Eşim film-dizilerdeki güzel kadınları eltime benzetiyor

Ozgyuvenle alakasi yok kendine saygiyla ilgisi var. Dizi filmde gordugune güzel/yakisikli demekle cevreden birimi devamli diline dolamak ayni şey degil. Eşim de Miranda Kerr çook beğenir ki onu bile devamli diline doladigini görmedim. Bu beni rahatsiz etmez ama cevremizden X birini devamli devamli anıyorsa saygisizlik olarak alirdim gayette normal değil.

Hahahahah iyi fikir bunu bi denicem

Yani böyle kimliksiz kullanıcı adınızla rahat rahat yazarsınız ancak hadi başka konuya yalllahhh kovuyorum seni konumdan

BUNU ANLAMIYORLAR! ya bekarlardır bunu yazanlar ya da eşleri daha önce hiç böyle yorum yapmadı

Yani böyle kimliksiz kullanıcı adınızla rahat rahat yazarsınız ancak hadi başka konuya yalllahhh kovuyorum seni konumdan
Yüzüne de söylerim canını sıkma sennn.Kocan eltini beğeniyorrr ağlamaya devam sana yallah

Eşinize sorsanıza amacı neymiş. Ne alaka dizilerdeki güzel kadınları eltiye benzetip durmak.

Siz de yakışıklı adamları eniştenize akrabalara falan benzetip durun bakalım o ne tepki verecek.

Karısı elin adamına benzetme yapsa cinnet geçirecek adamlar gelip burda karılarına pişkin pişkin elin kadınlarını güzelliyor sinir oldum ya kocanıza kusura bakmayın.

Her gördüğü güzel esmerleri benzetse bende sinir olurdum.ozellikle güzel kadinlari mi benzetiyo yoksa söylediği kişiler cidden benziyor mu?
Benzese söylemez miyim eşime aaa evet ne güzel beziyor derim ama vallahi yok benzemiyor bi kere eltim 105 kilo o kadınalara nasıl benzetti hala onu anlamıyorum bilerek mi yapıyor diye düşünüyorum şaka mi gibisinden ama ciddi konuşuyor her seferinde

Eşinizin abisi ,erkek kardeşi yok mu olmadi tanıdık birine benzetin sizde aktörleri kısas da hayat vardır

Eşinizin abisi ,erkek kardeşi yok mu olmadi tanıdık birine benzetin sizde aktörleri kısas da hayat vardır
Kısas kesinlikle hataları anlatmanın güzel yollarından. Evet vardır mutlaka ama ne o gözle baktım ne de benzettim akraba olmadığımız birine yakışıklı filan diye

Sarışın ve renkli gözlü olmak bir güzellik ölçütü değil, güzellik saç ve göz renginden çok bağımsız bir şey. Her koyu renk saçlı, koyu renk gözlü insan sıradan olmadığı gibi, her renkli gözlü insan da dünya güzeli olmuyor.
Eşinizin "sürekli" bunu yapıyor olması hiç hoş değil, hani bir iki kez benzetse tamam ama her esmer kadını benzetiyorsa insan rahatsız olur

Zaten olay benim esmer olmamam yani kesinlikle sarıyım güzelim demedim. Zaten herkes söyler ama insan herkesin değil eşinin söylemesini bekler.. benim eltimle de problemim yok zaten. Eşime anlam veremedim

Eşin brunette seviyor belli ki. Eltini beğeniyor olabilir.

Zaten olay benim esmer olmamam yani kesinlikle sarıyım güzelim demedim. Zaten herkes söyler ama insan herkesin değil eşinin söylemesini bekler.. benim eltimle de problemim yok zaten. Eşime anlam veremedim
Eşinizi en iyi siz tanırsınız aslında, biz buradan yorum yazıyoruz ama okuduğumuz kadarıyla. Siz daha iyi bilirsiniz, gerçekten de benzetiyor mu yoksa sizi sinir etmeye mi çalışıyor düşünün. Sonuçta erkekler çok akıllı varlıklar değiller, kendince sinir etmeye de çalışıyor olabilir

Rahatszi oluyorsan uyar esini

Olabilir de başardı sinir oldum eşime ay slak mı ne durup dururken keyfim kaçırdı dün gece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…