Eşim gitmediği halde gitmiş gibi göstermeye çalışıyolar.

Ne kadar kötü art niyetli olurlarsa olsunlar onlarla görüşmesini istemiyorum demeyin bu niyette olmayın kimse ailesini seçemez ve ailesiz olmaz.O aile sizinde olabilirdi... Çocuğunuz varmış empati yapın evet belki siz öyle olmayacaksınız ama onlar öyle bunu değiştirmeye kimsenin gücü yetmez.

Sizin derdiniz ne acaba adam size yalan soyluyor da olabilir her aksam gicik olup sorguya cekiyorsaniz!!!bende olsam yalan soylerdim cene dinlemektense...sonucta esiniz baska kadinlarla bulusmuyor sizi aldatmiyor birakin iyi de olsalar kotude olsalar et tirnaktan ayrilmaz hayati kendinize ve esinize zehir etmeyin

Kafaya takacaginiza bir kez rezil edin onlari bak nasil cozuluyor is. Hatta ben soyle yapardim; o soylerken ben gülerdim.. o bile yeterdi onlara.

Su var; esinizin gorusmediginden emin olun. Gorusuyorsaniz siz komik duruma dusersiniz.
Neden rezil etsin? Kardesleriyle gorusuyor diye mi? Ya birbirinizi dogruya tesfik edin adamin ailesi sonucta iyi de olsalar kotude sen gorusmezsen gorusmezsin ama esine her dakka sorma hakkin yok adam en sonunda sizden gicik kapar

Neden rezil etsin? Kardesleriyle gorusuyor diye mi? Ya birbirinizi dogruya tesfik edin adamin ailesi sonucta iyi de olsalar kotude sen gorusmezsen gorusmezsin ama esine her dakka sorma hakkin yok adam en sonunda sizden gicik kapar
Neye cevaben öyle demişim taa milattan önce 5 haziran’da.. okursanız anlarsınız.

Kocasının ailesi kocasıyla görüşmüş gibi yalan söylüyormuş. Gelini kıskandırmak, hasetlendirmek için, bak kocan senden gizliyor geliyor bizimle görüşüyor havası vermek için her gördüklerinde laf uyduruyorlarmış.. bu karı koca arasını bozmak değil mi?

bunun sonunu getirmek için konu sahibi yalan söylediğinizi biliyorum anlamında gülmeli, rezil etmeli onları.. attığınız yemi yemiyorum demeli..

adam ailesiyle görüşmesin mi demişim ben..
eşinizin görüşmediğinden emin ol derken; konu sahibi eşim görüşmediği halde görüşmüşler gibi yalan söylüyor ailesi diyor. ben de diyorum ki ya görüşüyorsa eşin? ailesini bozmadan önce bundan emin ol görüşmüyorlarsa yalan söylüyorsunuz dersin. görüşüyorlarsa arada bozulan sen olursun.

Okuduğunuzu anlayın önce. Eğriyi doğruyu sizden öğrenecek değiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…