Eşim git gide benden uzaklaşıp soguyor.. ailesine yaklaşıyor Dayanamıyorum :(

Bence de eşin yalniz gitsin. Hem sen mutlu degilsin hem oraya gittiginde eşinin istediği gibi olmuyor hicbir şey. Kaldi ki kocaman adam. Doldurusa gelmek ne demek ya. Aklı fikri yok mu onun. Bak şu olabilir. Sen kotuledikce işi inada bindirmistir o ayri o yüzden dedim bir süre en azindan kotuleme ailesini. Birak gitsin gelsin. Sen o arada kendin için bir şeyler yap. Baktin cidden senden uzaklasiyor o zaman eşin seni onemsemiyor o zamaj yapacağın belli zaten oyle adamla işin olmasin. Ama belki de sadece inattir ;-)

peki
peki eşimin evi yuvası dururken hergün anasının orayı beklemeside dogru demii hergün beni bırakıp bırakıp koşa koşa gitmeside dogru değil mi..

peki

peki eşimin evi yuvası dururken hergün anasının orayı beklemeside dogru demii hergün beni bırakıp bırakıp koşa koşa gitmeside dogru değil mi..
Sen hatanın hatasızlık olduğunu görüyorsun.
Bende suçun yüzde ellisi eşinde ise yüzde ellisi de sen de diyorum.
Bunu ona sen teşvik etmişsin.

Bi de sen kafana göre takil bakalim o ne yapacak arama sorma ilgilenme mutlu görün onu umursama biliyorum zor ama kafasına dank eder bence kendine bak gez toz eglen yemek yapma kiyafetlerine dokunma sorarsa devamli annendesin o hallediyor diye dusundum dersin ama igneleyice degil gayet masumca bakip gorecek hatunun umru degilim elimden gidecek seviyorsa buna izin vermez bi yerde dur der ger sevmiyorsa defolup gitsin sende boşuna mutsuz olma

Zor bir durum. Ama birşeyi paylaşmak istedim. Kızımın bakıcısı hızla kilo verdiğimi görünce "kızım kendine bak. Böyle giderse hasta olacaksın. Koca sağlıkta sever" derdi.
Gerçekten doğru. Kocalar sağlıklı, mutlu,güler yüzlü eş istiyor, sürekli hasta olup dert yanan değil.
Öncelikle sağlığına kavusmani dilerim.
Tüm bu kötü yasadiklarini da düşünmeyi birakmalisin bence.

haklısın eğer zaten buda işlemıyorsa demekki beni hiç sevmiyor gözü bile görmüyor
karım hasta evde tek napar bile diyemedi.. aramadı bile başıma birşey geldimi öldüm mü hiç birşey umrunda değl

Sevmek değil ama saygı duymak zorundasınız siz tamamen kendinizi soyutladığınız için eşiniz bu kdr yanaşıyor ailesine haftada 1 kalkıp 1 saat oturup iki sohbet etseniz aslında daha farklı olur herşey eşinize karşı haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz bu şekilde mutlu olamazsınız kimse ailesini de eşini de atmaz ama sizin de çabanızı görse eşiniz belki brz daha gidip gelme olayını azaltır şuan inatta yapıyor size karşı aslında bazen adım atmak sizi gurursuz yapmaz aksine daha olgun gösterir. Yuvan için ufak bir adım cnm inş herşey güzel olur hakkınızda hayırlısı

Siz haklı olabilirsiniz konu sahibi ben anlıyorum sizi.ama sürekli ağlamak hergün saatlerce ağlamak size ne kazandırıyor bana bi söyler misiniz?boşverin gitsin eşiniz kim ne dolduruyorsa doldursun kendi aklı fikri yok mu bu adamın?
Bulunduğunuz şehirde aileniz var mı varsa onlara gidin yoksa arkadaşlarınızla görüşün eğer hiç kimse yoksa siz kendiniz takılın.
Sinemaya gidin tiyatroya gidin avm ye gidin ne bileyim işte ne seviyorsanız onu yapın.
Hayatınız bu kocadan mı ibaret ki ?eşinin ailesiyle sorun yaşamayan yok ki zaten.siz böyle sürekli ağlar güçsüz olursanız eşiniz sizi ciddiye almaz ki.

canım klişe olacak ama evlenmeden önce hiç fark etmedin mi bu durumu? hiç hiç normal değil yeni Evli bir adamın hergün annesinin evine gitmesi.

içinin rahat etmediği birşeyi sakin yapma işe yaramıyor. . . benim eşimde ısrarla ara cevap ver falan derdi en son patladım içimden gelmiyor zorla mi yapayım dedim hatta benden fazlasını isterse yapmayacağımı bu istekleri devam edecekse yok yakınken ayrılmayı teklif etmiştim(deli cesareti) ki 18 saat uzakta bile rahatsız olmuştum onlardan sizi düşünemiyorum

ha şimdi yıl sonra hala aramam onlarda alıştı senede bir giderim(zorla) ama eski kinim kalmadı sallamıyorum dalgaya vuruyorum

kocana ben seni mutlu edemiyorum sende beni edemiyorsun sizden cokmu,memnunum ben de tavrini koy anasini abasini sevecekse tapacaksa evlenmicedin kardesim derler adama?!

kocanı tek başına gönderme bence. beraber gidin. onlar sana saygısızlık yaptığında sende saygısızlık yap

Bak ailende yanindaymis. Onlarla takıl işte bir süre. Seni seviyorsa eşin muhakkak bir şeyler yapar.

İşin en ilginç tarafı da "büyüklerin" tutumu. Hadi siz gençsiniz yeni evlisiniz herşeyi tam olarak yoluna koyamiyorsunuz. Kv yada kayınbaban eşine demiyor mu acaba: oğlum hergün burda ne işin var evinde otur bize haftada bir gelsen yeter diye.. kendi kendini de doldurma eşinede kendine de onun ailesine de saygını koru ne olursa olsun..

Ben sizin bu dedigibizide yaptim eşim bu sefer başka bahaneler buldu gidiyosn gonulsuzsn gidiyosn muhabbet etmiosn gidiosun surat aşıyor sun dedi o zaman da basimin etini yedi esm istiyor ki ben onun kuklasi olaym ailesinin kuklasi olaym vicik vicik olaym sürekli gidip gelym ne derlerse desnler Susup otrym onlar gibi arkadan atıp yüze guluym ben bunları yapamadm için kendimden odun vermrdm için bu haldym

Onlar mi diyecek asla ama asla demezlar anasini hergün arar anasi dert yanar acindirir kendini vay hastayım oglum elim ayam tutmuo oglum vay gelmionz oglum vay söyle oglum vay akrabalarada gtsek oglum bunun gibi bir cok sey ben hic bir zaman saygsLk ypmadm ama ynede kötü olan ben oldm

Onlar mi diyecek asla ama asla demezlar anasini hergün arar anasi dert yanar acindirir kendini vay hastayım oglum elim ayam tutmuo oglum vay gelmionz oglum vay söyle oglum vay akrabalarada gtsek oglum bunun gibi bir cok sey ben hic bir zaman saygsLk ypmadm ama ynede kötü olan ben oldm

Eşinde bikar bir süre sonra annesinin nazindan. Hicbir erkek sorunu sevmez. Paşa olarak yetistirildikleri için mücadele edemezler ve sorunsuz tarafa yönelirler.

Eşinde bikar bir süre sonra annesinin nazindan. Hicbir erkek sorunu sevmez. Paşa olarak yetistirildikleri için mücadele edemezler ve sorunsuz tarafa yönelirler.
Benm esm ailesnden asla bkmaz blymsnz asla onu tanisanz zaten herseye umut ederm blki derm ama bkmasi imkansjz smdi eve geldi hic seslenmedm kendi halime baktim tv izledm müzik dinledm sustum belki tek çözüm susmaktr artk

Aman takma bosver.benimkide gitti 1 hafta izin alip simdi.kardesi arayip durdu iş var gel ben beceremedim diye.sanki burda babasinin yerinde calisiyor.
Bisey cikiyo aliyo izni cikip gidiyor.obur ogullari bi hafta izin kullandi diye bitmis izinleri.bunada izinde sıkınti cikmiyo ben yaparim beni arayin is zamani diyo onlarda ariyor.
yakinda cikisini vercekler git koyde yasa ozmn ciftci ol diye haberi yok.
Valla ben hic orali olmuyorum kendi dusunmuyosa colugunu cocugunu banane atarlar isten gider yasar anasiyla.

Benm esm ailesnden asla bkmaz blymsnz asla onu tanisanz zaten herseye umut ederm blki derm ama bkmasi imkansjz smdi eve geldi hic seslenmedm kendi halime baktim tv izledm müzik dinledm sustum belki tek çözüm susmaktr artk
Canim görürsün bak ;-) sen yeter ki umutlu ol olur mu;-) Burada güzel tavsiyeler gelmiş. Oku ve aklına uyanlari uygula. Ben buranin çok yararını gördüm. Sende göreceksin;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…