- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.205
-
- Konu Sahibi scorpio0910
Askerlerin polislerin kendisinden cok esleri stresli olmali bence. Cunku cogu zaman tek basina cocuk buyutuyorlar. Ustelik adamlar yuzunden ailelerinden kilometrelerce uzakta yasiyorlar. Adam adam olsa zaten bu kadin benim yuzumden gurbette yalniz derEşimin çalışma saatleri resmiyette bile soru işaretiyle belirtilir. Çok olmuştur eve gelip içeri girmeden kapıdan döndüğü. Bunları bahane edip kötü davranacak hı? Oldu. Herkes bir işe girmeden önce artısını eksisini biliyor. Stresi kaldıramayacaklarsa girmeyecekler bu tarz işlere. Operasyona gidenler bile konu sahibinin eşi kadar tripli değildir.
Askerlerin polislerin kendisinden cok esleri stresli olmali bence. Cunku cogu zaman tek basina cocuk buyutuyorlar. Ustelik adamlar yuzunden ailelerinden kilometrelerce uzakta yasiyorlar. Adam adam olsa zaten bu kadin benim yuzumden gurbette yalniz der
evlenince erkekler değişiyor7yıl öyle atılmıyor bide eğer eşim bunu hep yapan yada bana karşı kaba olan biri olsa ben şuan bu evde olmazdım zamanında özlediği için ağlayan yanından gidince özleyen yere otturmayan adam nasil böyle bisey yapar diyor insan omurgasizlik degil biz nasil boyle olduk diyor
Çok haklısınız. Çile çeken kadınlara zorla öğretilen tek şey evladın var onun için dayan. Ama kimse erkeğe demiyor sen babasın evladın için adam gibi davran diye. Şunca zamanlık ömrümde bir kişiden duymadım. Annem babamdan boşanırken babamın akrabalar annemi arayıp ‘’ biz de çok çektik ne var sanki, sen de sık dişini. Kalmış önünüzde 20-30 yıl. Bunun için ayrılmak olur mu?’’ Neler neler dediler. Kimse babama sen ne b.k yedin de bu kadın böyle perişan demedi. Pis zihniyetli insanlar işteBoşanmak dünyanın sonu değil. Yıkılan hayat da değil aksine yapılan yeni bir hayat. Biraz da bu açıdan bakın. Evladını düşünmek sadece annenin değil babanın da görevi.
Üniversite okuma ortamı kötü vs demesi kadının işi, kariyeri olmasın evde bana kul köle olsun, isteyince seveyim isteyince söveyim anlayışı. Adam hiç bir durumda karısını düşünmüyor ki ilişkide bile kendini mutlu edip dönüp uyuyor, yapılan yemeği beğenmiyor, kırıp döküyor onu bile kölesi olan kadına temizletiyor. Konu sahibi hiç kendini aslında böyle değildi, mesleği onu böyle yaptı diye kandırma bal gibi böyleymiş adam seni okutmayıp birey haline gelmemeni istemesinden belliymiş. O köle istemiş evde her türlü işini gören bulmuş ta
Çok haklısınız. Çile çeken kadınlara zorla öğretilen tek şey evladın var onun için dayan. Ama kimse erkeğe demiyor sen babasın evladın için adam gibi davran diye. Şunca zamanlık ömrümde bir kişiden duymadım. Annem babamdan boşanırken babamın akrabalar annemi arayıp ‘’ biz de çok çektik ne var sanki, sen de sık dişini. Kalmış önünüzde 20-30 yıl. Bunun için ayrılmak olur mu?’’ Neler neler dediler. Kimse babama sen ne b.k yedin de bu kadın böyle perişan demedi. Pis zihniyetli insanlar işte
Bizde doğu gorevindeyiz 2 yıl dır yasam şartları zor istedigin zaman çıkamıyorsun gidecek biryer yok aradığın bi çok şeyi bulamıyorsun çevren yok arkadaşın yok ailen yok seni anlıyorum cnm bunlarda birikince ikinizin arasında anlaşmazlık da oluyor tartışırken biraz sakin davran çok üzerine gitme tavrını da koy onların isleri çok stresli ve çok zor birak konuşsun çok karşılık verme . Üzerine gittikçe daha çok sinirlenip öfke patlaması yaşıyorlar bizde yaşadık ayni durumları şark görevine geldiğimiz ilk yıl.kişiliğim hakkında yorum yapanlar
Bunu gerçekten düşünüyorum beni sevdiğini biliyorum birazda meslegi onun psikilojisini çok değistirdi