😖Eşim gittikçe değişiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin, akıl fikir saglıgı huzur mutluluk versin Rabbım herkese hepımıze.

Boşanmak ayıp değil olmuyorsa olmaz zorlada olmaz
Aynen oyle? Zaten bunu Bosanmak sucmus gıbı yazan arkadası alıntıladım da soyledım lafım burda sana degıldı.
Sende umarım bir daha yedi cesıt meyve dograyıp soyup yedirmezsın.

Yok bok yer artık neler kaybettiğini düşünsün o
Böyle işte. Asagılayacak dovecek yaptıgın yemege hakaret edecek, Sevısırken ısı bıtınce arkasını donup yatacak ama sen habıre paşa muamelesı yapacaksın... Ne munasebet?
Bulunmaz hint kumaşı mı kendısı?
Okulunu okumanı engellemıs ozguvensız.
Okursan gozun acılacaktı cunku, biliyor.

İnsallah lafta kalmaz bu dedıgın de ezdırmezsın bir daha kendını.

Boşanmak ayıp değil olmuyorsa olmaz zorlada olmaz
Bakın şimdi aramızda en az 4 yaş vardır. 4 sene sonra bu adam hala hayatınızda olursa, siz aynen söyle biri olacaksınız; sinmiş, yıpranmış, çocuğunun bile annem hep dayak yiyor ne kadar aciz diyeceği biri. Hatta belki evladınız da yiyecek. Neden o çocuk ev içinde şiddete şahit olmak zorunda. Üstelik bu hayatta en sevdiği annesi ve en büyük rol model olması gereken babası kavgaların baş kahramanı iken. Her eleştirdiğinde daha iyisini yapacağım diye uğraşarak siz uzaya çıkacaksınız ama diyecek ki gide gide uzaya mı gittin. Yazık değil mi emeklerinize

Yok bok yer artık neler kaybettiğini düşünsün o
Bunca zaman çirkinliklerine 'tamam sensin' diye karşılık vermişsin. Şimdi de şiddet görüp kalkıp masa hazırlamışsın.

Bu aydınlanmayı hangi ara yaşadığını merak ettim. Zannetmiyorum ama umarım gerçektir.

Ya varya şu yorumlar arasında en moral bulduğumsunuz bende aynısını düşünüyorum ama sinmek konusuna katılmıyorum yüksek bir karekterim ve sonu aynen birgün patlarım ve biter olur

Çirkinliği olmadı ama her erkek gibi kouyu uzttığında he tamam sensin dedim kabul etmek değil

Sinirimi alamadım. Şu alttan al falan diyenler, aynı şekilde düşünüp de yazamayanlar...Düştüğünüz, düşeceğiniz durumlara bizim kadar dertlenmiyorsunuz ya ona yanıyorum. Kocam bana küfür etti, tartakladı, dövdü. Çözüme bak HMMM BİRAZ KÜSEYİM DE HATASINI ANLASIN, SONRA SÖYLENİRİM(Burası flash TV oyunculuğuyla okunacak)

Ya varya şu yorumlar arasında en moral bulduğumsunuz bende aynısını düşünüyorum ama sinmek konusuna katılmıyorum yüksek bir karekterim ve sonu aynen birgün patlarım ve biter olur
Sinmeyin. Ben sizi çok iyi anlıyorum. Seviyorsunuz adamı ama böyle fedakarca sevmeyin de. Bize değer vermeyen insanları sevmeyelim. Sonra kimseyi sevemeyecek hale geliyoruz. Oysa sevgi ne kadar güzel bir şey. Böyle adamlarla harcanmayacak kadar güzel

Marifet çekip çekip bırgun patlamak degıl ama, marifet haddını bildirmek.
Mesela yemek yapmamak, sevısmek ıstedıgınde senın masturbasyon dergin degılım ısın bitip donup arkanı uyuyorsun kusura bakma demek. Saygı hak edılır. Burnunu surtmek.
Ha baktın ısrarla okuzlugu gecmiyor o zamanda efendi gıbı Bosanmak yoluna bakmak.
Patlamak marifet degıl yanı.
Seni guclu veya gururlu yapmaz bigun patlaman.

Sen yaptıkça daha çok istemiş resmen
Soyma sen de 7 çeşit meyve soyma kendi soyamıyor mu ?
Beğenmiyorsa sahuru yemeği kendisi yapsın
Aynen zaten benim de düştüğüm yer bu ben cabaladikca daha azlasini istemesi basta yemek bile yapmiyordum isten geliyordu beraber yapiyorduk

Haklısınız

Çirkinliği olmadı ama her erkek gibi kouyu uzttığında he tamam sensin dedim kabul etmek değil
Ya yazmayayım dedim de yine duramıyorum. Yahu sizi buna kim inandırdı her erkek gibi diye başlayan cümlelere. Çirkinlik nedir kime göre neye göre ulan adam masayı devirmiş masayı senin hazırladığın masayı sen ne diyorsun be güzel kardeşim. Masayı devirmeyi geç eşi bugün yemeği beğenmeyince yarın ne yapayım diye soran adamlar gördüm etrafımda. Bunlar uzaydan gelmiyor hep sağlıklı ilişkiler sınırların çizilmiş olmasından, evli olmanın yapılan hataları rezillikleri kategorize etmemekten. Benim eşim masa devirecek öyle mi ? Benim evimde yemek yediğimiz günü geldi kuru ekmek yediğim günü geldi hasta çorbamı içtiğim günü geldi şükrettiğim o masayı. Bu adamın biriyle yatmasına gerek yok ki benim gözümde artık. Sustum birşey demedim iyi ki de dememişim herkesin tahammül sınırı farklıymış. Ben eşimin bir sözüne kırılıp tahammül edemem derken sen masa devirmesini normal algılıyorsan gerçekten diyecek birşey yok.

Ben konunu şuan tekrar okudum ve evet kapından da nikahından da atmak için yeterince çirkinliği olmuş ama senin için anca yüzünü falan kezzaplaması gerekiyor sanırım.
Senin çok güçlü karakterimdir dediğin seni döveni terketmek değil, şiddete karşı dayanıklı olmak belli ki.

Onca zamandır lafına, eleştirisine, hakaretine, şimdi yemem şimdi acıktım kalk şimdi hazırla diyerek seni hizmetçiden beter kullanmasına, sonra onu da beğenmeyip hakaret etmesine, tüm bunların karşılığında sadece tabakları sertçe musluğa bıraktın diye kalkıp masayı devirip gelip seni dövmesine çirkinlik demiyorsan, ben de bir şey demiyorum.
Allah mutluluğunuzu ve aşkınızı daim etsin madem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…