Bir keresinde bu işi bitirip ev alıcak olduk kv de hemen babanın üstüne al evi dedi agzım açık kaldı eve gelince annen bana ortakçı sanırım diye söylendim bu konuda dikkatli ol derim.
![KK49 :KK49: :KK49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
ilk evlendiğim zamanlar eşimin boynunu büküyorlardır biz senin malına bakıyoruz bize bakıcaksın sen sürekli başa kakma yapıyorlardı.resti çektim bütün mallar satıldı kv de kocasını kışın bırakır kaçardı başıma bana güvenmesin kimse dedim ne yemek yaptım ne başka biriey eşim herşeyi sattı sonra bir kuruş kb denin parasını almadan yeni agıl yaptrdık. gerçi kp birşeyide yok oglunu nasıl kandırıım da parasını alırız diye plan yapıyor sabahlara kadar bir tuhaf bizimkiler eşimden alıp diğer ogluna vermeye yeltenir herneyse şimdi çok şükür eşimin boyunu da bükemiyorlar. Allah yardımcın olsun eşini asla yanlız bırakma derim herşey geçer ama insaflıysa eşin yaptıklarını unutmaz eşini bunaltma bırak kv görümce konuşsunlar asla unutmaz onların yaptıklarını onlar annesi babası atamaz da satamaz da sabırla beklemeni tavsiye ederim saygınıda bozmadan bu işten alnının hakıyla çıkarsın inşallah.