- 26 Ocak 2016
- 220
- 48
- 33
-
- Konu Sahibi DreamTheater_
yapamyrm olmuyor onlar gibi olamıyorum yüzlerine gülüpte arkadalarından atıp tutamıyrm ben onlarnnTeyzem derdiki " azıcık politik ol kızım eşinin ailesine karsi"
Size de tavsiyem bu olsun.cunku eşinizin ailesi gayet politik davranmış. Bak ablası mesaj atmış annesi bişey demiyorum oğlum demiş. Bir taraftan da annesi ablası ailesi hakkında kötü konuşan siz varsınız. Rler böyle ne yazıkki. Siz haklı da olsanız kendinizi savunsaniz onlar hep görmek istedikleri gibi görürler.
Suç sizde demiyorum.yanlis anlamayin ne olur. Tavsiyem azıcık alttan alın bakalım. Biraz politik olun sizde.kv ve görümce gibi.siz de kendinizi melek gosterin bakalim eşiniz ne yapacak.evliligin ilk yılları da genelde kavga tartismayla geçer hep.kendinize zehir etmeyin evliliğinizi
yani lafımı yutup gidiym mivalla açıkçası ben hep giderdim bu durumda eşimle
zaten böylede huzursuzsun öylede
Katlanıver 4-5 saat ama en azından ne olduğunu bil
yani lafımı yutup gidiym mi
Dayanamıyorum evet.. cok yoruldum.. yorgunum kırgınım çaresizim.. henüz 9 aylık evliyim..
Hergün kavga gürültü.. sağlımdan da oldum iyi değilim daha dün hastanedeydim..
Panik atak hastasıyım kriz gibi birşey geçirdim.. evimdeym şimdi ağlıyorum durduramıyorum kimsem yok derdimi paylaşacam...
Ben eşimin ailesini sevmiyorum görmek dahi istemiyorum çok çektirdiler bana..
Ben sütten çıkmış akkaşık mıyım hayır asla.. ama cok sorunlar yaşadım anlatmak istemiyorum burada..
Kaynanama her gitmemizde onun lafları sözlerinden dolayı rahatsızlandm eve geldim acile gittim igneler serumlar .. dayanamıyorum o kadına.. tahammlüm yok..
görünüşte yaşlı hasta.. iyi melek.. ama gelin bide bana sorun zehir ettiler bana evliliğimi..
En son eşimle tartıştık eşime dedim ki ;
Ben artık annene babana bu kadar sık gtmek istemiyorum hatta iyileşene kadar mümkünse gtmeyecem sen git gör..
Eşim bana peki sen bilirsin gitme zorlamıcam seni o insanlarda oraya gönülsüz gittiğinin herşeyinin farkındalar zaten merak etme.. benim huzurum olmadınıda biliyorlar sorun oldugunuda biliyorlar herşeyi biliyorlar..
eşim annesi ile konuşmuş
Anne böyle böyle gelmek istemiyor.. sizde beklemeyin gelecek die ben gelip giderim.. yanınıza..
Annesi : taMAM oglum kendi bilir.. benm gelene kapım açık gelmeyennde paşa gönlü bilir demiş..
Eşim bana bundan sonra stres skntı yapma kendine.. gidersen gidersin koluma girip gitmessen de gtmesssin kendin bilirsin bu saatten sonra tantana su bu istemiyorum bitti kapandı konu artık benim ne huzurum kaldı ne birşeyim.
Keşke birşeyleri çok uzatmasaydın olan oldu biten bitti yaşanan yaşandı diyemedin..
Ablam sana mesaj attı yakınlaşmaya çalıştı.. konuşmadın ..
bir şekilde birşeyler oldu eyvallah.. yaşandı bitti.. ama bu kadar uzatıp bu raddeye getirmesedin keşke dedi..
Bana hep ailesini savundu hatalarını kusurlarını görmedi beni haksız gördü hep..
Senin ailen söyle annen sunu dedi ablan bunu yaptı dedikçe onlara düşleşdi beni susturdu..
Ben onlar gibi olamadım yüzlerine gülemedim yalakalık yapamadım hep net oldum bu yüzden kaybettim..
Dün yine hastanedeydim.. pek iyi değilim eşimde bunu bilyor.. önceden üstüme titrerdi oyssa..
Sabah kalktık yine pek iyi değildim hatta başım döndü yıgıldım kaldım.. ona ragmen işine yolladım yolcu ettim kahvaltısını hazırladım..
İşe gitti ve beni aradı..
Ben bugün çıkışta annemlerin o tarafa gideceğim
Hmm öyle mi tamam peki.. Yemeğede beklemeyim o zaman orda yersin artık canm görüşürüz ..
görüşürüz diyerek kapattı..
Ben biliyorum ki eşim bundan sonra her fırsatta ben hastada olsam.. su da olsam buda olsam hep ailesine gidecek daha cok düşleşdi onlara yıuvamızdan evinden uzaklaşmaya başladı..
Ben artık tepki vermeyrm bilmyrm hatam nerde
ama sunu çok net biliyorum eşim git gide benden soguyor.. uzaklaşıyor
Ve oraya her gitmesinde aramız açılıo
her gitmesindee o kadın eşimi dolduruyor..
her gitmesnde aramızda duvarlar oluşuyor...
Artık biliyorum hep gidecek hatta izin günlerinde bile önceliği hep onlar olacak
bana asla vakit ayırmayacak igilenmeyecek ve umrunda olmayacagm cok uzgünüm
napmam lazım bilmyrm aglamaktan başka birşey gelmiyor elimden
Rabbime sıgınmaktan başka ..
Ben hiç böyle hayal etmemiştim..
Evliliğim bunlar yüzünden bitecek sanırım
Susup oturmalımıyım yoksa birşey ler mi yapmalıyım ..
ben aşılmayacak gibi hissedyrm eşim artık bana yanaşmıyor bile..Yani yut şimdilik git
Ben bazen insanlar bukadar açıkgöze arsız olup başköşeye oturmayı tercih ederim.
Orada suçlusunuz demiyorum yanlış anlamayın politik oynayın
Madem oynamayı seviyorlar sizde öyle olun
Birde bu zamanla aşılacak inşallah inanın daha çok yeni evlisiniz hep olur bu tür şeyler..
yani lafımı yutup gidiym mi
ben aşılmayacak gibi hissedyrm eşim artık bana yanaşmıyor bile..
ne öpüyor ne kokluyor ne halimi hatrımı soruyor..
eve geliyor yemeğini yiyor
televizyona geçiyor ve uyuyor..
sonra sabah kalkıyor ben anneme gidecem
izliyorum olanları nerde hatam diyorum demekki onlar gibi olamamakmış hatam haklsınız
peki eşimin ailesine gitmeye devam etmelimiyim..Bizim en büyük hatamız annen sunu yaptı,baban sunu dedi bunu dedi dememiz.. Bu tur kelimeler söylemeyin siz sürekli şikayet ettikçe karşı taraf şikayet etmeyi bırakıyor adam da hee annem babam gelinin onca hatasına rağmen ses çıkarmıyor bana şikayet etmiyor ama karım ediyor . Karim idare etmeyi,aile olmayı bazı şeyleri görmezden gelmeyi bilmiyor diyor. Yapicak bisi yok ailesi ,anası babası idare edilicek arada çok büyük hakaretler vb. gibi durumlar yoksa o laf sokmaları görmezden gelmek şart. Esin için şart. Eşeğin hatrı yoksa sahibin vardır.
Bir sure ailesinden bahsetmeyin onları sen kafandan çıkardığında hastalığında geçecek stres yapmıcaksın. Esim şimdi şöyle yapar böyle yapar deyip durma gelecek ve daha olmamış bisi için teori üretipde kendini boşuna üzme. Herşeyin hayırlısı sadece ailesini ona karşı kesmeyi bırak.
Emin ol zaman geçtikten sonra gerçek yüzlerini görüyor o kendisi kesmeye başlıyor. O zaman da ona destek verici cümleler yerine hiç bisi dememek daha akıllıca olur sonuçta bi gün iyiyse bi gün kotu olur kotu olmasını da senden bilir.
bu dediklerinizi yapacagm artık sikayet etmeyecem dır dır etmeyeceğimbence 3 taraf da hatalı
eşinizin ailesi de, siz de, eşiniz de
eşiniz köprü olmayı becerememiş, sizi onlara, onları size yansıtmış, yeri gelince sizin arkanızda duramamış vs
siz de dır dır vır vır annen şöyle ablan böyle yiyip durmuşsunuz ve sanırım fazla uzatmışsınız
ya tavizsiz tepki verecektiniz, ya da size yanlış yapanlara cevap verecektiniz eşinizin beynini yemek yerine
neyse bunlar olmuş bitmiş
şu andan itibaren bence yapmanız gereken 1 tek seferlik eşinizle açık açık konuşup bu duvarları ona anlatmak
ardından da şu dır dır vır vır a acilen son verip aile ile ilgili tüm mevzuları rafa kaldırmak
madem o sürekli oraya gidecek, gitme demeyin, siz de gidecek bir yerler bulun
madem dışarda yemek yiyecek, yeme demeyin, siz de dışarda yemek yiyin
izin günlerinde öncelik onların olacaksa, bir sonraki izin gününde de sizin önceliğiniz farklı olsun
bu anlamda size yaşattığını, ona yaşatın
dır dır vır vır etmeden! surat asmadan!
haaa, hatasını anlıyorsa ne ala, yok anlamıyorsa o zaman tekrar düşünürsünüz
öğreneceksiniz canım öğreneceksiniz...Teyzem derdiki " azıcık politik ol kızım eşinin ailesine karsi"
Size de tavsiyem bu olsun.cunku eşinizin ailesi gayet politik davranmış. Bak ablası mesaj atmış annesi bişey demiyorum oğlum demiş. Bir taraftan da annesi ablası ailesi hakkında kötü konuşan siz varsınız. Esler böyle ne yazıkki. Siz haklı da olsanız kendinizi savunsaniz onlar hep görmek istedikleri gibi görürler.dir dir eden hep biz oluruz huzursuzluk çıkaran biz oluruz .
Suç sizde demiyorum.yanlis anlamayin ne olur. Tavsiyem azıcık alttan alın bakalım. Biraz politik olun sizde.kv ve görümce gibi.siz de kendinizi melek gosterin bakalim eşiniz ne yapacak.evliligin ilk yılları da genelde kavga tartismayla geçer hep.kendinize zehir etmeyin evliliğinizi
bunu hangi erkeğe desen aynı tepkiyi veriyo canım bi tek sizde değil bu yani dememeye çalışSenin ailen söyle annen sunu dedi ablan bunu yaptı dedikçe onlara düşleşdi beni susturdu..
dediğiniz gibi de yaptm bilymsnzöğreneceksiniz canım öğreneceksiniz...
hiç kendinizi üzmeyin inanın ki değmez
şu politik olma işine ben de katılıyorum ,
aynıları başıma geldi ne yazık ki aynı hataları ben de yaptım eşime annnen bunu dedı bunu yaptı dıye hep anlattım , ne oldu anası gariban melek anası oldu
sonra sonra susmayı ama işimi kendim halletmeyi öğrendim
artık madurları ben oynuyorum kaynanam beni kocama şikayet ediyor , şimdi melek benim eşimin gözünde
kaynanam debelendikçe kendini aşağı çekiyor oğlunun gözünde
ben de böyle değildim ama malesef şartlar beni bu hale getirdi
hanımefendi çizgimden çıkmak zorunda kaldım
siz de öğreneceksiniz
önce tedavinizi olun biraz sakinleşin , çıkın bir hafta pikniğe gidin teniz hava falan dinlenin
sonra neşelenin takın kolunuza eşinizi gidin BERABER yalnız yollamayın
suratınızı asmayın sırıtmak zorunda da degılsınız ama asmayın da
muhabbete dahil olmayın size birşey sorulursa güzelce cevap verin o kadar iki saat oturup gelin yeter
bişe derse takmayın eşinize sızlanmayın ama güzelce cevabını kendiniz verin
daha yeni evliymişsiniz değmez inanın ki
sonra üzüleceksiniz en güzel zamanlarım gitti diye yapmayın
peki eşimin ailesine gitmeye devam etmelimiyim..
çünkü gitmeyince herşey iyice arap saçına döndü..