Eşim git gide benden uzaklaşıp soguyor.. ailesine yaklaşıyor Dayanamıyorum :(

Allahdan başka hiç kimseye kulluk etme zaten bir fırsat ver eğer değişmeye eğilimi varsa ne ala yoksa bu yazdıklarını uygularsın
ben ona cogu kez fırsat verdm her gönlümü almaya calştnda koşa koşa yanına gttmm hemen yumuşadm affettm ama işe yaramadı bildini okudu kıymetimi bilmedi belki böyle bir nebze anlar..

ben ona cogu kez fırsat verdm her gönlümü almaya calştnda koşa koşa yanına gttmm hemen yumuşadm affettm ama işe yaramadı bildini okudu kıymetimi bilmedi belki böyle bir nebze anlar..
canım benim çok kırılmışsın nasıl tamir edilir o güzel kalbin gerçekten bilemedim Rabbim seni bütün zorluklardan şerrli insanların şerrinden korusun amin eşini ailesini hiçmi evlenmeden önce tanıyamadın dengin hiç değilmiş eşin ailesi üzülme sende napacaksın artık ?

Adamin bide ikinci evliligimi daha cok ozveride bulunmasi gerekirken umursamaz davraniyor bide.ilk karisindanda mi bu ailesi yuzunden bosandiki.
bak o bu durumdayken evliliginin ikinci kez bitmesinden korkmuyorsa sen hic korkma.umursama takma annenler de diyomus bize gel disari cik.ne guzel ailen yakininda.git onlara arkadaslarina.
sen esinle vakit gecirmek istiyosun tamamda biraz kendine vakit ayirir kafani dagitirsan ne kadar kendine yazik ettigini anlarsin.
piknigemi gidelim dedi sende deseydin annemlere gitcem onlara soz verdim diye onumuzdeki haftasonu gideriz senlede.
sen ailenle git diyerek adama zaten tavrini belli ediyosun.
cok zor ama hatta deseydin haftaya annenlerle plan yapalim hep birlikte gidelim.biz sabredemiyoruz hemen pes ediyoruz ama adamlar bekliyo cunku acaba ciddimi degilmi diye.
bide normal davranamiyoruz sirf umursamiyorum takmiyorum havasini vermek icin garip hallere giriyoz adamda hatasini anliyacagi yere umursamayan o oluyor.

baktın olmuyor ayrıl ne diyelim bırak git ne hali varsa görsünler ....

sanrm yanlış anladn canm eşiminde ilk evliliği benimde..

Ne demis Mevlana "Dogru olsam ok gibi:yabana atar beni ,Egri olsam yay gibi:elinde tutar beni" diye....
Bi tarafta 'Ogullarinin mutlulugunu(!) dusunen ,sozde esine yaklasmaya calisan ,arayi bulmaya calisan ,melek kanatli ,ogullari gelince mutlu eden ,huzurlu bi ortam saglayan ,pohpohlayan bi aile....
Diger tarafta '(Gorunurde) Surekli problem cikaran ,krizler geciren ,ailesini sikayet eden ,trip atan ,mesafeli bi eş '

Su tabloya bakinca siz esinizin yerinde olsaniz ne yapardiniz...Erkekler haksiz bile olsa asla ama asla ailelerine soylenen bi.lafi kabul etmezler . Biraz politik davranin.Esinizi evinizi seviyor ve mutlu olmak istiyorsaniz bu bitkinligi yilginligi bi kenara birakip evinizin keyifli bi hal almasi icin cabalayin.Evet sizi anliyorum ,neler hissettiginizi de ...ama bu sekilde bi yere varilamaz ki. Kimin ne dedigini takmayin ,esiniz ile mutlu olmaya bakin. Her evlilikte bu tur.sorunlar olur unutmayin

birsey sorcam kv araniz ne kadar esinle gittigin zamanlarda ne kadar giderdin haftada ayda...biz kv esimle gideriz hep esim bensiz gitmek istemez cunku cunku sen olmadan orda sikiliyorum der bende kendi aileme esimle giderim..evet bende esimin ailesinin yanina gitmek istemedigim zamanlarda surat yapiyor laf soyluyor onun icin yada ailesi icin degil kendi huzurum icin gidiyorum.bana birileri orda laf soylemez soyleyen olursada ben herkesten once savunurum kendimi esime bile firsat kalmaz.esimde niye boyle dedin diye 4 senedir bi hesap sormadi.sunu anladim.esin ailesine duvar ordukce biz esimize duvar oruyormusuzda haberimiz yokmus.

Ben artk işin içinden hic cikamyrm o yüzden kendi kendimle yaşamayı ogrenmelym sanrm cok zoruma gdio cibky yapilan hakszlkkar olaylar keşke benmle evlenip de banada yazık etmesedi
Allah yardimcin olsun canim zor bir durum bende esimjn kardealeri yuzunden cok huzursuz oldum 2 yilidr konusmuyorm ben esim konusuyor esime diyorum sen naparsan yap ama benden uzak olsunlar diuorum

Bence boyle inat yapip kendince bir seyler ispatlamaya caoisarak isleri daha kotu duruma getireceksin. Eger evlikigini kurtarmak istemiyorsan devam et ama yok kurtaricam diyorsan boyle olmaz.

Bide esinin telefon acipta gelmiyecekmis bundan sonra ben kendim gelcem beklemeyin deyince kv tamam oglum kendi bilir demesi yanlis bence eger surekli ordaysa.
Oglum yuvanin huzuru bozulmasin surekli gelip gitmek yerine ayda bir gelin mutlu olun biz daha mutlu oluruz demesi gerekir.telefon var biz sizin iyi sesinizi duydukca mutlu oluruz deyip adama evine karisinada vakit ayirmasi gerektigini soylemek gerek.
sanki yaris icine girer gibi.

Haklsnz ben kendimden cok odun verdim cok taviz verdm belkide bu nedenle oldu bütün bunlar artık kendi mi geri cektm bakalm nolcak birazda o ugrassn o ailesi ise bende karısydm
Ona en büyük cevabı mutlu olarak verirsin emin ol en güzel cevap o insanı gormemektir ise yaramicani düşünmüyorum kendini düşün

Aynen katılıyorum biz görüştüğümüz halde kayinvalide söyler siz mutlu olun da varsın bizle gorusmeyin yeter ki huzurunuz olsun diye zamanında kendi kayinvalidesinden çok çekmiş tam tersini uyguluyor kadın ama bence en doğru olani

Canim.eaini ailesiyle kendi aranda ustu kapali secime zorlamissin sanki.
sana piknige gidelim demis hayir denissin.ilk tercih senden yana olmus.
piknik olmayinca ailesine gitmis.2. Tercih.
disaridan birisi olsa sorun yasadigin esin yaninda olmasa ayiplardik.ama senin durumun zor ailesi ile sorunlusun.
bence esinle git kopmaz baglariniz var istemesende katlan bir kac saat.o gidecek.sen evde aglayacaksin,kafanda kuracaksin ne konusyorlar diye,esinin sana ters gelen her hareketinde onlarmi doldurdu diye dusuneceksin.
onlar icin degil kendin icin git

Eşimle gttmz zamanlarda haftada bir krz muhakkak gidilirdi canm gidilmesse olmazdi olum kalim da olsa gidilir di.
Gttmde de memnun olmazdi esm mesafelsn soguksn muhabbet etmysn die sizlanirdi.
Kaynanm sozde hasta yaşlı bir insan ama gelin bide bana sorun.
Ben kendimi savunanam yapamadm hiç soktu laflarila hep sustm ezildm esm bile iyi niyetimi kullandı ezdi beni

Bu piknik olayı bugün okdu canm dün degl ailesine dun gtmsti aklnca benm gonlumu almaya calsti.
Ama ben hemen teslm oldmda yne aynısını yapior vr bende gitmek istemedm gelmedi içimden oraya gitmek iskencr gibi gttm zamanda mutlu olmadı tatmin olmadi ki eşim

Yik canm nerde onunda işine gelir oğlunu rahat rahat doldurur çünkü benim yuvami dusunen kim ki o mu dusunecek. Fırsat kollar gibi degl mi.
Ama esm hicbisi goremck kadr kor yada cok iyi oyuncu allahndan blsnlar ne dym

Kötü yapmışsın canım.. Ailenle derken ona açık açık düşüncelerini belli etmişsin. Ben senin ailen değilim beni aile olarak görmüyorsun düşüncesini ona aşılama.
Keske gidelim istersen annenlere de haber verelim gelmek isterlerse deseydin. Ya da olur istediğin bisi varsa yapayım piknikte yeriz deseydin. Adam senin gönlünü yapmak bak sende benimsin ama onları da atamam demek istemiş. Hafta sonunu size ayırmış.Belki de cuma günü ailesine gitti ki hafta sonu sizinle rahat rahat ilgine diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…