- Konu Sahibi DreamTheater_
Size öncelikle hastalık psikolojinizden kurtulmanızı tavsiye edeceğim. Onlar sinir sisteminizi bozmuş olabilirler. Siz kendi kendinizi tedavi edip onları takmayacaksınız. Eşiniz açısından bakarsak olaya,yeni evlendiği karısı sürekli ailesini şikayet edip,dır dır yapıp bir de psikolojik olarak hasta gibi davranıyor. Hiç bir zaman eşiniz ah canım karımı benim ailem hasta ediyor demez. Öncelikle acilen tedavi olun ve eşinize psikolojik çöküntülerinizi hissettirmeyin. Her evlilik bu yollardan geçiyor. Yalnız değilsiniz yani. Benimde evliliğimin ilk yılları bu saçma tartışmalarla geçti. Şimdi nasıl bu kadar saf olabildim ,nasıl politik olamadım diye kendime kızıyorum. Bende sizin gibi eşimi yalnız gönderdiğimde bana doldurulmuş olarak geri dönerdi. Araya duvar örülürdü. Sonra birgün bir arkadaşım'her zaman olay yerinde bulun,sevsende semesende git'diye akıl verdi. Allah razı olsun ondan. O zamandan beri ne zaman ailesi ile görüşecek olsak asla yalnız göndermem. Olay yerinde bulunurum ve iyi gelin olurum. Bence sizde gidin. Hiç olmazsa doldurmalarını önlersiniz. Ve sakın senin ailen,senin annen diye söze başlamayın. O zaman onlar yüceliyor siz küçülüyorsunuz erkeklerin gözünde. Kendinizi gurursuzda hissetmeyin. Sonuçta evliliğiniz için mücadele ediyorsunuz. Siz susunca onlar konuşmaya başlar merak etmeyin. O zaman siz kazanırsınız. Eşiniz iyi biriyse eğer yapılanları açık olarak görmeye başlar. Ama lütfen siz söylemeyin kendisi görsün. Bence hiç yalnız göndermeyin. Her zaman olay yerinde bulunun. Eminim kazanacaksınız. Sevgilerimle..