Bayıldım kız ben sanabu espriyi yapıp yapmamak da çok kararsız kalmıştım acaba kaldırır mı diye gayet de özgüveni yerinde bir fıstıksın salla gitsin
Canım onun egosu çok boş onu bil önce ne söylüyorsa onun eksikliğini hissediyor senin güzelliğinin farkında ve senin özgüvenini bitirmeye çalışıyor asla mimik bile oynamasın boş zaman sonra kaybına benzet ve kendinde değişiklikler yap veya şu kişi bana bu iltifatı etti de. Eğer iltifata evet hayatım öylesin zaten diyor ise normal biri. Bunun aksi ne alaka nerden çıkmış gibi bu tarz konuşma yapıyorsa narsist seni kendinden soyutlayıp kendine bağlamaya yalnızlastırmaya çalışıyor demek. Kendine değişiklik yaptın diyelim beğenmedi yada fark etmedi yine aynı şekildeBen terazi burcuyum arkadasim, evet biraz egosantrik halleri var ama takmıyordum belki ondan böyle yapıyordur bilemem
Tamam canım deneyeceğim. Bunları burda konuştuğum için bile utanıyorum saat 12.30 burda gece oğlanlar bi mızırdadı su verdim geri yattılar bi yandan da ağladım bilmiyorum utanç verici nerden bakarsan bak. Allah hidayet versin. Bana da gönül ferahlığıCanım onun egosu çok boş onu bil önce ne söylüyorsa onun eksikliğini hissediyor senin güzelliğinin farkında ve senin özgüvenini bitirmeye çalışıyor asla mimik bile oynamasın boş zaman sonra kaybına benzet ve kendinde değişiklikler yap veya şu kişi bana bu iltifatı etti de. Eğer iltifata evet hayatım öylesin zaten diyor ise normal biri. Bunun aksi ne alaka nerden çıkmış gibi bu tarz konuşma yapıyorsa narsist seni kendinden soyutlayıp kendine bağlamaya yalnızlastırmaya çalışıyor demek. Kendine değişiklik yaptın diyelim beğenmedi yada fark etmedi yine aynı şekilde
Neden utanç verici başkasının sizi ağlattığı bir konu sizin utancınız değil ağlatanın utancı olmalı. Kırılmayın ağlamayın güçlü durun kendinizi sevin ve unutmayın ki kendisini sevmeyeni kimse sevmezTamam canım deneyeceğim. Bunları burda konuştuğum için bile utanıyorum saat 12.30 burda gece oğlanlar bi mızırdadı su verdim geri yattılar bi yandan da ağladım bilmiyorum utanç verici nerden bakarsan bak. Allah hidayet versin. Bana da gönül ferahlığı
Ya takmayın benim eşimde dizide bir kıza bu kız basrolden daha güzel deyip aynı kızı arkadaşımıza benzetmistiYa kızlar eşim sürekli koca gözlü birini görünce ve güzel, aynı “ x “ diyo!
Yemin ederim ki kıskançlıktan filan değil güzele güzel demesini bilen birisiyim, ama eltim normal güzellikte bi kadın, ve gözleri de iri değil? benim güzelliğim de tâ kayınvalidemin eski evindeki komşular bile söylüyormuş ne kadar güzel gelinin diye, evet çok güzelim de kime göre, çünkü ben doğal sarışınım, renkli gözlüyüm ama eltim kahve gözlü koyu saçlı. Yani eşim onu güzel bulyorsa sarışın sevmiyor demektir mi? Ben mi kuruntu ediyorum? aklımda artık eşim eltimi mi beğeniyor gibi saçma sapan şeyler gelmeye başladı tövbe tövbe
Niye bu kadar özgüvensizsiniz ki bende bir erkeği görünce dizide filmde yakışıklı derim.esimde bir kadından bahserderken dünya ahiret kardeşim olsun çok güzel kız diyebilir ve biz alınmayız . Bu adamlar evli diye hiçbir kadına yorum yapmayacak mi erkek ortamında bol bol yapıyorlardir gerçi deBende sınır olurdum kocam öle dese. Yanı benım yanımda başka kadın hakkında yorum yapmasın. Haklı buldum sızı. Ama hıc bısey deme ortaya düşer kıskanıyor dıye. Yada anlayışlı bırıyse bır güzel anlat
Anlasın.. Anlasın da odunluk etmesin. Uygun bi şey mi yani yaptığı? Elti mevzu değil bu, kim olursa olsun. Niyetinden bağımsız olarak, insan düşünse de öyle tekraren söylemez. MünasebetsizlikKesinlikle. Moralim bozuldu yüzüm düştü belli etmemeye çalıştım ama anlamamıştır inşallah. Çünkü ilk değil bubirkaç kez oldu
Benim kocamda eltimin güzelliğini ovse net altında birsey ararım çok haklısınızYa kızlar eşim sürekli koca gözlü birini görünce ve güzel, aynı “ x “ diyo!
Yemin ederim ki kıskançlıktan filan değil güzele güzel demesini bilen birisiyim, ama eltim normal güzellikte bi kadın, ve gözleri de iri değil? benim güzelliğim de tâ kayınvalidemin eski evindeki komşular bile söylüyormuş ne kadar güzel gelinin diye, evet çok güzelim de kime göre, çünkü ben doğal sarışınım, renkli gözlüyüm ama eltim kahve gözlü koyu saçlı. Yani eşim onu güzel bulyorsa sarışın sevmiyor demektir mi? Ben mi kuruntu ediyorum? aklımda artık eşim eltimi mi beğeniyor gibi saçma sapan şeyler gelmeye başladı tövbe tövbe
Bir daha birini eltiye benzettigi zaman "aa evet biraz andiriyor hakkaten" deBen terazi burcuyum arkadasim, evet biraz egosantrik halleri var ama takmıyordum belki ondan böyle yapıyordur bilemem
başka bir sebebim yok açıkçası ama ekranda güzel kara kaş göz bi kadın görünce direkt “x” demesi saçma yani. Ben de başka akrabalarıma benzeyen yakışıklılar görüyorum ekranda direkt aa aynı şu demiyorum sürekli
Ablacım kocanın gözü dışarıda demekki başta öyle değildir diye düşünmüştüm ama bunu okuduktan sonra eltini beğendiğini düşünmeye başladım.Büyük eşşek büyük. Ben de aynılarını yapacağım ama. Evliliğimizin ilk başında da kızlara bakarken yakalıyordum uyardım bu ne böyle benim yanımda bir de diye, ben de yapacam dedim ve ben de erkeklere bakmaya başladım sonra o da bakmayı kesmişti anlamıştı aynısı kendine yapılınca
Sürekli olması saçma ve can sıkıcı, ne alaka yani.Ya kızlar eşim sürekli koca gözlü birini görünce ve güzel, aynı “ x “ diyo!
Anlar inşallah kalın kafalıYa takmayın benim eşimde dizide bir kıza bu kız basrolden daha güzel deyip aynı kızı arkadaşımıza benzetmistiyani benziyor yada benzemiyor o an andirmis olabilir bir tarafı. Sende herkesi niye yengene benzetiyorsun taktın kafayı abin bile bu kadar benzetmiyodur diye alaya alabilirsin belki anlar saçmalığı
diğer kullanıcıya yazmışsınız bunu ama ben de başrolde yakışıklı güzel görsem aa maşallah ne güzel/yakışıklı diyen birisiyim ama gidişte aynı yengem demem sürekliNiye bu kadar özgüvensizsiniz ki bende bir erkeği görünce dizide filmde yakışıklı derim.esimde bir kadından bahserderken dünya ahiret kardeşim olsun çok güzel kız diyebilir ve biz alınmayız . Bu adamlar evli diye hiçbir kadına yorum yapmayacak mi erkek ortamında bol bol yapıyorlardir gerçi de
Olabilir beni artık beğenmiyordur bilemem de kadın olarak direkt senin bi numaran kalmamış ne demek ya! Üzerine eklemeye devam ediyorsunuz utanmadanAblacım kocanın gözü dışarıda demekki başta öyle değildir diye düşünmüştüm ama bunu okuduktan sonra eltini beğendiğini düşünmeye başladım.
Kendini güzel sanıyorsun ama adama eltin çekici gelmiş ,senin bir numaran kalmamış.Kadın alımlı demekki sende boşama başka erkeklere bak nasıl evlilikler var ya
Zaten vallahi olay eltim değil eğer bunu iş arkadaşına yapsaydı sürekli o zaman da ne mana yani? DerdimAnlasın.. Anlasın da odunluk etmesin. Uygun bi şey mi yani yaptığı? Elti mevzu değil bu, kim olursa olsun. Niyetinden bağımsız olarak, insan düşünse de öyle tekraren söylemez. Münasebetsizlik
Utanması gereken ben değilim eşiniz ve sizsiniz karı koca başkalarını dikizlerken utandınız mı , Evet numaranız kalmamış neden zorunuza gitti bunu söylemem ? Adamın gözü dışarıda siz hala evli kalıp kendinizi avutmaya devammmOlabilir beni artık beğenmiyordur bilemem de kadın olarak direkt senin bi numaran kalmamış ne demek ya! Üzerine eklemeye devam ediyorsunuz utanmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?