Eşim git gide benden uzaklaşıp soguyor.. ailesine yaklaşıyor Dayanamıyorum :(

Canim evlilikte politik olmak esastir. Herkesi sevecegiz diye bir kural yok ama ben esimi asla ne ailesine ne akrabalarina tek yollamam. Ancak esler boyle anlarlar aile olduklarini. Esin oraya tek gitse sen gitmesen mesela gene eski gunlerdeki hatta yillardaki gibi ailesi tam olarak orada sadece sonradab aileye dahil olan sen yoksun.Seni aile olarak gormesi zorlasir psikolojik olarak. Ben de cok karsi karsiya geldim esimle dır dır ettim, kavga ettim. Ama baktimki ben boyle yaptikca esim benden soguyor. Ben de tum bunlari biraktim. Hftada 1 ya da 2 kez annesine gideriz ve giderken derimki şu saatte kalkalim evde bu bu isim var. Gideriz 2 saat tatli tatli oturur kalkariz. Uyuz oldugum bi laf sokma olsa bile esime sikayet etmem. Evde gulerek askim annen bu aksam formundaydi iyi bombaladi beni derim. O da derki askim bosverr annemi o zaten naptiginin farkinda degil. Sen bildigini oku, he he de gec der. Inan bende oyle yapmaya basladim ve baktimki kafam mis gibi. Simdi ben k.valideme gittikce dedigine he he deyip gecerek ve bildigimi yaparak onu takmadikca ve kocamla iyi oldukca belkide
o daha cok cildiriyor ama bisey diyemiyor. Sen de boyle yap, asla ailesi icin esinle kavga etme zira hicbir sonuc vermez, sen huzur kaciran taraf olursun

O zaman durumunuzun düzelmesi zor gibi görünüyor canım.

Sımdı durumunuz nasıl?

Anlattıklariniz o kadar tanıdık geldiki benimde eski eşim her olanı biteni anlatırdı annesine cok mudahele ederlerdi sinir bozucu sabir sinayan bir durum gerçekten burada önemli olan sevip sevmediginiz karşısıniza alip konustuysaniz bir seyler degismediyse kendinize sorun bu yasananlari ne kadar daha kaldirabilirim diye onu böyle kabul edebilir miyim diye ve bir karar verin eger seviyorsanız deger diyorsanız politik davranın gidin kayinvalidenize yiyin için yapmacik da olsa kendinize laf soyletmeyin zaten kötü insanlarsa bu sefer baska seyler sunmaya baslayacaklar o noktada da esiniz size hak vermeye baslayacak evliliğiniz cok yeni cok fazla duyuyorum bu sorunları bir süre boyle oluyor sanırım biraz sabir gerekiyor zamanla hem onlar elini cekecektir hem eşiniz ayri bir aile olduğunu kabullebecektir diger sevdiginiz huylarıyla teraziye koyun ağır basan hangisi ise bir yol cizin kendinize eziyet etmeyin

Bende eşimin ailesi ile bazı tatsızlıklar yaşadım,gitmek içimden gelmese de gittim hep, en azından arkamdan sallayıp dolduramadılar. Siz gitmediğiniz sürece eşinizi hep dolduracaklar ve ne şekilde doldurduklarını hiç bilemeyeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…