Eşim gitmediği halde gitmiş gibi göstermeye çalışıyolar.

Kafaya takacaginiza bir kez rezil edin onlari bak nasil cozuluyor is. Hatta ben soyle yapardim; o soylerken ben gülerdim.. o bile yeterdi onlara.

Su var; esinizin gorusmediginden emin olun. Gorusuyorsaniz siz komik duruma dusersiniz.
Aynen öyle, birde dun görümcemin teki evdeydi eşim biraz geç geldi buda gördü ya benim içime şüphe düşürcek aklı sıra. ama kuzeninin yanındaydı yani eminim görüşmediğine konuştum kaç kere cünkü ki gitse neden saklasın direk söylerdi sorunca . Birdha yaparsa cidden dediğinz gibi yapıcam ki illaki denk gelecek bakalım.

Ortak iş kısmı ayrı da, eşiniz ailesinin olduğu zamanda oraya gidebilir, onlarla oturabilir.
Aralarında sorun olmuştur,küserler barışirlar.

Siz içinizde kin besleyebilirsiniz onlara karşı ama eşinizin anne babası neticede. Sizin davrandığiniz gibi davranamaz.

Bugün gitmez yarın gider yanlarına.. Sizden ibaret değil herhalde eşinizin hayatı.

Biraz daha rahat olun, eşiniz size yansıttığı kadar kötü değildir belki de ailesiyle.
Evet evet aslinda kötü değil, ama onlar oraya şu 1 haftadır gidiyolar ve ne bileyim eşim belki 1 senedir evlerine gitmisliği oturmuşluğu yok bayram dahil.bi anda sanki benden kaçar gibi neden arsada sürekli onlarla otursun diye düşündüm. Gerçi cok haklısınız bugun gitmez yarin denk gelir gider. Ama bunlarin beni sinir etmesinden nefret ediyorum

Kimseyle ortak iş yapmayin, madem hayvan bakmak istiyorlardı kendileri kendi şahıslarına özel bi arsa alsaydı. Ben olsam oradan taşınırdım. Okudukça ruhum sıkıldı Allah sabır versin
Birde eşim onlari karıştırmadan bizim arsayı yapsaydı da onlar çökerdi üstüne maalesef yani öylede böylede onlardan kurtulamıyoruz :(

Okuduğum kadarıyla eşinizin kendi ailesiyle olan sorunu para kaynaklı. Bazı laflar edilmiş filan ama eşinizin ailesiyle gelecekte arayı düzeltme ihtimali gayet yüksek bence. O zaman ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bir de çok gözünüz kulağınız birbirinizde karşılıklı olarak. Bu kadar birbirinizden haberdarken birbirinize laf atmanız veya imada bulunmanız kolay oluyordur. Gerçekten umursamamayı öğrenin bence. Son olarak eşiniz başkasıyla görüşünce eksilmiyordur herhalde. Ailesiyle görüşüyor olsa size ne zararı var?

İnanır mısın kv o kavga da eşime öyle dedi benm sayemde yaptın diye. Kendisi bin pişman oldu beni dinlemediği için ki ben daha başlarken yapma etme dedim tek tek söyledim ve hepsini yaşadı . Herşeyin farkında.. ben artık aradan çekildim kv dese bile inan ki ağzının payını verir çekilirim ki sanmıyorum o yuzu bulup diyebileceğini artik..
Ne güzel canm ya sizinki. Biz kendimiz yapsakta emin ol onlar çökerdi oraya. Bırakmazlardı tek başımıza yani. Simdi bende eşime onlar orda olduğu sürece asla adım atmam diyorum kendin yap çalış kazan beni karıştırmayın. ilk işinde bi ev alıp burdan taşınmak olsun diyorum.
Bir keresinde bu işi bitirip ev alıcak olduk kv de hemen babanın üstüne al evi dedi agzım açık kaldı eve gelince annen bana ortakçı sanırım diye söylendim bu konuda dikkatli ol derim. :KK49: ilk evlendiğim zamanlar eşimin boynunu büküyorlardır biz senin malına bakıyoruz bize bakıcaksın sen sürekli başa kakma yapıyorlardı.resti çektim bütün mallar satıldı kv de kocasını kışın bırakır kaçardı başıma bana güvenmesin kimse dedim ne yemek yaptım ne başka biriey eşim herşeyi sattı sonra bir kuruş kb denin parasını almadan yeni agıl yaptrdık. gerçi kp birşeyide yok oglunu nasıl kandırıım da parasını alırız diye plan yapıyor sabahlara kadar bir tuhaf bizimkiler eşimden alıp diğer ogluna vermeye yeltenir herneyse şimdi çok şükür eşimin boyunu da bükemiyorlar. Allah yardımcın olsun eşini asla yanlız bırakma derim herşey geçer ama insaflıysa eşin yaptıklarını unutmaz eşini bunaltma bırak kv görümce konuşsunlar asla unutmaz onların yaptıklarını onlar annesi babası atamaz da satamaz da sabırla beklemeni tavsiye ederim saygınıda bozmadan bu işten alnının hakıyla çıkarsın inşallah.

Okuduğum kadarıyla eşinizin kendi ailesiyle olan sorunu para kaynaklı. Bazı laflar edilmiş filan ama eşinizin ailesiyle gelecekte arayı düzeltme ihtimali gayet yüksek bence. O zaman ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bir de çok gözünüz kulağınız birbirinizde karşılıklı olarak. Bu kadar birbirinizden haberdarken birbirinize laf atmanız veya imada bulunmanız kolay oluyordur. Gerçekten umursamamayı öğrenin bence. Son olarak eşiniz başkasıyla görüşünce eksilmiyordur herhalde. Ailesiyle görüşüyor olsa size ne zararı var?
Haklsınız.. şuan zaten araları düzeldi yani 2-3 ay oldu barıştılar

O zaman kendinizi yormak dışında hiçbir şey yapmıyorsunuz. İster istemez eşinize de yansıtıyorsunuzdur. Bence gerçekten eşinizin ailesinden haber almayı bırakın.
Evet maalesef baya sorun oluyor aramzda :(

Nasıl insanlar anlamadim ki, sanırım oğlumun olan herşey bizim diye düşünüyorlar
Aynen öyle, bu daha düzelmiş halleri cok zor günler yasadım maaşından 50 milyon alamazdık. Kv ben seni buyuttum tabi verceksn diyodu. Şimdi düşününce kendiside diyor ben ozamanlar neyin kafasındaydım acaba diye. Tabi muskacı ilan edildim ben kv tarafından sırf evi ayırdık diye :D ama eşim arkamda durdu Allahtan yoksa cok ezerlerdi bunlar

Bir keresinde bu işi bitirip ev alıcak olduk kv de hemen babanın üstüne al evi dedi agzım açık kaldı eve gelince annen bana ortakçı sanırım diye söylendim bu konuda dikkatli ol derim. :KK49: ilk evlendiğim zamanlar eşimin boynunu büküyorlardır biz senin malına bakıyoruz bize bakıcaksın sen sürekli başa kakma yapıyorlardı.resti çektim bütün mallar satıldı kv de kocasını kışın bırakır kaçardı başıma bana güvenmesin kimse dedim ne yemek yaptım ne başka biriey eşim herşeyi sattı sonra bir kuruş kb denin parasını almadan yeni agıl yaptrdık. gerçi kp birşeyide yok oglunu nasıl kandırıım da parasını alırız diye plan yapıyor sabahlara kadar bir tuhaf bizimkiler eşimden alıp diğer ogluna vermeye yeltenir herneyse şimdi çok şükür eşimin boyunu da bükemiyorlar. Allah yardımcın olsun eşini asla yanlız bırakma derim herşey geçer ama insaflıysa eşin yaptıklarını unutmaz eşini bunaltma bırak kv görümce konuşsunlar asla unutmaz onların yaptıklarını onlar annesi babası atamaz da satamaz da sabırla beklemeni tavsiye ederim saygınıda bozmadan bu işten alnının hakıyla çıkarsın inşallah.
Ay cidden benimkilerde aynı öyle canm kv plan yapar. Smdide kv tutturmus burayı satacaklarmıs ee napcaklarmis dedim esime galiba daire alcak onlarda dedi. Valla ozaman ben burda otururum kira veririm dedim onlar gitsn dedim. Küçük byerde oturuyoruz zaten yeni yapım evler hep yakın birbirine.
Ben uzaklaşmaya çalıştıkça peşimize takılcaklar nerdeyse. Gerçi biz kendi paramzla ev alip gitsek kolay kolay gelemezler kapima

Ay keşke deseydim yaaa :KK70: bide görseniz okadar canım cicim bitanem yağlı ballı oluyor ki konu konuyu açsın da o lafı sıkıştırsın araya. Hayır sanki merak edip eşime soramaz mıyım dün gitmiş miydin diye e adam gitmedim diyecek bunun yalanı çıkacak. Bidaha desede inanmam yani ve niyetini anlarım. Bu yönden hiç düşünmüyor mu anlamadım 🤔

Emin misiniz peki eşinizin gitmediğine? Kardeşinin bu kadar rahat konuşması eşinizin size karşı dürüst olmayabileceğini düşündürdü.

Eminseniz de eşinizin kardeşine “Biliyorum aranız iyi olmadığı için üzülüyorsun, abin yanınıza gelip gitsin istiyorsun. Ama ben öyle olmadığını biliyorum, bana gidip gelip olmamış şeyleri anlatmana gerek yok.” deyin geçin. Bir daha gelip uydurmaz herhalde.

Emin misiniz peki eşinizin gitmediğine? Kardeşinin bu kadar rahat konuşması eşinizin size karşı dürüst olmayabileceğini düşündürdü.

Eminseniz de eşinizin kardeşine “Biliyorum aranız iyi olmadığı için üzülüyorsun, abin yanınıza gelip gitsin istiyorsun. Ama ben öyle olmadığını biliyorum, bana gidip gelip olmamış şeyleri anlatmana gerek yok.” deyin geçin. Bir daha gelip uydurmaz herhalde.
Ya aslinda dürüst olduğunu düşünüyorum, yoksa sorduğumda biraz uğrayıp çıktım vs derdi. 2 kez sordum gitmedim dedi. O uydurur cünkü diğer görümce dun evde kaldı ve eşimin gelmediğini gördü. Cogu zaman demedikleri şeyi bile dedik vs diye anlatiyolar. Yani ufak konular ama neden bi insan abime şunu dedim güldü, kızdı filan der onuda anlamıyorum galiba konusacak konuları yok başka🤷🏼‍♀️Bazen kendi kendine anlatip konuşup gidiyolar resmen yorum yapmasam bile 🤷🏼‍♀️ evde kurup geldiğini düşünüyorum artık

Kafaya takacaginiza bir kez rezil edin onlari bak nasil cozuluyor is. Hatta ben soyle yapardim; o soylerken ben gülerdim.. o bile yeterdi onlara.

Su var; esinizin gorusmediginden emin olun. Gorusuyorsaniz siz komik duruma dusersiniz.
Tam yazmayi dusundgm sey son kisma yazdgnz ..

Senin abisinin onlarla gorusmesini istemedgni bildiklerinden yapiyor olabilirler sebep budur ..

Ben eşinizin gittiğini düşünüyorum.Görümceniz bazen abartarak söylüyor olabilir ama size söylediği kadar alakasız değil bence eşiniz onlarla

Ben eşinizin gittiğini düşünüyorum.Görümceniz bazen abartarak söylüyor olabilir ama size söylediği kadar alakasız değil bence eşiniz onlarla
Galiba öyle. Yani dun gitmediyse de 2 gun once gitmiştir belki evet olabilir dediginiz gibi.uff artık ilgilenmeyeceğim napıyolarsa yapsınlar benden uzak cidden. Ama esime dedim birdaha derse dun evdeydi (yada baska biyerdeydi) ne ara geldi sizin yanınıza ya diye sorucam dedm gidiyosan söyle komik duruma düsmeyim dedim. Sor sorda ikimzde kurtulalm dedi. 🙄

Ailesi elbette görüşecek, siz buna müdahale edemezsiniz. Adamı da vık vık yemeyin, yalana teşvik edersiniz, huzurunuz da kaçar tabi.

Karşı taraf da haliyle sizin onlardan haz etmediğiniz gibi, onlar da sizden hazetmiyor ama el mecbur iyi davranmaya çalışıyorlar. Fakat yine de bi yerden hoşlanmadıklarını da belli ediyorlar.

Yerinizde olsam, abim veya oğlum dün bizimleydi diyene, " tabi ki gelecek işinin başında olacak, gelmezse tuhaf olur, ayrıca başka yerde olucağına ailesinin yanında olsun ben bundan rahatsızlık duymam aksine memnun olurum" derdim. Haliyle bi iki daha yoklayıp uğraşmaktan vazgeçerlerdi. Azcık akıllı olup olayları yönetin, kendinize ve yuvanıza zarar vermeyin.. yani huzurunuza.

Back