Eşim film-dizilerdeki güzel kadınları eltime benzetiyor

Bayıldım kız ben sana bu espriyi yapıp yapmamak da çok kararsız kalmıştım acaba kaldırır mı diye gayet de özgüveni yerinde bir fıstıksın salla gitsin
ah bacımm özgüvenlerimize limon sıkıyorlar

Ben terazi burcuyum arkadasim, evet biraz egosantrik halleri var ama takmıyordum belki ondan böyle yapıyordur bilemem
Canım onun egosu çok boş onu bil önce ne söylüyorsa onun eksikliğini hissediyor senin güzelliğinin farkında ve senin özgüvenini bitirmeye çalışıyor asla mimik bile oynamasın boş zaman sonra kaybına benzet ve kendinde değişiklikler yap veya şu kişi bana bu iltifatı etti de. Eğer iltifata evet hayatım öylesin zaten diyor ise normal biri. Bunun aksi ne alaka nerden çıkmış gibi bu tarz konuşma yapıyorsa narsist seni kendinden soyutlayıp kendine bağlamaya yalnızlastırmaya çalışıyor demek. Kendine değişiklik yaptın diyelim beğenmedi yada fark etmedi yine aynı şekilde

Tamam canım deneyeceğim. Bunları burda konuştuğum için bile utanıyorum saat 12.30 burda gece oğlanlar bi mızırdadı su verdim geri yattılar bi yandan da ağladım bilmiyorum utanç verici nerden bakarsan bak. Allah hidayet versin. Bana da gönül ferahlığı

Neden utanç verici başkasının sizi ağlattığı bir konu sizin utancınız değil ağlatanın utancı olmalı. Kırılmayın ağlamayın güçlü durun kendinizi sevin ve unutmayın ki kendisini sevmeyeni kimse sevmez

Ya takmayın benim eşimde dizide bir kıza bu kız basrolden daha güzel deyip aynı kızı arkadaşımıza benzetmisti yani benziyor yada benzemiyor o an andirmis olabilir bir tarafı. Sende herkesi niye yengene benzetiyorsun taktın kafayı abin bile bu kadar benzetmiyodur diye alaya alabilirsin belki anlar saçmalığı

Niye bu kadar özgüvensizsiniz ki bende bir erkeği görünce dizide filmde yakışıklı derim.esimde bir kadından bahserderken dünya ahiret kardeşim olsun çok güzel kız diyebilir ve biz alınmayız . Bu adamlar evli diye hiçbir kadına yorum yapmayacak mi erkek ortamında bol bol yapıyorlardir gerçi de

Kesinlikle. Moralim bozuldu yüzüm düştü belli etmemeye çalıştım ama anlamamıştır inşallah. Çünkü ilk değil bu birkaç kez oldu
Anlasın.. Anlasın da odunluk etmesin. Uygun bi şey mi yani yaptığı? Elti mevzu değil bu, kim olursa olsun. Niyetinden bağımsız olarak, insan düşünse de öyle tekraren söylemez. Münasebetsizlik

Benim kocamda eltimin güzelliğini ovse net altında birsey ararım çok haklısınız

Acaba bilinç altınızda size eltinizin çok güzel olduğunu mu söylüyor da, bu kadar açık veriyorsunuz eşinize. oda bilinçli yada bilinçsizce habire gözleri güzel, kaşları güzel diye övüp duruyor... Yani biz birer enerjiyiz ve telepati yöntemi ile onun beynine bu mesajı siz bile gönderiyor olabilirsiniz.. Babam sarışın buz gibi bi adam .. annem esmer güzeli sımsıcak bir enerjisi var ... Eşiniz de sizi seçip evlendiğine göre diğerleri dış kapının mandalı değil mi ? Üzülmeye gerek yok .. Bende sarışınlara bayılanlardanım .. mutlu kalın

Ben terazi burcuyum arkadasim, evet biraz egosantrik halleri var ama takmıyordum belki ondan böyle yapıyordur bilemem
Bir daha birini eltiye benzettigi zaman "aa evet biraz andiriyor hakkaten" de
Dumur oldugunu goreceksin
Normalde kiskanan bir kadin degilsen seni ortak tanidiklarinizla vurmak istiyor
Aklina da ilk elti gelmis olabilir
Aslan erkegi yuruyen egodur
Ona iltifat etmiyorsaniz sizi kiskandirarak egosunu oksayacak bi nevi
Hayirdir eltim ne alaka bile deseniz bu ona yeter hem egosu oksanir hemde size ne alaka onu mu kiskandin simdi diyip kombo yapar
Ama siz ona hak veriyormus gibi yaparsaniz zınk diye kalacaktir bir daha da bu konuyu acmaz emin olun
Ama bu yontem ise yaramaz tutumuna devam ederse iste o zaman esinizin karakterinden suphe etmeye baslayabilirsiniz
Ama once ilk dedigimi deneyin
Gayet rahat bir sekilde yapin bunu
Bekleyin ama ilk o soylesin
Siz de "aa evet benziyor biraz haa, cay koyayim mi ya icek" tarzi relax olun ve o an suratina bakin sonra keyif cayinizi yudumlayin

Sen de televizyonda yakışıklı bir erkek gördüğünde onun tarafından birine benzet mesela ona ne kadar yakışıklı aynı abin gibi ya da ne kadar yakışıklı aynı kuzenin gibi şeklinde bir dene tepkisini ölç eğer ortada art niyetli bir şey varsa sana kızacaktır büyük ihtimalle sende ne var ki canım bunda sen her güzel kadın gördüğünde şuna benziyor buna benziyor demiyor musun de isim vermeden

Ablacım kocanın gözü dışarıda demekki başta öyle değildir diye düşünmüştüm ama bunu okuduktan sonra eltini beğendiğini düşünmeye başladım.

Kendini güzel sanıyorsun ama adama eltin çekici gelmiş ,senin bir numaran kalmamış.Kadın alımlı demekki sende boşama başka erkeklere bak nasıl evlilikler var ya

Sürekli olması saçma ve can sıkıcı, ne alaka yani.

Anlar inşallah kalın kafalı
diğer kullanıcıya yazmışsınız bunu ama ben de başrolde yakışıklı güzel görsem aa maşallah ne güzel/yakışıklı diyen birisiyim ama gidişte aynı yengem demem sürekli

Olabilir beni artık beğenmiyordur bilemem de kadın olarak direkt senin bi numaran kalmamış ne demek ya! Üzerine eklemeye devam ediyorsunuz utanmadan

Her gördüğü güzel esmerleri benzetse bende sinir olurdum.ozellikle güzel kadinlari mi benzetiyo yoksa söylediği kişiler cidden benziyor mu?

Anlasın.. Anlasın da odunluk etmesin. Uygun bi şey mi yani yaptığı? Elti mevzu değil bu, kim olursa olsun. Niyetinden bağımsız olarak, insan düşünse de öyle tekraren söylemez. Münasebetsizlik
Zaten vallahi olay eltim değil eğer bunu iş arkadaşına yapsaydı sürekli o zaman da ne mana yani? Derdim
Tabii ki munasebetsizlik ya. Erkekler ince mi düşünemiyor acaba

Olabilir beni artık beğenmiyordur bilemem de kadın olarak direkt senin bi numaran kalmamış ne demek ya! Üzerine eklemeye devam ediyorsunuz utanmadan
Utanması gereken ben değilim eşiniz ve sizsiniz karı koca başkalarını dikizlerken utandınız mı , Evet numaranız kalmamış neden zorunuza gitti bunu söylemem ? Adamın gözü dışarıda siz hala evli kalıp kendinizi avutmaya devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…