Eşim haberim olmadan para göndermiş

Hay Allah razı olsun yaa. ne de güzel ifade etmişsiniz.

utanmıyorum ve utanılacak birşey de değil bu hanımefendi.
zamanında o potansiyeli görmemiş olsaydım bugün bu hesaplara girmezdim.
Yani adamın aç karnini doyurdugunu mu düşünüyorsunuz adamın beş altı katı mi maaş alıyorsunuz iki katı alıyorsanız bile az alıyorsunuz . Çünkü çocuğunuz okula gidiyor dershaneye gidiyor ergen ya sizin kadar yemek yiyor üstelik gelir de getirmiyor hesaplar böyle yapılır. Sizin çocuğunuz fazladan masraf oluyor o yüzden sizin iki katından fazla almanız lazım . Birde nafaka da almiyorsunuz . Daha adamın ailesinin sizin evinize katkıda bulunmasini bekliyorsunuz. İki yetişkin insan için çok tuhaf

Asıl saçma sapan yorum yapan siz ve sizin gibi düşünenler hanımefendi.
çocuğumun yediği yemeğin bile çirkince hesabını yapmışsınız. fazladan masraf tabirleri nasıl çirkin !!!
siz ve sizin gibi düşünen herkes umarım benim durumumu tecrübe edersiniz.
ben evlenmeden evvel irili ufaklı herşeyi eşimle açıkça istişare ettim. çocuğumda sonradan çıkmadı meydana.
bu nasıl bir çirkinliktir yaa aklım ermiyor.

Eşinizin mesajları görduğünuzu yada durumunuzdan anladığinı düşündüm.
Eniştenin hesap numarasını vermek varken neden eşinize geliyor,oradan yine enişteye gidiyor bence oturup bunu düşünün bir.
Hesap acmak zaten 10 dakikalik iş.
Burada size göstermelik bir senaryo oynanmış gibi.
İşveren isme de yatırabilir pekala bir bankaya ,pttye niye oğluna göndersin. Tuhaf.

Hay Allah razı olsun yaa. ne de güzel ifade etmişsiniz.
Konunun hallolmasina çok sevindim. Konuyu anlatırken eşimden fazla kazanıyorum dediğiniz için gereksiz yüklendiler size. Bu ayrıntıyı vermemiş olsaydınız mutlaka sorulacakti. Hatta çalışmıyorum ev hanımıyım deseydiniz, evde yan gelip yatıyorsun kocanın parasına karışmaya hakkın yok denecekti. Ama çalışıyorum ondan da fazla kazanıyorum dediginiz için kocasını ezen bir kadın oldunuz. Sorun sizde değil yani canınızı sıkmayın.

Adamın yediğini hesap ediyorsunuz ya . Ben doyuruyorum diyorsunuz bende size hesabı yapıyorum işte niye çirkinlik oluyor? Üç kişi yaşıyor eşiniz maaşta kazanıyor siz ona rağmen evi ben gecindiriyorum o olmasa da araba alırım diyorsunuz. Hesaplama tabirini kullanan sizsiniz. Konu size gelince terbiyesizlik çirkinlik siz adama yaparken sorun yok. Çocuğunuzun yediğini içtiğini ben ödemiyorum "hayat arkadaşı" dediğiniz adam katkı sağlıyor. Öncelikle bunun farkına varın . Ayrıca sizin bedduaniz neden tutmaz biliyor musunuz kötü niyetlisiniz. Sizin çocuğunuza katkı sağlaması ne kadar normalse zorda kalınca aileye destek olmasında o kadar normal. Bı muhakeme yapın olayları carpitmadan

siz ve sizin gibi düşünen herkes umarım benim durumumu tecrübe edersiniz.
Ayrıca şuna birşey eklemek istiyorum . İçiniz o kadar kötü ki . Babası nafakadan kaçıyor eşiniz cocugunuzla iyi anlaşıyor siz ona rağmen adama zerrece güvenmiyorsunuz para yollammamis ama yine de kontrol altında tutmak lazım diyorsunuz . İnsanlara boşansin diye beddua ediyorsunuz bu hayatta mutlu olmanız imkansız . Başınıza gelen eski olayları unutup mutlu olmak değil derdiniz herkesi mutsuzluğa dahil etmek yazık eşinize

Sorunun bir yanlis anlama olduguna sevindim. Size yok yere yüklendiler bu başlikta. Ben sizi cok iyi anliyorum. Dişinizle tırnaginizla kaziya kazıya cocugunuz ve siz şu noktaya gelmissiniz. Bir daha, ne genc olacaksiniz, ne cocugunuz icin bu paralari kazanip biriktirirebileceksiniz. O yüzden kim ne derse desin, paranizin her kurusunu kollayin. Cocugunuzun hakkini kimseye yedirmeyin. Zaten kayinpederiniz, bir yerde calisiyormus. Para yollanmasina ihtiyac duyacagi bir durumu yok. Selamlar

Kişinin fikri neyse zikri de odur. Eşinize bir kez daha haksızlık yapmışsınız. Gerçekten üzüldüm adama.

ama siz başta zaten yardım edecek olmasına tepki vermişsiniz.
bazı insanlar bu ekonomik aile yardımını evlatlık vazifesi gibi görüyor babamda böyleydi yıllarca ailesi sömürdü.
ben genel olarak artık evliliklere hayatı kolaylaştırmak için ortaklık gözüyle baktığım için bu durumda siz hayatını kolaylaştıran insan olmuşsunuz.

Siz de hesap yapmissiniz. O ai
Esinizi buyuten ailesine yarfim etmemesini istemek hesabini yapmak da cirkince. Siz onu derseniź millet de cocugunuzu hesaba katar. Az bencilliği birakın

Siz de hesap yapmissiniz. O ai

Esinizi buyuten ailesine yarfim etmemesini istemek hesabini yapmak da cirkince. Siz onu derseniź millet de cocugunuzu hesaba katar. Az bencilliği birakın
beddua da gelmişşşşşş klasiktir bdv de.suçlu da biz olduk baksana

Üslubunuz çok sert.
Haklı bile olsanız bu tavır sizi haksız gösterir.

Evet eşlerin birbirinden gizli hareket etmesi, sürekli kök ailesine para gönderip çekirdek ailesini zora sokması gibi şeyler kabul edilemez. Doğru değil .

Ama siz o kadar sert bir şekilde uyarmışsiniz ki adam size demeye çekinmiş belli ki.

Hatta yasak olanı yapmanin cazibesi bile olabilir adamın yaşadığı.

Ve bu kadar sert-dik üslubunuz olduğu için konuyu eşinize açamıyorsunuzdur.
Gayet sıradan bir muhabbetle ,
hayatım babanın ihtiyacı mı vardı mesajını gördüm diye sorabilirsiniz oysaki...
Ama siz büyük konuşmuş olduğunuz için haliyle konuya girmekte zorlanirsiniz.

Üslup her şeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…