- 26 Ocak 2016
- 220
- 48
- 33
-
- Konu Sahibi DreamTheater_
ben ona cogu kez fırsat verdm her gönlümü almaya calştnda koşa koşa yanına gttmm hemen yumuşadm affettm ama işe yaramadı bildini okudu kıymetimi bilmedi belki böyle bir nebze anlar..Allahdan başka hiç kimseye kulluk etme zaten bir fırsat ver eğer değişmeye eğilimi varsa ne ala yoksa bu yazdıklarını uygularsın
canım benim çok kırılmışsın nasıl tamir edilir o güzel kalbin gerçekten bilemedim Rabbim seni bütün zorluklardan şerrli insanların şerrinden korusun amin eşini ailesini hiçmi evlenmeden önce tanıyamadın dengin hiç değilmiş eşin ailesi üzülme sende napacaksın artık ?ben ona cogu kez fırsat verdm her gönlümü almaya calştnda koşa koşa yanına gttmm hemen yumuşadm affettm ama işe yaramadı bildini okudu kıymetimi bilmedi belki böyle bir nebze anlar..
Adamin bide ikinci evliligimi daha cok ozveride bulunmasi gerekirken umursamaz davraniyor bide.ilk karisindanda mi bu ailesi yuzunden bosandiki.evet çok haklsınz cok fazla kaldırdm ben onun egolarını tavan yaptrdm hep alttan almakla hep güler yüzlü olmakla her zaman hemen affetmekle ama artık yok.. eski eşi yok onun karsısında..
bugun beni aramış piknige gidelim mi diyor aklınca düzeltmeye calışıyor ve aklınca benmde hemen düzelecemi düşündü eskisi gibi olacagımı düşündü ama yok geçti bitti artık eser kalmadı.
hele dün ben o durumu yaşadım ya bagıra bagıra sustum ya tamam...
ailem ailem ailem ailem.. al ailen senin olsun hayat onun olsun bundan sonra ne diyim..
bende kendimle mutlu olrm tutunurm hayata herşeyim o değil ki..
sanrm yanlış anladn canm eşiminde ilk evliliği benimde..Adamin bide ikinci evliligimi daha cok ozveride bulunmasi gerekirken umursamaz davraniyor bide.ilk karisindanda mi bu ailesi yuzunden bosandiki.
bak o bu durumdayken evliliginin ikinci kez bitmesinden korkmuyorsa sen hic korkma.umursama takma annenler de diyomus bize gel disari cik.ne guzel ailen yakininda.git onlara arkadaslarina.
sen esinle vakit gecirmek istiyosun tamamda biraz kendine vakit ayirir kafani dagitirsan ne kadar kendine yazik ettigini anlarsin.
piknigemi gidelim dedi sende deseydin annemlere gitcem onlara soz verdim diye onumuzdeki haftasonu gideriz senlede.
sen ailenle git diyerek adama zaten tavrini belli ediyosun.
cok zor ama hatta deseydin haftaya annenlerle plan yapalim hep birlikte gidelim.biz sabredemiyoruz hemen pes ediyoruz ama adamlar bekliyo cunku acaba ciddimi degilmi diye.
bide normal davranamiyoruz sirf umursamiyorum takmiyorum havasini vermek icin garip hallere giriyoz adamda hatasini anliyacagi yere umursamayan o oluyor.
Eski esi yok onun karsinda diyince oyle anladim.kendiniz icin dediniz sanirim.sanrm yanlış anladn canm eşiminde ilk evliliği benimde..
Allah yardimcin olsun canim zor bir durum bende esimjn kardealeri yuzunden cok huzursuz oldum 2 yilidr konusmuyorm ben esim konusuyor esime diyorum sen naparsan yap ama benden uzak olsunlar diuorumBen artk işin içinden hic cikamyrm o yüzden kendi kendimle yaşamayı ogrenmelym sanrm cok zoruma gdio cibky yapilan hakszlkkar olaylar keşke benmle evlenip de banada yazık etmesedi
Ona en büyük cevabı mutlu olarak verirsin emin ol en güzel cevap o insanı gormemektir ise yaramicani düşünmüyorum kendini düşünHaklsnz ben kendimden cok odun verdim cok taviz verdm belkide bu nedenle oldu bütün bunlar artık kendi mi geri cektm bakalm nolcak birazda o ugrassn o ailesi ise bende karısydm
Aynen katılıyorum biz görüştüğümüz halde kayinvalide söyler siz mutlu olun da varsın bizle gorusmeyin yeter ki huzurunuz olsun diye zamanında kendi kayinvalidesinden çok çekmiş tam tersini uyguluyor kadın ama bence en doğru olaniBide esinin telefon acipta gelmiyecekmis bundan sonra ben kendim gelcem beklemeyin deyince kv tamam oglum kendi bilir demesi yanlis bence eger surekli ordaysa.
Oglum yuvanin huzuru bozulmasin surekli gelip gitmek yerine ayda bir gelin mutlu olun biz daha mutlu oluruz demesi gerekir.telefon var biz sizin iyi sesinizi duydukca mutlu oluruz deyip adama evine karisinada vakit ayirmasi gerektigini soylemek gerek.
sanki yaris icine girer gibi.
Eşimle gttmz zamanlarda haftada bir krz muhakkak gidilirdi canm gidilmesse olmazdi olum kalim da olsa gidilir di.birsey sorcam kv araniz ne kadar esinle gittigin zamanlarda ne kadar giderdin haftada ayda...biz kv esimle gideriz hep esim bensiz gitmek istemez cunku cunku sen olmadan orda sikiliyorum der bende kendi aileme esimle giderim..evet bende esimin ailesinin yanina gitmek istemedigim zamanlarda surat yapiyor laf soyluyor onun icin yada ailesi icin degil kendi huzurum icin gidiyorum.bana birileri orda laf soylemez soyleyen olursada ben herkesten once savunurum kendimi esime bile firsat kalmaz.esimde niye boyle dedin diye 4 senedir bi hesap sormadi.sunu anladim.esin ailesine duvar ordukce biz esimize duvar oruyormusuzda haberimiz yokmus.
Bu piknik olayı bugün okdu canm dün degl ailesine dun gtmsti aklnca benm gonlumu almaya calsti.Canim.eaini ailesiyle kendi aranda ustu kapali secime zorlamissin sanki.
sana piknige gidelim demis hayir denissin.ilk tercih senden yana olmus.
piknik olmayinca ailesine gitmis.2. Tercih.
disaridan birisi olsa sorun yasadigin esin yaninda olmasa ayiplardik.ama senin durumun zor ailesi ile sorunlusun.
bence esinle git kopmaz baglariniz var istemesende katlan bir kac saat.o gidecek.sen evde aglayacaksin,kafanda kuracaksin ne konusyorlar diye,esinin sana ters gelen her hareketinde onlarmi doldurdu diye dusuneceksin.
onlar icin degil kendin icin git
Yik canm nerde onunda işine gelir oğlunu rahat rahat doldurur çünkü benim yuvami dusunen kim ki o mu dusunecek. Fırsat kollar gibi degl mi.Bide esinin telefon acipta gelmiyecekmis bundan sonra ben kendim gelcem beklemeyin deyince kv tamam oglum kendi bilir demesi yanlis bence eger surekli ordaysa.
Oglum yuvanin huzuru bozulmasin surekli gelip gitmek yerine ayda bir gelin mutlu olun biz daha mutlu oluruz demesi gerekir.telefon var biz sizin iyi sesinizi duydukca mutlu oluruz deyip adama evine karisinada vakit ayirmasi gerektigini soylemek gerek.
sanki yaris icine girer gibi.
Canm birsey sormak istyrm sende yorum yptn hakimsn konuma sağolasın eşim aksam eve geldi hic birsey demedm suskunlumu korudm cok kirgndm ama ona degli yasadklarma neyse cay icti tv baktk ve uyuduk sabah ise gtti molada beni aradi yarn pikniğe gidelm mi dedi bana hava cok güzel dedi
Bende yok ben gitmek istemiyorum gidesm yok sen gitmek istersen gideblrsn ailenle yada arkadaslarnla görüşürüz diyerek kapattım telefonu sence iyi mi yaomsm kötü mu ona karşı o kadart öfkeli ve kirgnm ki onunla hic bisi ypmak gelmio icimden