Eşim film-dizilerdeki güzel kadınları eltime benzetiyor

Sadece renkli gözlü ve sarışın olanlar güzeldir dememiş ki.eltisi kara kaş kara gözmüş ama ona göre çok güzel bir kadın değilmiş.ama kocası televizyondaki ona göre güzel olan kara kaşlı kara gözlü kadınları eltisine benzetiyormuş.eltisinin ona göre çok güzel bir kadin olmamasini esmer olmasina bağlamıyor yani.televizyondaki esmer kadınları güzel buluyor çünkü.sarişınlar daha güzel oluyor anlamı çıkmıyor buradan.eee ben sarışın bir güzel kadınım ama esmerlerden mi hoşlanıyor diyor.
Ayyy sözel mantık sorusu gibi olmuş konu.

Son düzenleme:
Valla kizlar kadin kötü bisey dememis sonucta cok sinir bozucu bisey ama sende buraya yazacana kocana agzini ac diyemedinmi sanane habire benzetme yapiyosun ne alaka diye ben olcam varya bidaha acabiliyomu o agzini … cildirirm ben kiskanclikla alakasi yokk bunun
he bu arada her mavi gözlü sarisinda guzel olmuyor ben ne cirkinler gördüm

Yok artık Ferhans ya, tekrar oku konuyu Kıskandığı kadın da elti yani, aileden biri. Nereden tutsan elinde kalıyor.
Kuzen, yeğen, ya da arada kan bağı olan biri için söylenmiş olsa ben de aynı tepkiyi verirdim ama bu durum hoş değil.

Yok artık Ferhans ya, tekrar oku konuyu Kıskandığı kadın da elti yani, aileden biri. Nereden tutsan elinde kalıyor.
Kuzen, yeğen, ya da arada kan bağı olan biri için söylenmiş olsa ben de aynı tepkiyi verirdim ama bu durum hoş değil.

Kuzenle de aynı şey değil yani.

Onu ben sarışınım ama kocam acaba esmerlerden mi hoşlanıyor diye yazmış.güzel bir kadını diye belirtmiş ama sırf sarışın olduğu için dememiş.

ANLAYANALR anlamayanlara anlatmış sonunda teşekkürlerrr

Ya zaten ben sırf renkliyim diye güzelim demedim kiii?? Ama vardır bi alımım çalımım
Konuyu amacından saprıtanlara prim vermemeniz hoş oldu

Yok değil ki. Ben güzele güzel derim hiç çekinmem
Kiloku evet ama çirkin değil eltim. Hani güzelliğin bi derecesi olur ya çok güzel dediğimiz insanlar olur. Tatlı dediğimiz ya da. Öyle ayırdım

Benim eşim de cevremizden kimseyi agzina almadi suana kadar anlamak icin yapmasi gerekmiyor. cirkin bi hareket
Net çirkin hareket ya. Nerden tutsam elimde kalıyor
Evet buraya kendimi övmeye geldim Çünkü sarışınlar ve renkli gözlüler güzeldir esmer ve kumrallar siz çatlayıp patlayın
hiç öyle taraklarda bezim olmaz kişi kendinden bilir işi demişler aklınıza ilk o geldiyse okuduktan sonra sizinle alakalıdır benimle değil

Düşünün bakalim
Ben çok güzelim, orjinal sarışınım, dillere destan bir güzelliğim var ama kocam olacak şahış balık etli, güzel olmayan ve tatlı sayılabilecek eltimi mi beğeniyor. Düşünecek bir şey yok, konunun özeti bu. Şimdi pirim kasmak için diğer konulara gidiyorum, burası baydı

Eşim esmer Türk canım
Yaptığı yanlış evet.bir daha yapmasın.ona neymiş kan bağı olmayan kadından?
evet ya?? Ne alaka yani?
Doğal derken yani eşim beni öyle gördü beğendi ilkten beri yani. Ego ne gezer ben de özgüven de kalmayacak bu gidişle
Ben size hak verdim. Bir defa benzetse neyse. Sürekli sürekli benzetmesi hiç normal değil. Sürekli aklındaymış gibi.
aynen öyle. Hadi ilkte fark etmedi dicem de ikinci üçüncü. kuzeni değil bi şeyi değil

Konu bu değil :)

Bir kere olur “aa bu oyuncu abimin-kardeşimin eşine ne kadar çok benziyor.” diyebilir. Ama her defasında ve farklı farklı kişilerde elti hakkında benzetme yapılırsa sanırım bende bozulurdum. Çünkü bazen bi dizide bir oyuncu oluyor eşimin akrabalarından birine benziyor atıyorum aa senin şu şu akrabana benziyor demi? diye söylüyorum. ama aynı akrabaya sürekli sürekli benzetsem eşimde de aynı rahatsızlık durumu olurdu. Sarışın-esmer konusuna gelince herkes beğendiği tarz farklıdır. Benim yöremde kara kaşlı kara kızlara bayılırlar, başka yerde sarışınlar güzel derler falan filan. Dış görünüşte bir yere kadar bazen enerjisi bile insanı beğenmeye yeter.

Evet demek ki düşünemezmişsiniz her şeyi. Ya da her düşündüğünüz doğru değil. Lütfen gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…