-
- Konu Sahibi DreamTheater_
olan bana oluyor zaten işten geldi gibi anasının yolunu tuttu..Elbette zor rol yapman gerekiyorsa rol yapmaya çalış demek istiyorum.
Ağlayıp sızlandıkça değişen bir şey olmayacak canım olan sana olacak.
Tabi ki olamazsın içinden gelmez esimde ilk zaman soguksun konusmuyosun falan derdi aman gönlü olsun diyemedim böyle o bana nasılsa bende öyleyim beni zorlama dedim zamanla yorum bile yapmaz hatta kayinvalidem benden için aramiyo falan demiş sende onu aramiyosun boşver iyi böyle demiş kapamış dediğim gibi esin arayı tutması gerekir iş onda bitiyo ya gorusmemene surat yapmayacak ya da seni orda ezdirmeyecek ınan ezdirmese bi yapar iki yapar baktılar bi nane yok vazgecerler esinle güzelce konuşup anlatsan anlamaz mibende ona kızıyorum ya neden evlendiki benimle ben neyim onun için
madem annen bu kadar değerlidi madem bu kadar annecidin ayrılamcktn ne istedin benden
gençlimden hayallerimden..
ben kaynanama gitm zamanlarda eşim hiç anlayış göstermedi
bu seferde yok sohbety etmysn yok muhabbet etmiosun yok gönülsüz gidiosn yok istemiosun yok az gidiyosun
hep hep ailesi yüzünden hiçe saydı beni
şimdi bana burda diyorlar ki kocana güler yüzlü ol..
birşey deme mutlu görün..
içim yanarken kocam böyleyken nasıl olabilirim siz olabilrmydnz yapabilrmysnz
ben onlar gibi iki yüzlü değilim içim kan aglarken malesef olamyrm
ben yalnızda göndermedim hep gittim yanında.. eşim yine memnun olmadıSize öncelikle hastalık psikolojinizden kurtulmanızı tavsiye edeceğim. Onlar sinir sisteminizi bozmuş olabilirler. Siz kendi kendinizi tedavi edip onları takmayacaksınız. Eşiniz açısından bakarsak olaya,yeni evlendiği karısı sürekli ailesini şikayet edip,dır dır yapıp bir de psikolojik olarak hasta gibi davranıyor. Hiç bir zaman eşiniz ah canım karımı benim ailem hasta ediyor demez. Öncelikle acilen tedavi olun ve eşinize psikolojik çöküntülerinizi hissettirmeyin. Her evlilik bu yollardan geçiyor. Yalnız değilsiniz yani. Benimde evliliğimin ilk yılları bu saçma tartışmalarla geçti. Şimdi nasıl bu kadar saf olabildim ,nasıl politik olamadım diye kendime kızıyorum. Bende sizin gibi eşimi yalnız gönderdiğimde bana doldurulmuş olarak geri dönerdi. Araya duvar örülürdü. Sonra birgün bir arkadaşım'her zaman olay yerinde bulun,sevsende semesende git'diye akıl verdi. Allah razı olsun ondan. O zamandan beri ne zaman ailesi ile görüşecek olsak asla yalnız göndermem. Olay yerinde bulunurum ve iyi gelin olurum. Bence sizde gidin. Hiç olmazsa doldurmalarını önlersiniz. Ve sakın senin ailen,senin annen diye söze başlamayın. O zaman onlar yüceliyor siz küçülüyorsunuz erkeklerin gözünde. Kendinizi gurursuzda hissetmeyin. Sonuçta evliliğiniz için mücadele ediyorsunuz. Siz susunca onlar konuşmaya başlar merak etmeyin. O zaman siz kazanırsınız. Eşiniz iyi biriyse eğer yapılanları açık olarak görmeye başlar. Ama lütfen siz söylemeyin kendisi görsün. Bence hiç yalnız göndermeyin. Her zaman olay yerinde bulunun. Eminim kazanacaksınız. Sevgilerimle..
anlamazlar canm.. o insanlar ne laftan ne sözden anlarlarTabi ki olamazsın içinden gelmez esimde ilk zaman soguksun konusmuyosun falan derdi aman gönlü olsun diyemedim böyle o bana nasılsa bende öyleyim beni zorlama dedim zamanla yorum bile yapmaz hatta kayinvalidem benden için aramiyo falan demiş sende onu aramiyosun boşver iyi böyle demiş kapamış dediğim gibi esin arayı tutması gerekir iş onda bitiyo ya gorusmemene surat yapmayacak ya da seni orda ezdirmeyecek ınan ezdirmese bi yapar iki yapar baktılar bi nane yok vazgecerler esinle güzelce konuşup anlatsan anlamaz mi
Ya ınan çok üzüldüm canım ya daha 9 aylık evlilik nasıl devam eder böyle hergün orayı mi bekliyor hiç mi ilgisi alakası kalmadı senin kabullenmen için yapiyo bariz belli senin ailenin haberi var mi bunlardan onlar ne soyluyoranlamazlar canm.. o insanlar ne laftan ne sözden anlarlar
ben eşimle cok kez konuşmayı denedim her sefernde noldu biliyormsn
evdeki eşyalar kırıldı bagırış cıgırış hakaretler.. ve sonuç apartmana rezil olmak sonuç elde var sıfır oldu..
sustum sustukca üstüme gelindi..
oraya gidiyor ya hiç mi düşünmyr ki eşim evde napıyor tek onu bıraktm geldim hiç mi acımıyor içi demekki acımıyor
benm eşim iyi bir insan değil ben cok hata yapmsm..
bende ona acmcm bundan sonra.
olan bana oluyor zaten işten geldi gibi anasının yolunu tuttu..
yemek hazırladm ben onun için dogru düzgün bile yemedi..
iyi oldun mu die soramadı bile
yazık.. bu kadar mı önemlidi ailen bu kadar mı o kadar zoruma gidiyor ki.. ama allaha havale ettim
rolde yapmcm artık ne olacaksa olsun ben mutsuzken böyle onlar mutlu ya ne diyim adalet böyleymiş demekki
böyle olması gerekiyormş
kocana iyi ol demişisiniz ya olammyrm o bana ailesi için böyle yaptıkca ben artık ona karşı sevgimide kaybedyrm ve inanın olamıyorum mutsuzken içim kan aglarken ona karşı nasıl iyi olabilirm ki.
hergün orayı bekliyor bekleyecek de dayanamyrm olmuyorYa ınan çok üzüldüm canım ya daha 9 aylık evlilik nasıl devam eder böyle hergün orayı mi bekliyor hiç mi ilgisi alakası kalmadı senin kabullenmen için yapiyo bariz belli senin ailenin haberi var mi bunlardan onlar ne soyluyor
eşimi yalnız göndermesem bu sefer sürekli beni götürmeye kalkacak bilymsnz onda geçtim bu sefer kaynanam iyice tepeme binecek eşim evi yuvası dururken hergün orayı bekliyor ben ne diyim ki biteceksede btsn artk agladmla üzüldümle kalıyorum..Evliliğini yürütmek istiyorsan karşı taraf nasılsa sende öyle olacaksın.
Herkes kvnin askından olduğu için gitmiyor kocasının hatrı için gidiyor.
Böyle yaparsan herşeyi kaybedersin.
Ellerinle evliliğini bitirme el öpme ile ağız kirlenmez.sev demiyorum ama eşine de ailesini kotuleme.belki afedilmez şeyler yaşadım belki için kırık duzeltemiyorsun ama eşin için ailesine git gel.once içinden affet onları.bu hem sana iyi gelecek hem de eşine bi kere onları yuk yapmamiş olacaksın kendine ruhuna strese girmene de pek sebeb ılmayacaklr.
Naçizane tavsıyem sevmesende eşini yalnız gönderme.
O kadarcık hatrı vardır
bunuda düşündüm bilymsnz bırak gitsin dedim kendi kendimene ne halleri varsa görsünler..Ne öyle evli adam her gün anneye mi gidermiş ? Birlikte gitseniz yine her gün mü gidilecekti,yoksa haftada 1 mi ?
Bence sen bu adamdan ayrıl.Onların aile yapısı belli ki sana uymuyor.
Sen gitmek bile istemiyorsun,eşinse gidip içli dışlı olmanı istiyor.Gitmesen ilişkinize yansıtıyor.Çözüm yok yani.
Üstelik eşin 31 yaşındaymış,bu yaştan sonra daha ne kadar değişebilir ?
Bu kadar üzülüp içim kan ağlıyor,kan kusuyorum filan diyene kadar....
Bırak onlar istedikleri gibi bir gelin bulsunlar.Sen de ileride ailesiyle anlaştığın veya ailesine bu kadar düşkün olmayan biriyle evlenirsin inşallah.
düşün senize daha 9 aylk evliyiz evi yuvası dururken adam anasında.. su anda anasında kim bilir ne zaman gelir bu yaptı bana ney.. saygısızlk değl miYa bence sen ailesine gitmeden ama buradakilerin dediği gibi onları kotulemeden bir dene. Olmadi o zaman bakarsın çaresine.
eşimi yalnız göndermesem bu sefer sürekli beni götürmeye kalkacak bilymsnz onda geçtim bu sefer kaynanam iyice tepeme binecek eşim evi yuvası dururken hergün orayı bekliyor ben ne diyim ki biteceksede btsn artk agladmla üzüldümle kalıyorum..
şimdi annesnde ve hiç birşey umrunda değil.
eşim benim kıymetimi anlamaz..İşlerin daha kötü bir boyuta ulaşmaması için biraz ailene git kalmaya istersen kafan dağılır daha sağlıklı düşünürsün.
Eşinde belki bu sırada özler kıymetini anlar
Onun istediği de bu zaten disin gülsün içinin önemi yok karakterimiz benziyo galiba bende yapamam içim almıyorsa bi şekilde belli ederim ben dursam dilim durmaz ailenin dedigi de saçma sen bunu istesen bekarken en alaasini yaparsın zaten şimdi hiç bişey yapmak gelmez ki içinden canını o yakar ama yaktığı yeri sondursun diye yine ona bakarız madem herkez kafasına göre takılacak ne anladım bu evliliktenhergün orayı bekliyor bekleyecek de dayanamyrm olmuyor
burda diyorlar ki seslenme.. bırak..güler yüzlü ol politik ol yapamyrm olmyr.. içim kan aglarken olmuyor..
aileme anlattm artık bu durumu bana deidkleri tey şşey
bırak ne hali varsa görsün.. sende kendi hayatına bak cık gez dolaş o yokmuş gibi davran bize gel arkadaşlarına git değmez dediler..
bilmyrm ben napacam cok kötü durumdaym cok canım yanıyor.
ben eşimin yannda oldumSinirden böyle soyluyorsun evliliğin ilk aylarında olur böyle şeyler.iyi dusun doğru karar ver.kendini ezdir demiyorum ki eşinin yanında ol diyorum
evet yapamyrm canm olmuyor içim kan agrken öfkeliken ben dursam elim durmuyor elim dursda ayam durmaz gözlerim sussa dilim susmaz susamam olmuyor olmuyor allahm sen sabr ver cıldıracamOnun istediği de bu zaten disin gülsün içinin önemi yok karakterimiz benziyo galiba bende yapamam içim almıyorsa bi şekilde belli ederim ben dursam dilim durmaz ailenin dedigi de saçma sen bunu istesen bekarken en alaasini yaparsın zaten şimdi hiç bişey yapmak gelmez ki içinden canını o yakar ama yaktığı yeri sondursun diye yine ona bakarız madem herkez kafasına göre takılacak ne anladım bu evlilikten