Eşim hak ediyormu sizce arkadaşlar

Gecermı1985;
canım artık affetmişsin.
Yapacagın şey bunu yaşanmamış varsaymak,
biliyorum bir kadın için çok ama çokkkk zor :KK43:
Ama yapmak zorundasın.
En azından artıların var,
pişman,sana karşı degişen bir eşin var.

Allah yardımcın olsun...

sonuçta eşini affetmişnn,,yni bi başlangıçç yapmışınızz,,eşinizdende iyi bahsediosunuz demekkii eşinizde pişman olmuşkii davranışlarında düzelme vaarrr,,bencee eski dönmeyinn önünüzee bakınn çünküü içinizee batıosaa aldattığıı zamann yapacaktınız yapmanız gereken şeyyii ...

bende aldatıldım canım ve sanki oraya bütün bunları ben yazmışım gibi okudum
aynen senin hisettiklerini hissediyorum çocuklarım için affettim ama unutamıyorum :KK50:mutlu olmaya çalışsam da herşey yarım kalıyor sanki:KK5:demişsin ya sevdiğimden mi yoksa mecbur olduğum için mi kocamın yanındayım bilmiyorum bende öyleyim:KK5:

canım ya inşallah aşacagız hepsini rabbim yardımcımız olsun inşalllah

sokma akıl yedi adım gider derler.
eşiniz gerçekten pişman olmasaydı size olan ilgisi, sevgisi, saygısı, pişmanlık hissi en fazla 1 ay devam edebilirdi. fakat anlattığınız gibi o olaydan sonra sizi kırmamak için elinden gelenin en fazlasını yapmış. gerçek bir pişmanlık yaşamış. üzmeyin canınızı. çocuklarınıza, eşinize sarılın. geçici bir haysiyetsiz insanın ömürlük bir mutluluğu zedelemesine izin vermeyin. geçti, gitti. artık çok daha mutlu bir evliliğiniz var. tadını çıkarın. siz onun için kalıcısınız. yaşlılığınızda da, torunlarınız olduğunda da birlikte olacaksınız. aklınızı bunlarla yormayın, mutluluğun tadını çıkarın... tebrikler, zor olanı başarmışsınız.

haklısın, çocuğu olmayan yorum yapmasın,

bol keseden, bilmiş bilmiş konuşuyorlar,

maksat ukalalık olsun,

kendilerini çok görmüş çok geçirmiş gibi göstermeye çalışıyorlar

ama hiç birşey bilmiyorlar,
kelimeler bunu eleveriyor
ve burdan çok komik duruyorlar..

Aklı başında olup gerçekten görmüş geçirmiş olanları tenzih ederim..

İyiki affetmişsin o çocukların hatrına..
Ne anadan ne babadan mahrum kalmasın kuzuların..
İçindeki kaosda zamanla geçecek emin ol..
Sende zaten farkındasınki; zaman herşeyin ilacıdır..
Şimdi içindeki belirsizliğin, zamanla yerini huzura daha da huzura bırakacağına inanıyorum..
En olması gerekeni yapmışsın ve bir şans daha vermişsin.
Çocuklar aranızda mı kalsaydı yani?
Anadan ya da babadan ayrı, bak şimdi nasılda mutlular MAŞALLAH..
Onların bir gülüşü dünyaya bedel değil mi?
Sende zamanla düzeleceksin..

ALLAH sabredenlerle beraberdir..

ALLAH'IM mükafatını verir..

yaa arkadaşım ayzdıklarınla sanki ebni aban anlatıyorsun birde MİHRİBAN arkadaşımız benim gibi sizin yaşadıklarınızı kendi yaşadıklarına çok benzetmiş
biz kadınlar neler yaşıyoruz ne kadar ölüp ölüp diriliyoruz ya allahım kimseye yaşatmasın bu yaşananları bende aynı senin durumundayım inşallah huzura kavuşuruz bir gün

haklısın, çocuğu olmayan yorum yapmasın,

bol keseden, bilmiş bilmiş konuşuyorlar,

maksat ukalalık olsun,

kendilerini çok görmüş çok geçirmiş gibi göstermeye çalışıyorlar

ama hiç birşey bilmiyorlar,
kelimeler bunu eleveriyor
ve burdan çok komik duruyorlar..

Aklı başında olup gerçekten görmüş geçirmiş olanları tenzih ederim..

İyiki affetmişsin o çocukların hatrına..
Ne anadan ne babadan mahrum kalmasın kuzuların..
İçindeki kaosda zamanla geçecek emin ol..
Sende zaten farkındasınki; zaman herşeyin ilacıdır..
Şimdi içindeki belirsizliğin, zamanla yerini huzura daha da huzura bırakacağına inanıyorum..
En olması gerekeni yapmışsın ve bir şans daha vermişsin.
Çocuklar aranızda mı kalsaydı yani?
Anadan ya da babadan ayrı, bak şimdi nasılda mutlular MAŞALLAH..
Onların bir gülüşü dünyaya bedel değil mi?
Sende zamanla düzeleceksin..

ALLAH sabredenlerle beraberdir..

ALLAH'IM mükafatını verir..

inşalalh arkadaşım inşallah

sokma akıl yedi adım gider derler.
eşiniz gerçekten pişman olmasaydı size olan ilgisi, sevgisi, saygısı, pişmanlık hissi en fazla 1 ay devam edebilirdi. fakat anlattığınız gibi o olaydan sonra sizi kırmamak için elinden gelenin en fazlasını yapmış. gerçek bir pişmanlık yaşamış. üzmeyin canınızı. çocuklarınıza, eşinize sarılın. geçici bir haysiyetsiz insanın ömürlük bir mutluluğu zedelemesine izin vermeyin. geçti, gitti. artık çok daha mutlu bir evliliğiniz var. tadını çıkarın. siz onun için kalıcısınız. yaşlılığınızda da, torunlarınız olduğunda da birlikte olacaksınız. aklınızı bunlarla yormayın, mutluluğun tadını çıkarın... tebrikler, zor olanı başarmışsınız.

" bir haysiyetsiz insanın ömürlük bir mutluluğu zedelemesine izin vermeyin. geçti, gitti. artık çok daha mutlu bir evliliğiniz var." mesajınızı dün gece okudum bu yazdıgınız hep aklıma geldi aslında böyle düşünmek en mantıklısı olur becerebilrisek ..
teşekkürler canım

X