😖Eşim gittikçe değişiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben boşandım. Gururla sunarım. Konu sahibi dayak yemiş. Hep beraber tekrar ediyoruz. KONU SAHİBİ DAYAK YEMİŞ. Neden hala alttan Al diyorsunuz.
Siz boşandıginiz için herkes bosanacak diye bi kaide kuralmi var neden utandiriyorsun siz yaptiginiz da cok doğru bi tavır değil kusura bakmayinda ne yapalim her derdini anlatana ayril bosan koy kapının önüne mi diyelim

Siz boşandıginiz için herkes bosanacak diye bi kaide kuralmi var neden utandiriyorsun siz yaptiginiz da cok doğru bi tavır değil kusura bakmayinda ne yapalim her derdini anlatana ayril bosan koy kapının önüne mi diyelim

Dayak yemeye devam et mi diyelim? Siddet %100 bosanma sebebi, siz dayak yediginiz adamla her gece ayni yataga girmeyi kabul eder misiniz, mideniz alir mi?

Yahu konuya tek bir yorum yapacagim
Adam sirf gozunuz acilmasin , kendisinin ne kadar okuz oldugunu anlamayin diye sizi universiteye gondertmemis!!!
Cocugum universite ortami sahanedir , cok eglencelidir , hayatinin en guzel anilarini biriktirecegin yerdir
Sirf bir erkek ugruna harcamissin omrunu
Adambastan falsoymus gormemissin, ailen de ise yaramazmis ne diyim sana başka

Dayak yemeye devam et mi diyelim? Siddet %100 bosanma sebebi, siz dayak yediginiz adamla her gece ayni yataga girmeyi kabul eder misiniz, mideniz alir mi?
24 saat dayak atıyor demedik tek taraflı değildir hatalar dayak kimseye yakışmaz kendi yaşantısı karar verecek olan o konu ben yada siz değil bosanmak ister yada istemez kişinin kendi bileceği ama ben kimseyi boşa yada boşanma deme hakkına sahip değilim kimseyide teşvik etmem.

Ahahahahahaha. Ahahahahahahahahaha. Ahahahahahahahah. Sizde dayak yedim aldatıldım ama işte canım kocam beni seviyorculardansınız sanırım. Adam bugün karısını yarın oğlunu kızını döver. Sonra o oğlan çocuğu karısını döver, kızı da sizin gibi ye dayağını otur der. Çünkü öyle görmüşler.

24 saat dayak atıyor demedik tek taraflı değildir hatalar dayak kimseye yakışmaz kendi yaşantısı karar verecek olan o konu ben yada siz değil bosanmak ister yada istemez kişinin kendi bileceği ama ben kimseyi boşa yada boşanma deme hakkına sahip değilim kimseyide teşvik etmem.
Konu sahibi ne yapayım diye soruyor. Ne diyelim o zaman. Boşan ya da boşanma sen bilirsin mi? O zaman niye konu açıyoruz? Ayrıca günde yA da 3 günde bir dayak ve psikolojik şiddet görmek 24 saat görme durumuna girmediği için bu kadın dayak yemiş oluyor mu olmuyor mu? 24 saat döverse dayak yedi ama haftada 1 kere yerse ne var canım. Tatlı tatlı atışıyorlsr affet kocanı mı diyorsunuz

Gerçekten öyle, doğru söylüyorsunuz. Sürekli görüyorum bu forumda çocuğum babasız büyümesin yazıyorlar. E babası ona göre davransın babasız büyümesin tabi. Ben neden düşüneyim çocuğumun babayla mı ayrı mı büyüyeceğini? Babasının sorumluluğu bu. Kadınlar sizin dediğiniz gibi çile çekmeyi marifet sayıyorlar, bununla övünen kaç kişi gördüm.
Annemin boşanma davası sürerken babam anneme mesaj atıyordu. Benim eziyetlerime katlanırsan cennete gidersin sayemde diye. Hiç unutmayacağım bu malca cümleyi

Konu sahibi hatayı en başında okula gitmeyim evliliği tercih ettiği için hatalı zaten ben eşi haklı demiyorum ki esi zaten hayvn. Hayatlarının baharında evlenip bide çocuk yapip sonra kaldiramayip hergun kavga gürültü bi bakmışsın boşanmış sorumluluk ağır geliyor tabii. Her ikisi için de aynı kendilerine yazık ediyorlar

Ahahahahahaha. Ahahahahahahahahaha. Ahahahahahahahah. Sizde dayak yedim aldatıldım ama işte canım kocam beni seviyorculardansınız sanırım. Adam bugün karısını yarın oğlunu kızını döver. Sonra o oğlan çocuğu karısını döver, kızı da sizin gibi ye dayağını otur der. Çünkü öyle görmüşler.
Ben 5 yıllık evliyim evet tartismalarimiz oldu ama bir kere bile el kaldırmadı nerden uydurdunuz da o msj attiniz bana ben hergun otur dayağını ye demiyorum asker polis belinde beylik tabancalari var 24 saat elinin altında ne yapacağı bellimi olur o an ayrikcaksam yada ayrilcaksa onunda yolu yirdami var biraz da işin otarafindan bakin bence kocan dövsün sovsun mu dedim

Konu sahibi ne yapayım diye soruyor. Ne diyelim o zaman. Boşan ya da boşanma sen bilirsin mi? O zaman niye konu açıyoruz? Ayrıca günde yA da 3 günde bir dayak ve psikolojik şiddet görmek 24 saat görme durumuna girmediği için bu kadın dayak yemiş oluyor mu olmuyor mu? 24 saat döverse dayak yedi ama haftada 1 kere yerse ne var canım. Tatlı tatlı atışıyorlsr affet kocanı mı diyorsunuz
Siz tanimadiginiz yada tanıdığınız etrafiniz daki olayın ic yüzünü bilmeden kadin yada erkek olsun bi derdini sorununu anlattiginda direk bosan dermisiniz

Siz tanimadiginiz yada tanıdığınız etrafiniz daki olayın ic yüzünü bilmeden kadin yada erkek olsun bi derdini sorununu anlattiginda direk bosan dermisiniz
Konuyu ne kadar anlatırlarsa ona göre evet derim boşanın diye. Beni ciddiye almayacaksa neden anlatıyor da derim. Konu sahibi ne anlatırsa biz oma göre yorum yapıyoruz. Ayrıca olayın iç yüzünü o evde yaşamadan kimse bilemez. Hakim savcı da anlatına göre hükmediyor değil mi? Anlatılan ne ise ona göre karar veriliyor. Malum konu sahibi de dayak yedim diyor. Affet demem çünlü yarın yine dayak yerse bu fikri verdiğime pişman olurum. Ama boşan derim. En fazla maddi sıkıntı çeker ama dayak yemek ve aşağılanmaktansa maddi sıkıntı çekeyşm daha iyi. Gurur diye bir şey var sonuçta

Hala alttan al, her erkek bağğğzen böyledir, boşanılmaz öyle hemen bilmem nedir yazanlar var ya şaka gibi.
Konu sahibinin de zaten boşanası, kendini-çocuğunu kurtarmaya yönelik bir adımı yok, oturun çekin çilenizi o zaman sessizce.
10 çeşit meyve soyun yedirin ve aman yatağınızı neyim ayırmayın evet soğukluk girer, size saldıran adamla seks mühim.
Bugün itilmiş kakılmışsınız masalar devrilmiş, yarın o masanın ayağını koparır sırtınızda kırarsa kocanız o zaman da alttan alın, daha iyi alttan almadığınız için olmuştur zaten tüm bunlar.
Bunların hepsi sevgiden ve ömür dediğiniz ancak bu kadar kaliteli yaşanır.
Başınızda bir erkek olsun da, isterse çenenizi kırsın ve siz daima hizmet edin, hep hizmet.
Yeter ki erkekli yaşayın, pankreas dövüşü hayatlarınıza yuva demeye devam edin.

Son düzenleme:
Konuyu ne kadar anlatırlarsa ona göre evet derim boşanın diye. Beni ciddiye almayacaksa neden anlatıyor da derim. Konu sahibi ne anlatırsa biz oma göre yorum yapıyoruz. Ayrıca olayın iç yüzünü o evde yaşamadan kimse bilemez. Hakim savcı da anlatına göre hükmediyor değil mi? Anlatılan ne ise ona göre karar veriliyor. Malum konu sahibi de dayak yedim diyor. Affet demem çünlü yarın yine dayak yerse bu fikri verdiğime pişman olurum. Ama boşan derim. En fazla maddi sıkıntı çeker ama dayak yemek ve aşağılanmaktansa maddi sıkıntı çekeyşm daha iyi. Gurur diye bir şey var sonuçta
Bana neden taktınız onu anlamadım gurursuzlukmu yao diyorum ne yaoarsa yapsın o senin kocanmi dedim basjakarinin hayatına kendu hayatimmis gibu mudahake edemem öyle bir hakkım yok evkenmesinu biken bisanmasinida bilir herhalde benim soylememle mi bosanacak

Konu nerde? Biriniz alıntılayaydınız bari hayınlar.

Biraz uzun olucak ama konuşacak kimsem yok ve uzun zamandır içime atıyorum.Ben eşimle 16 yaşımda tanıştım başta herşey çok güzeldi hep uzak mesafedeydik birbirimize özlerdik 4yıl sevgililik dönemimiz ben lisedeydim oda üni 1-2 hep iyi çalış aynı okulda okucaz falan hayaller kuruyorduk sonra o asb. Oldu ve benimde okulumun son senesiydi evlenelim açıktan okursun artık ayrı uzak yaşamayalım dedi üni hiç güzel değil ortamlar çok bozuk sen üni ye gidersen biz çok huzursuz oluruz ayrılırız sen beni sevmiyor musun dedi durdu sonra ben bi şekilde ailemle konuştum annem zaten biliyordu buarada tabi okul bitti ben aöf yazdım ilk yılım sonra evlendik herşey yine güzel ben ailesiyle çok iyiyim hala da iyiyim oda benim ailemle ben hamile oldum 1kızımız oldu sonra değişmeye başladı ben doğum yaptım normal doğum çok sıkıntılı değildi şükür sonra çıktım adam bana dönüp bakmıyor bile ne iyimisin nasılsın falan yok tabi ben o halde onu gözüm görmüyor bi ilgisizlik falan arada tartışmalarımız oluyordu hep ben erken de evlendiğimden pek bir ev işi bilmiyorum ama çabalıyorum şimdi 3.5 yıllık evliyim yapmadığım yemek kalmadı ama bazen yanar bazen pişmez bazen tadı olmaz ama zaten ben süper yemek yaparım her işi bilirim demedim hiç zaten 4yılda o benim herşeyimi biliyor ben ailemden uzakta yaşıyorum yaşadığım yerde gezecek gidecek kimse ve biyer yok full evdeyim yani bu karantinayi ben yaklaşık 2 senedir yaşıyorum hep evde temizlik yemek çocuk sıkıntıdan yatma başka birşey yok bi kaç aydır ne yapsam bir laf söylüyor ilişkiye giriyoruz bana hiç yaklaşma boyle ne biliym insan böyle isteyince ikna etmek ister yok hadi gel diyor sonra isini görüp yatıyor hiç bir zevki yok bende kendimi kullanilmis gibi hissediyorum eşim zayıf sırf kilo alsın diye hergün farklı yemek onun sevdiği onun istediği bide ben hep evde ne malzeme varsa ondan yaparım ay sonu market alışverişine gitmeyi sevmem ay başı toplu alınır bi süredir ne yapsam beğenmiyor yani olsa bile beğenmiyor bahane tuzu yok sulu olmuş susuz olmuz değil hep niye yemedin diyorum ama asla sert değil olmamıs yapamamişsın sonra geçip yatar yada dışarı gider sonra ben açım bişeyler hazırla diyor ne hazırlıyim ne istiyorun diyorum vak iste biseyler diyo yani saat 10 da neye baka bilirim diyorum yemeği ısıtıyorum yine iki çatallayıp bırakıyor yemedii diye meyve hazırlıyorum 7çeşit soyulmus dogranmış veriyorum yiyor sonra sohur hazirla dedi evde kahvaltilik sadece domates salatalik peynir zeytin bende internetten baktım bir domates kavurmasi gibi bişey var onu da yaptim bide yesil sogan maynodoz nohut bir salata yaptim hadi gel hazir dedim bunu mu yaptin yarim saattir mutfaktasin ben sana bende kahvaltilik pek bisey yoktu bende tok tutar diye boyle yaptim diyorum bana bağrip duruyor yemek istedimben kahvalti istemedim dedi pilav isittim tabaklarida sinirlendim lavabonun icine sert bir sekilde koydum masayi aldi devirdi bende bisyler dedim hatirlamadim simdi oda benim ustume yuruyor itiyor kolumu sikiyor bende bagirdim cagirdim bende onuu ittim kolunu Sıkip sonra bana burayi topla diyor derdin ne senin diyor bende senin bi derdin. Var benim degil senin derdin ne dedim gözünden akmak üzere ama herşeyi soyledim sen hic biseyi begenmiyorsun ben ugrasiyorum memnun etmek icin sen bana boyle davraniyorsun sonra bana vurdu ben bi sure sinirden dondum sonra mutfakta kirilan heseyi topladim yemegini onune verdim ve cocuk odasina yatak hazirladim onca ben yatitim sonra neden ben yatiym o surunsun dedim yatak odasina yattim yanima yatmak istedi gidiyordum tamam ben giderim dedi kendi gitti yatti uzun bi sure ağladim aklima geldikce canim cok yandi simdi kizimda oda uyudu bende burayi buldum ve icimi dokup rahatliyim dedim

Bizde doğu gorevindeyiz 2 yıl dır yasam şartları zor istedigin zaman çıkamıyorsun gidecek biryer yok aradığın bi çok şeyi bulamıyorsun çevren yok arkadaşın yok ailen yok seni anlıyorum cnm bunlarda birikince ikinizin arasında anlaşmazlık da oluyor tartışırken biraz sakin davran çok üzerine gitme tavrını da koy onların isleri çok stresli ve çok zor birak konuşsun çok karşılık verme . Üzerine gittikçe daha çok sinirlenip öfke patlaması yaşıyorlar bizde yaşadık ayni durumları şark görevine geldiğimiz ilk yıl.

Eşiniz asker mi polis mi bilmiyorum ama strese dayanamayacaksa olmayacak asker polis. Stresse size de stres aynı şeyleri yaşamıyor musunuz Doğu görevinde?

Eşim diyecek ki benim işim stresli gel bir seni döveyim. Alnını karışlarım. Fiziksel olarak yetmem mümkün değil. Ama bana fiziksel şiddet uygulayanı ben de psikolojik şiddetle günbegün öldürürüm. Kimse kusura bakmasın. Belinde silah var ne yapacağı belli olmaz demişsiniz. Bir şikayete bakar belinden o tabancanın alınması.

Ben boşandım. Gururla sunarım. Konu sahibi dayak yemiş. Hep beraber tekrar ediyoruz. KONU SAHİBİ DAYAK YEMİŞ. Neden hala alttan Al diyorsunuz.
Bensizin bu yorumu
Eşiniz asker mi polis mi bilmiyorum ama strese dayanamayacaksa olmayacak asker polis. Stresse size de stres aynı şeyleri yaşamıyor musunuz Doğu görevinde?

Eşim diyecek ki benim işim stresli gel bir seni döveyim. Alnını karışlarım. Fiziksel olarak yetmem mümkün değil. Ama bana fiziksel şiddet uygulayanı ben de psikolojik şiddetle günbegün öldürürüm. Kimse kusura bakmasın. Belinde silah var ne yapacağı belli olmaz demişsiniz. Bir şikayete bakar belinden o tabancanın alınması.
Pardonda esim işten strsli gelip beni dövüyor mu dedim siz nereye cekiyosunuz konuyu. Herseyden mahrumuz bati daki gibi bir yasam stantlarina sahip değiliz burada streslisin gel beni döv demiyorum konu sahibide bendegilim. Biz burda ne es kavgalarına tanık olduk cnm ben onlara tanık olduğum için. Napim yangına koruklemi gidim. Kimin esi stressiz eve geliyor sizin eşinizin sinirleri alinmismi

Bensizin bu yorumu

Pardonda esim işten strsli gelip beni dövüyor mu dedim siz nereye cekiyosunuz konuyu. Herseyden mahrumuz bati daki gibi bir yasam stantlarina sahip değiliz burada streslisin gel beni döv demiyorum konu sahibide bendegilim. Biz burda ne es kavgalarına tanık olduk cnm ben onlara tanık olduğum için. Napim yangına koruklemi gidim. Kimin esi stressiz eve geliyor sizin eşinizin sinirleri alinmismi

Konuyu bir yere çektiğim yok. Siz öyle dediniz de demedim. Sadece sizle aynı zamanda konu sahibine de yorum yapıyorum. Yangına körükle gitmeyin ama yapılanı da yaaa stres diyip basite indirgemeyin lütfen. Herkesin gün içinde stresleri, sıkıntıları oluyor. Hangi kadın eşini tartaklayıp masa deviriyor. Biz de insanız bizim de zaaflarımız var. Biz nasıl kendimizi dizginleyebiliyorsak onlar da yapacaklar aynı şeyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X