- 31 Ekim 2016
- 4.532
- 18.969
- 34
- Konu Sahibi bircocukannesi
daha önce evlenmiş 15 yaşında çocuğu olan kadınsınız. eşinizde bu yaşlarda. 2 kocaman insana ne yapacaklar evlenirken anlamadım. koskoca kadının da böyle beklentileri absürd geldi bana. onun haricinde katı olsanız bile size söylemeden yapması kabul edilebilir değil. benim eşimin de çok katı olduğu şeyler var ama kavga bile etsek gizli saklı yapmadım. gerekirse birbirimize girdik ama haberi de vardı. bu kadar insanın bunu normal bulması garip geldi. ben yaptığının arkasında durabilen insanları seviyorum. aksisi çöp bence. sizin yanlış olduğunuz nokta ise o ailesine yardım eden bir adamken sizinle evlenir evlenmez bunu kesmesini bekleyemezsiniz. realistik bir yaklaşım olmuyor görüldüğü üzere.
çocuğunuzla, adamın ailesini kıyaslayanları hiç anlamadım. çocukla- anne/baba aynı şey değil. hele ki muhtaç olmayan anne/babayla, çocuk kıyaslanamaz bile. bazıları haklı olmak uğruna saçma sapan kıyaslar yapıyor.
çocuğunuzla, adamın ailesini kıyaslayanları hiç anlamadım. çocukla- anne/baba aynı şey değil. hele ki muhtaç olmayan anne/babayla, çocuk kıyaslanamaz bile. bazıları haklı olmak uğruna saçma sapan kıyaslar yapıyor.