evli değilim, ayrıca ben size gurursuz demedim
Bana göre ben affetsem kendime gurursuz derim
Allah kimseye yaşatmasın
Ne diyim inş hep mutlu olursunuz
Ben de bir bayan olarak bayanların aldatılmasına gerçekten çok üzülüyorum

Son düzenleme:

amin inşallah canım verecek ve döktüğüm her damla nın hesabınıda soracak rabbim onuda biliyorum sanırım bize daha ağır gelen şey lohusa ve hamilelikte yaşamamız her halukarda ağır biliyorum ama sanıcımız bu dönemde iki kat olarak döndu bize akşamları eve geldiğinde yemek yapmak istemiyordum çamaşırını yıkamak ütülemek istemiyordum şimdi eskisi kadar deilim ama eşim ozamankinden daha ılımlı yaklaşıyor bana farkındayım ende öle durumda kafanı boşaltacak şeyler yarat kendine ben mesela o duşunceye kapıldığımda hemen uğraş buluyorum

Hayır evli değilim, ayrıca ben size gurursuz demedim
Bana göre ben affetsem kendime gurursuz derim
Allah kimseye yaşatmasın
Ne diyim inş hep mutlu olursunuz
Ben de bir bayan olarak bayanların aldatılmasına gerçekten çok üzülüyorum

işte bizimde içimizde verdiğimiz kavganın sebebide bu gurusuzluk mu yaptım ama emin olun ortada çocuk varsa gurunuzu da yeniyor nefretinizide çocuğunuz mutluluğu ve huzuru dunya ya bedel oluyor gurusuzluk olmuyor bizimki ozaman sanırım buna annelik deniyor işte şimdi anlıyorum annemin bana bekarken anne olun da görün bakalım demesiniii

amin inşallah canım verecek ve döktüğüm her damla nın hesabınıda soracak rabbim onuda biliyorum sanırım bize daha ağır gelen şey lohusa ve hamilelikte yaşamamız her halukarda ağır biliyorum ama sanıcımız bu dönemde iki kat olarak döndu bize akşamları eve geldiğinde yemek yapmak istemiyordum çamaşırını yıkamak ütülemek istemiyordum şimdi eskisi kadar deilim ama eşim ozamankinden daha ılımlı yaklaşıyor bana farkındayım ende öle durumda kafanı boşaltacak şeyler yarat kendine ben mesela o duşunceye kapıldığımda hemen uğraş buluyorum

EWET HAMİLEYKEN YAŞAMAK ÇOK DAHA ZOR inşallah zamanla herşey dahada iyiye gider hayatımız tek umudumuz duamız bu canım rabbime sıgınalım ellerimizi boş çevirmeyecektir inşalllah

inşallah canım sende bir an önce bu düşüncelerinden sıyrılırsın tabbii bende :13:

Aldatılmak büyük bir acı, on yıllık ilişkim bu yüzden bitti, kaldı ki evli değildim. Evlatlarınızın hatırına çok büyük bir yüreklilik göstermişsiniz. Affettiğiniz günü evlilik yıldönümü sayın, düşünmemeye çalışın. Biliyorum çok zor, atamıyor içinden insan ama gayret edin, en azından hatasını anlamış, şansını iyi değerlendirmiş.

Çok mutlu olmanızı dilerim

Hatalar insanlar icindir arkadasim... Belli deyim yerindeyse (tabirim yanlis anlasilmasin aman) kopek Gibi pisman olmuski bir senedir sizi iyilestirmeye calisiyo.. Cogu gitti azi kaldi Az daha gayret,uzulmeyin

Canım benim Allah yar ve yardımcın olsun inşaAllah.Sakın geçmişe dönme geçmişle yaşama bugününe bak!Sen fedakar bir annesin.
Şuan her çocuğun tatmak istediği belkide bazılarının tadamadığı anne baba şefkatinin olduğunu o sıcacık yuvada büyütüyosun evlatlarını.Eğer eşin pişman olmamış olsaydı sana sevgisini ilgisini göstermeseydi değmezmiş derdin.Ama bak eşin pişman olmuş sana eskisinden daha çok değer veriyor anladığım kadarıyla.Evinizde huzurlusun.Çocuklarında eşinde seninle mutlu.Tek sorun senin eskide yaşadığın kırıklık bence iyi bir psikologdan yardım al o sana daha iyi destek olacaktır.

bende aldatıldım canım ve sanki oraya bütün bunları ben yazmışım gibi okudum
aynen senin hisettiklerini hissediyorum çocuklarım için affettim ama unutamıyorum :KK50:mutlu olmaya çalışsam da herşey yarım kalıyor sanki:KK5:demişsin ya sevdiğimden mi yoksa mecbur olduğum için mi kocamın yanındayım bilmiyorum bende öyleyim:KK5:

X