Ah diyorum keşke napıp edip ortak iş yapmasını engelleseydm eşimin. Ama artık geçti maalesef ve orayı eşimde kullanmak zorunda1-Mesafe koyma kuralını daha çok uygulayın.
2-Ortak iş yapmayın.
Söyleyeceklerim nacizane bu kadar
Evet sirf o yuzdende eşime okadar iyi davranıyolar ki anlatamam. Orayı Satmasin diye yani.. bunu kendi söyledi eşim..Satmayı düşünebilir ilerde böyle sorunların sonu gelmeyecekse...
Ay cidden ya eşime bunu söyledim ve sen öyle anlıyorsun öyle bi niyeti yok vs diyor klasik işte . halbuki bencede farkındayim cümleden belli yanisen herşeyin farkındasın .görümcen bilerek seni huzursuz etmek için yapıyor umursama .mesafeye devam fazla içli dışlı olmaya gelmez
Ay keşke deseydim yaaaKatila katila gülün.Kocam yanimdaydi siz hayal gördünuz galiba, tedaviye ihtiyaciniz var deyin.
Niyetleri belli firsat vermeyin.
Çok teşekkür ederim. Aslında eşiminde asıl mesleği olduğu için yaptı. Keşkeee yapmasaydı.. Bu aldığı hayvanlari seneye bayrama satıp ev alacağını söylüyor. Vallahi dört gözle bekliyorum tek umudum o yani.Kimseyle ortak iş yapmayin, madem hayvan bakmak istiyorlardı kendileri kendi şahıslarına özel bi arsa alsaydı. Ben olsam oradan taşınırdım. Okudukça ruhum sıkıldı Allah sabır versin
eşini bu konuda darlama bence.görümcenin istediği oluyor gördüğün gibi . he de geç .akrabalarla ortak iş olmuyor gerçekten ama olan olmuş artık. kendinide eşinide sıkma boşver.Ay cidden ya eşime bunu söyledim ve sen öyle anlıyorsun öyle bi niyeti yok vs diyor klasik işte . halbuki bencede farkındayim cümleden belli yani
Bide bu sabah eşimi sinir etti telefonu babama götür diyor. eşimde bagırdı ben her dakika oraya mı gideceğim telefonmu taşıyacağım sabah götürseydiniz diye bağırdı. Unuttuk diyor.damarınıza basmak istiyorlar
bigün kötü olmak pahasına çat diye söyleyin yüzüne
abin o kadar gitmiyor ki arsaya neden ikide bir arsa arsa diyorsun vs diye
Kafaya takacaginiza bir kez rezil edin onlari bak nasil cozuluyor is. Hatta ben soyle yapardim; o soylerken ben gülerdim.. o bile yeterdi onlara.Ay keşke deseydim yaaabide görseniz okadar canım cicim bitanem yağlı ballı oluyor ki konu konuyu açsın da o lafı sıkıştırsın araya. Hayır sanki merak edip eşime soramaz mıyım dün gitmiş miydin diye e adam gitmedim diyecek bunun yalanı çıkacak. Bidaha desede inanmam yani ve niyetini anlarım. Bu yönden hiç düşünmüyor mu anlamadım
İnanır mısın kv o kavga da eşime öyle dedi benm sayemde yaptın diye. Kendisi bin pişman oldu beni dinlemediği için ki ben daha başlarken yapma etme dedim tek tek söyledim ve hepsini yaşadı . Herşeyin farkında.. ben artık aradan çekildim kv dese bile inan ki ağzının payını verir çekilirim ki sanmıyorum o yuzu bulup diyebileceğini artik..En başından kabul etmiycektiniz bizimde sizin kine benzer bir olayımız var ilk yaptıgım iş ortaklıga asla izin vermemek oldu eşim hariç kimsede ugraşmaz biliyorum eşime yüklüyceklerdi zaten bilerek yapıyorlar sizi sinir etmek için hiç oyuna gelmeyin derim ben sizin durumunda olsam şahsi fikrim gider ineklere kendim bakar kimseye laf da ettirmem yapmışlıgım da vardır mal benim para da benim mülk de benim diye çıkışmıştım. Şimdi çok şükür çobanımız var eşimde memur kv kp de gidip gezip geliyorlar. Kimsede bana tavır alamadı. Sizin dede ocagınıza sahip çıkıyorum demiştim beklemediklerini yaptım yoksa eşimin parasına kv de eltimi ortak ediceklerdi. Ayrıca görümcenize de takılmayın boşverin yakında sizi annemler zengin etti derler bilesinin hiç aldırma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?