Eşim git gide benden uzaklaşıp soguyor.. ailesine yaklaşıyor Dayanamıyorum :(

Canm birsey sormak istyrm sende yorum yptn hakimsn konuma sağolasın eşim aksam eve geldi hic birsey demedm suskunlumu korudm cok kirgndm ama ona degli yasadklarma neyse cay icti tv baktk ve uyuduk sabah ise gtti molada beni aradi yarn pikniğe gidelm mi dedi bana hava cok güzel dedi
Bende yok ben gitmek istemiyorum gidesm yok sen gitmek istersen gideblrsn ailenle yada arkadaslarnla görüşürüz diyerek kapattım telefonu sence iyi mi yaomsm kötü mu ona karşı o kadart öfkeli ve kirgnm ki onunla hic bisi ypmak gelmio icimden

Hemen hemen aynyms yasadklarmz o zaman beni cok iyi anlarsn cok iğrenç bi durum degl mi ben artk inan kaynanamin yüzünü görünce şeytan gormuse donyrm nefret ediyorum allahm diyorum ne olr yardm et

Kavga ettm olmadi bagrdm olmadi cagrdm olmadi sustm susacagm
Esimede mesafemi koydm artk odun vermeyecem kendi kendime mutlu olmayı öğrenmek zorundaym bugün beni aradı yarn pikniğe gdelm mi dedi hic içimden gelmedi blymsn Hayır istemyrm dedm. Sen ailen yada arkadaslarnla gt dedm.
Blki kafasina bişiler dank eder dedm ya guler yüzlü oldm olmadi bagrdm olmadi cagrdm olmadi yirttm kendi mi olmadi geriye tek cozum susmak ve böyle ypmak kaldı

Ben olsam gitmem
Benim de anam var arkadaslarim var
Esin evden ciktigi gibi sen de cik dolas akraba arkadas avm neresi olursa gez
Bak gor nasi tipis tipis geliyor yanina
Bundan sonra bende öyle yapacam zaten kendi hayatıma bkcm bende o yokms gibi yapacam çünkü naparsam ypym yaranamadm olmadı

Çocuk olunca mı sevmeye saymaya başladılar sizi?
Ne kadar sürdü ki?
Bunlar gerçek ilişkiler değil yine eski haline dönerler mutlaka.
Çocuklar yüzünden sorun olur bu sefer aranızda
Nasıl başlarsa öyle gider bu işler arada düzelir sadece çevremde gördüğüm hep aynı.
Ben kv görümce ile sorun yaşamadım ama sorun yok değil bence var ama sabır diyorum görmezden geliyorum büyütmüyorum elimden geldiği kadarıyla ama çocukta yapsam ben böyle kalırım farklı kafalarda ve kültürlerdeyiz çünkü.

eşimin ailesinin yanından geldikten sonra ve bugun sabah beni arayıpda yarn piknigde gidelim demesini okudunuz mu
yada benm tavrımı..
burda sizde bana akıl verdnz kendinize göre sagolun
şimdi yine dogru mu yapyrm yaNLIŞ MI AMA BENM onunla artık hiç birşey yapasm gelmiyor öfkeli değilm aslında öfkeli olsam geçerdi cok kırgınım ve geçmiyor..

Sen de eşine karşı umursamaz davran. Çık dışarı gez. Eve geç gel. O ailesiyle vakit geçirirken sen evde yalnız oturursan temelli bunalır, hastalanırsın... Sen dışarı çıkınca fark eder belki seni gerçekten ihmal ettiğini... Şu an ekside olan sensin. O keyfine bakıyor, sen de keyfine bak. O eve geldiğinde dışarıda ol. O zaman işler değişecek, göreceksin. İllaki nedenini soracaktır. Sen de hep yalnızım, evde bunalıyorum de. Durmadan ailesine gidecekse ne diye evlenmiş, onu da anlamadım açıkçası. Sana gıcıklık olsun diye yapıyordur...

Canım eğer eşin hatalarını kabul etmeyen bir karakterse evliliğin öyle ya da böyle devam etsin istiyorsan sen daha çok ödün veren taraf olmalısın hep.
Yani bunu yapınca bir şey anlamayacaksa boşuna yapıp adamı daha fazla doldurma.
Ya da gitmeyeceksen de sen ailenle arkadaşlarınla git diyerek laf sokma.
Ben gitmiyorum size iyi eğlenceler bu kadar.
İçin kan ağlasa da bunu yap.
O gitsin sende at kendini dışarı gez.
O geldiğinde evde olma merak ettir biraz
o yokmuş gibi sakin davran kendi halinde kendi keyfinde görün bakalım ne olacak.

artık niye yapıyor bilmyrm inanın.. ailesi onun herşeyi..
peki yA Ben ben karısı..
evet kaynanamdan artık daha cok nefret edyrm ve hiç bir güç bana o kadını sevdiremyecek yüzünü görmek dahi istemyrm.. bizi böyle yaptı yuvamı böyle yaptı ya.. ne diyim allaha bıraktm..
eşim bugun benim gönlümü almaya calıştı yarn piknige gidelim diyerek..
vay be diyrm ne cok değişmişim eskiden olsa ucardm sevnrdm akşama kadar piknige gideceiz die ama şimdi istemedim bile gerçekten istemedim.. ailesi ile gitsin ben neyim kimin ki onun için benimle gidecek
ben dün hayattan bagıra bagıra susmayı ögrendim ya arttık herşeye dayanabilirim..

zaten tek bi o yol kaldı..
burda herkez politik ol sende onlar gibi iki yüzlü ol eşinden güler yüzünü eksik etme dedi..
eşimden güler yüzümü eksik etmedim ama noldu blymsnz benm değerimi kıymetimi bilmedi kaRISINI yok saydı ezdi bagırdı cagırdı hakaretler etti..
enisi böyle yapmak kendi kendime mutlu olmayı ögrenmek ona bagmlı olmamak..
ben bunu yapnca birşey anlar mı anlamazmı blmyrm ama başka yapacak birşeym yok artık bütün heveslerimi hayallerimi caldılar benden..

Size yasattiklari sebebiyle tepkilerinizde hakli olabilirsiniz ancak bir fikrin ise yarar olmasi uygulanabilirligi ile olculur. Tepkileriniz ise yarar degil. Beni bile okurken sizin degil esinizin yerine koymaya yoneltti ve cok bunaldim. Surekli ailemi kotuleyen, ikide bir hastanelik olan birinin bulundugu eve ayaklarim geri geri gider. Insan huzurlu oldugu yere gitmek ister. Belli ki ediniz sizin yarattiginiz bu huzursuz ortamdan kaciyor. Simdi bu durumda onunuzde iki secenek var; ya politik olup iliskileri duzelteceksiniz yada inatla bu sekilde devam edip bu evliligin bitmesine sebep olacaksiniz. Olay bu kadar net. Esiniz ailesine sirtini donup size gelmez.
Hakliyken haksiz duruma dusurmussunuz kendinizi. Surekli annen doyle ablan boyle diyen birine, sonunda "ehh yettin artik oyleler var mi diyecegin" denir. Cok defa soylerseniz sonunda sizi anlamayacak sizden kopacak ki kopmaya baslamis. Boyle devam ederseniz bosanmak istemedi yakindir. Sonra da ailesi icin benden ayriliyor diye aglamayin zira ailesinin degil sizin yuzunuzden olacaktor bu tavirlarla.

blyrm ben hatalarmn yanlışlarımn fakrndaym artık ailesi hakkında benden tek kötü söz tek kötü kelime duymayacak asla.. yorum dahi yapmcm.. asla kendimi toparlamam lazım buu başaracam yapacam
evet haklı iken haksız oldum cenemi tutamadm için eşime çok ödün ve taviz verdim..
ben ödün verdkce ben degersiz oldum ödün verdikce ezildim hakaretler duydum ama artık bitti..
sadece suscagm ve izleyecem olan biteni.
bugun benim gönlümü almaya calştı ama ne fayda beni bu kadar kırıp döktükten sonra
anam die tutturdkdan sonra heveslerimi hayallerimi kırdıktan sonra..

Dreamtheater bursada yaşıyorsun sanırım. Çok güzel ve büyük bir sehir. Havada guzeldir diye tahmin ediyorum. Çık gez, tiyatroya git mesela. Sinemaya git. Bir de kendine gore bir kurs bak. Hemen oraya kaydol. Kendine bir hayat kur. Eşin o hayata dahil olmak isterse olur. Istemezse kendi bilir. Bir de dışarı cikarken suslen puslen aklı sende kalsin ;-)

Ama onu o tarafa iten sensin. Kayınvalideni suçlama bence. Oraya gitmesinden rahatsızsan gitmemesini sağlayacaksın. Belli ki adam hatasını düzeltmeye çalışıyor. Ara gidelim de. Hiç bir şey olmamış gibi davran. Her şey senin elinde.

hiç birşey olmamış gibi davranamyrm inanın içimden gelmiyor.. gelmiyor istemyrm o kadar hayal kırıklıklarm var ki o kadar dokunuo ki yaptıkları kırgınım üzgünüm ve artık hiç birşey istemyrm.. ben yapamam onlar gibi hiç birşey olmamıl gibi elimde değil...

Cok fazla totosunu kaldirmissiniz
Umursamaz olun sizde bol bol ailenizle vakit geçirin önceliğiniz o olmadığını hissettirin
Senin şuan ki tek sıkıntın eşin sana kendini değersiz hissettiriyor sende aynısını yap

evet çok haklsınz cok fazla kaldırdm ben onun egolarını tavan yaptrdm hep alttan almakla hep güler yüzlü olmakla her zaman hemen affetmekle ama artık yok.. eski eşi yok onun karsısında..
bugun beni aramış piknige gidelim mi diyor aklınca düzeltmeye calışıyor ve aklınca benmde hemen düzelecemi düşündü eskisi gibi olacagımı düşündü ama yok geçti bitti artık eser kalmadı.
hele dün ben o durumu yaşadım ya bagıra bagıra sustum ya tamam...
ailem ailem ailem ailem.. al ailen senin olsun hayat onun olsun bundan sonra ne diyim..
bende kendimle mutlu olrm tutunurm hayata herşeyim o değil ki..

bak adam adım atmış pikniğe gidellimi diye belliki oda düzeltmeye çalışmaya başlamış sende ona adım at gidin pitniğe gülün eylenin eski konulara gşrmeyin yıpratmayın birbirinizi ..yoksa hep çatışma gerginlik hayat zindan etmeyin kendinize ....

Canım birde bunu dene inşallah düzelir.
Bak Allah korusun düzelmese bile sen kendi kendini mutlu etmeyi öğrendiğinde hayatında ona ihtiyacın kalmıyor böyle çok üzülmüyorsun

blymsnz gtmek gelmiyor içimden gelmiyor..
içim kan aglarken kalkıp onunla gtmek istemyrm..
beni bu kadar üzen aglatan bir adamla ben artık gülüp eglenmek istemyrm..
ben dün cok şey yaşadm özellikle o ailesinin yanndaken.. ve kendi kendime yemin ettm bundan sonra
ailesi ile ilgili tek bir kelime kötü söz asla duyamayacak benden yemin ederm duyamayacak..
ama bilmedi birşey var artık eski sen sakrak gülücük sacan kocasına tapan bir kadın yok onun karsınnda..
bugun adım atar yarın yine anam der neye yarar kii ..

Allahdan başka hiç kimseye kulluk etme zaten bir fırsat ver eğer değişmeye eğilimi varsa ne ala yoksa bu yazdıklarını uygularsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…