😖Eşim gittikçe değişiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evlenelim açıktan okursun artık ayrı uzak yaşamayalım dedi üni hiç güzel değil ortamlar çok bozuk sen üni ye gidersen biz çok huzursuz oluruz ayrılırız sen beni sevmiyor musun dedi durdu sonra ben bi şekilde ailemle konuştum annem zaten biliyordu buarada tabi okul bitti ben aöf yazdım ilk yılım sonra evlendik

Daha işin başı olan şu noktada, size de şiddete meyilli olan eşinizine de söyleyecek bir şeyim yok. Ama ailenize var da banlanmak istemiyorum. Kararınız boşanma olursa konu sahibi, ailenize yük olacağınızı düşünmeyin. Sizi okutmayıp, sizi kandıran adama da bir güzel haddini bildirmedikleri için suçlular.
Kamu spotu: Üniversiteye gidenler -çok iğrenç bir tabir ama- yollu değildir. Herkes karakterine uygun ortamı bulur.

Ya yazmayayım dedim de yine duramıyorum. Yahu sizi buna kim inandırdı her erkek gibi diye başlayan cümlelere. Çirkinlik nedir kime göre neye göre ulan adam masayı devirmiş masayı senin hazırladığın masayı sen ne diyorsun be güzel kardeşim. Masayı devirmeyi geç eşi bugün yemeği beğenmeyince yarın ne yapayım diye soran adamlar gördüm etrafımda. Bunlar uzaydan gelmiyor hep sağlıklı ilişkiler sınırların çizilmiş olmasından, evli olmanın yapılan hataları rezillikleri kategorize etmemekten. Benim eşim masa devirecek öyle mi ? Benim evimde yemek yediğimiz günü geldi kuru ekmek yediğim günü geldi hasta çorbamı içtiğim günü geldi şükrettiğim o masayı. Bu adamın biriyle yatmasına gerek yok ki benim gözümde artık. Sustum birşey demedim iyi ki de dememişim herkesin tahammül sınırı farklıymış. Ben eşimin bir sözüne kırılıp tahammül edemem derken sen masa devirmesini normal algılıyorsan gerçekten diyecek birşey yok.
Hayır çirkinligi olmadı dedigim gecmiste bir cirkinligi olmadi size katiliyorum bu konuda bende suanda ayni seyleri soyluyorum ben bir sözüne kirilirken nasil boyle bisey yapar diyorum

Daha işin başı olan şu noktada, size de şiddete meyilli olan eşinizine de söyleyecek bir şeyim yok. Ama ailenize var da banlanmak istemiyorum. Kararınız boşanma olursa konu sahibi, ailenize yük olacağınızı düşünmeyin. Sizi okutmayıp, sizi kandıran adama da bir güzel haddini bildirmedikleri için suçlular.
Kamu spotu: Üniversiteye gidenler -çok iğrenç bir tabir ama- yollu değildir. Herkes karakterine uygun ortamı bulur.
Aynen ya sacmalik iste ozamn ne kafa seven uni dede sever baskasina bakmaz oyle bir dunya mi var sanki sokagi unisi farkli ista sacmalik

Bunu gerçekten düşünüyorum beni sevdiğini biliyorum birazda meslegi onun psikilojisini çok değistirdi

Sizi kirmak istemem zaten yeterince kirilmissiniz ama sevgi bu degil. Adama cok yuz vermissiniz. Begenmedikce daha iyisini yapmak icin cabalamissiniz. Yemek begenmedi diye masa deviren insan duzelmez. Allah yardimciniz olsun.

Ben konunu şuan tekrar okudum ve evet kapından da nikahından da atmak için yeterince çirkinliği olmuş ama senin için anca yüzünü falan kezzaplaması gerekiyor sanırım.
Senin çok güçlü karakterimdir dediğin seni döveni terketmek değil, şiddete karşı dayanıklı olmak belli ki.

Onca zamandır lafına, eleştirisine, hakaretine, şimdi yemem şimdi acıktım kalk şimdi hazırla diyerek seni hizmetçiden beter kullanmasına, sonra onu da beğenmeyip hakaret etmesine, tüm bunların karşılığında sadece tabakları sertçe musluğa bıraktın diye kalkıp masayı devirip gelip seni dövmesine çirkinlik demiyorsan, ben de bir şey demiyorum.
Allah mutluluğunuzu ve aşkınızı daim etsin madem.
Son zamnlarda yaptıgının cirkinlik oldugunu soyluyorum ve yuzunede soyledim

Hayır çirkinligi olmadı dedigim gecmiste bir cirkinligi olmadi size katiliyorum bu konuda bende suanda ayni seyleri soyluyorum ben bir sözüne kirilirken nasil boyle bisey yapar diyorum
Dayaktan önce de yersiz eleştirileri, hiçbir şeyi beğenmemesi, seni şimdi kur şimdi kaldır diye oynatmaları, saygısızlığı, emeğini bedenini kullanması, hakaretleri varmış.
Normal insanlar ve ilişkiler için bunlar da yeterince çirkin zaten.

Dayaktan önce de yersiz eleştirileri, hiçbir şeyi beğenmemesi, seni şimdi kur şimdi kaldır diye oynatmaları, saygısızlığı, emeğini bedenini kullanması, hakaretleri varmış.
Normal insanlar ve ilişkiler için bunlar da yeterince çirkin zaten.
Yahu balık baştan kokmuş aslında. Üniversiteye manipüle ederek göndermemesi bile geleceğe yatırım. Rahat rahat ezebilmek için.

Sağlam bir hayat tecrübesi olan bir arkadaşım hep derdi "kocanız için kendinizi paralamayın." Ben de size söylüyorum bu cümleyi.Adamın meyvesine kadar hazırlayıp önüne koyuyorsunuz noldu peki, kıymet bildi mi?
Bir işe girin bence. Sizi eziyor hem de öyle böyle değil farkında değil misiniz ?

Öncelikle geçmiş olsun
Şimdi size benden ilk tavsiye burdaki kışkırtıcı yorumlara tavsiye adı altında aşağılayanlara sakın cevap vermeyin. çünkü evde yaşadığınız rencide edilip itilip kakılmayı burda hemcinsleriniz tavsiye adı altında size tekrar tekrar yaşatırlar cevap vermeyin bozuk olan moraliniz iyice bozulur derdinizi anlatamazsınız👍
Eşiniz malesef henüz kişiliğini tamamlayamamış bir ergen modunda davranmış, öncelikle eşinizin gerçek yüzüyle tanıştığınız bir döneme girdiniz şoku hemen atlatmaya çalışın bu adam önceden şöyleydi böyleydi diye düşünerek zaman kaybedersiniz
Bu adam aslında böyleydi ve bu tip adamlar önce kendilerini saklarlar ve sizden emin oldukları anda gerçek karakterleri ortaya çıkar.
Yani şundanmı oldu ben şöyle yaptım Bundan mı oldu diye kendinizi sorgulamanız boşa vakit kaybıdır
Bu adama Bi bakın önceki halini sonsuza dek unutun. Bu şimdiki ve daha fazlasıyla yapabilirnisiniz ona karar verin.
her iki kararda da maddi manevi kendinize yatırım yapmaya başlayın maddi yatırımları gizli yapın. Manevi yatırımları gözüne sokun ki(sadece kendinize değer verdiğinizi bilsin) daha fazla hırpalamasın.ne yapıyorsanız tam tersini yapın ve yılmayın. Bırakın o size uysun. Sen anne oldun yoruldun ben sana meyve soyup getireyim diyecek kıvama gelene kadar yılmayın.Yinede olmuyorsa boşanın diycem ama böyle olan evlilikler eninde sonunda bitiyor zaten. En az zararla kurtulmuş olmanızı dilerim.

Yahu balık baştan kokmuş aslında. Üniversiteye manipüle ederek göndermemesi bile geleceğe yatırım. Rahat rahat ezebilmek için.
Evet kızımız da kaçırılmayacak mükemmellikteki sevgilisine karşı 'namussuz' görünmemek için o ne dediyse yapmış.

Ama nasıl üzücü, hele de ailesi için... Kendi ailemi, annemi düşündüm de, hem öfkeden beni mahvederdi hem üzüntüden kendini kahrederdi.

Ne diyelim umarım bundan sonra özsaygısını ve değerini keşfeder, kendini ezdirmez. Sandığı gibi değil, olması gerektiği gibi güçlü ve mutlu bir kadın olur.

Ya pardon ama ne demek işinde sikintilari var, böyle davranmasi icin hic bir gerekce olamaz, sen de bi iş edin senin de sikintilarin olsun bakalim o da boyle diyecek mi? Bayiliyosunuz evde yatıcam diye bu hanzolarin egosunu şisirmeye

Kardeşim Eşinin Sana söylemediği ama senle ilgili bir sıkıntısı var. Bu bariz belli Sakin bir zamanda otur konuş derdi neymiş. Hamilelikte kilo falan aldıysan rahatsız olmuştur? Bu böyle gitmez Sürekli Agresif bir adamla huzursuz bir ev. Şuna çok inanıyorum. Salavat sız Gününü geçirme Salavat olmayan yerde huzur olmuyor... Bol bol salavat getir.. 👍

Bu işin sonu hayırlı değil. Yıllar geçip durum ağırlaşınca Kadınlar Kulübü'nde okumuştum, keşke gençliğimi bu herife yedirmeseydim diyeceksiniz.
Ayrılmaya niyetiniz olduğunu sanmıyorum, size vereceğim tek tavsiye fazla zaman geçmeden üniversite okuyun veya işe girin. Lütfen yapın bunu. İleride şiddetin dozu artınca kızınızla çekip gidebilin en azından

Askerlerin en buyuk bahanesidir bu "meslegim stresli"
Her halti yeyip bu bahaneye siginirlar sakin kanma. Dunyayi kurtarmiyor ise gidip. Sen biraz kendine deger ver artik.
Aynen size katılıyorum bende askerlerin içinde çalışıyorum. Gayetde güzel iş ortamları var. Doğu görevleri veya sınırda tehlikeli bölgede olsa bilev eşine çocuğuna dört elle sarılan meslektaşları var. İyi niyetiniz bu adamda tehlikeli bir silaha dönüşüyor
Hatta tam tersi eşinin mesleği gereği o kadar eğitim alıyorlar. Daha koruyucu ve öfkesi ini kontrol eden biri olması lazım. Ama böyleyse onu işyerinde daha çok ezerler.

Aynen size katılıyorum bende askerlerin içinde çalışıyorum. Gayetde güzel iş ortamları var. Doğu görevleri veya sınırda tehlikeli bölgede olsa bilev eşine çocuğuna dört elle sarılan meslektaşları var. İyi niyetiniz bu adamda tehlikeli bir silaha dönüşüyor
Hatta tam tersi eşinin mesleği gereği o kadar eğitim alıyorlar. Daha koruyucu ve öfkesi ini kontrol eden biri olması lazım. Ama böyleyse onu işyerinde daha çok ezerler.
Isyerinde yalandan ast ust iliskileri var ya onu gurur yapiyorlar kendilerine. Hele doguda 5te biter mesai, haftasonu zaten evdesin. Neyin stresi bu? Sanki dağda komando 20 gundur dus alamamis, yemek yiyememis. Biz de calisiyoruz ama eve gelip stresimizi eşimizden cocugumuzdan cikarmiyoruz

Isyerinde yalandan ast ust iliskileri var ya onu gurur yapiyorlar kendilerine. Hele doguda 5te biter mesai, haftasonu zaten evdesin. Neyin stresi bu? Sanki dağda komando 20 gundur dus alamamis, yemek yiyememis. Biz de calisiyoruz ama eve gelip stresimizi eşimizden cocugumuzdan cikarmiyoruz

Eşimin çalışma saatleri resmiyette bile soru işaretiyle belirtilir. Çok olmuştur eve gelip içeri girmeden kapıdan döndüğü. Bunları bahane edip kötü davranacak hı? Oldu. Herkes bir işe girmeden önce artısını eksisini biliyor. Stresi kaldıramayacaklarsa girmeyecekler bu tarz işlere. Operasyona gidenler bile konu sahibinin eşi kadar tripli değildir.

Sizin kadar kendini güzel kandıran da görmedim. Bi sakince düşünün bence.
Hep dövse boşanırım ama bi kere dövdü, beni çok seviyor, işini görüp arkasını dövüp uyuyor, masa devirip ayağına bin tane yemek getirtiyor, kendi gitmiş okumuş, siz okuyup ayaklarınızın üstünde durmayın ona muhtaç olun diye üniversiteye gitmenize izin vermemiş (gerçi burada sizin de hatanız var bence, okumaya gönlünüz yokmuş işinize gelmiş) ama bunlar hep işi yüzünden. Gören de atom parçalıyor zannedecek, şu 40 iq lu adamlara binbir türlü hizmet ediyorsunuz kendilerini bir halt zannediyorlar.
Hem bebek bakacağım, bi de bomboş dolaptan yemek çıkarmakla uğraşacağım o da bana yapamamışsın diyecek, sen de alışverişi yapamamışsın boş dolapla becerebiliyorsan kalk kendin yap diye alır çöpe dökerim önündeki yemeği.
Bence kendinize değer vermenin zamanı gelmiş geçmiş, kocanız da cahilin ve görgüsüzün önde gideni.
Not: ben bu forumdan şunu öğrendim: memlekette bir tane normal asker, polis yok, evdeki karısına çocuğuna merhameti olmayanın millete ne faydası olacak meçhul.

Hadi siz cocuktunuz uni okuma diye kandirdi aileniz neden engel olmadi boyle biseye anlamiyorum. Zaten okul okusaydiniz gorusunuz degisirdi cocuk yasta tanidiginiz adamla evlenmezdiniz. Sizin esinizin davranislari ders vermeyle kolay degismez uzgunum. Ciddi seyler yapmak lazim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X