Aslında bır güzel kavga edıcen mıçaçan azına ama anlayışlımı naz cekermı senı kıskanıo benım eşim dıye ortaya düşer mı öle insanlarda var bılıosunKesinlikle. Moralim bozuldu yüzüm düştü belli etmemeye çalıştım ama anlamamıştır inşallah. Çünkü ilk değil bubirkaç kez oldu
Yok asla gidip demez eşim seni kıskanıyor vs diye zaten ben eltimi kıskandığımdan değil eşim neden beni görmüyor gibi bi komplekse girdim sanırımAslında bır güzel kavga edıcen mıçaçan azına ama anlayışlımı naz cekermı senı kıskanıo benım eşim dıye ortaya düşer mı öle insanlarda var bılıosun
Bılıyorum kıskanmadıgını aynen bıde bı erkek başka bı kadını ovmemelı. Ben sevmıorum.Yok asla gidip demez eşim seni kıskanıyor vs diye zaten ben eltimi kıskandığımdan değil eşim neden beni görmüyor gibi bi komplekse girdim sanırım
Ya canım karsındaki kocan el oğlu değil ki sor Allah aşkına tv deki tüm kadınlar nie eltıme benziyor baktığın her kadında onun simasını mı görüyorsun die . Eğer bunu sordun die aklına karpuz kabuğu girecek kadar eşşekse oda onun sorunu . Eğer dediğin gibi her gördüğünü alakası olmadan o die sana yansıtıp duruyorsa kusura bakmasınYa hayatım ama arkadaşın o eşin bunu yapsa bi kızı çekip sana atsa güzel bi hanım, aa aynı abimin eşi vs normal mi karşılarsın? Ve birkaç kez
Net!Bılıyorum kıskanmadıgını aynen bıde bı erkek başka bı kadını ovmemelı. Ben sevmıorum.
Evet anlamadığım bu, türkan şoray de esra bilgiç de ne bileyim ya bir de eltim onlara benzemiyor ki? Yani ekrandakilereEltiniz aklinda yer etmis demek ki zirt pirt bir tek onu birilerine benzetiyorsa.
Ne sacma seyler
Yok öle dusunmeyelım. Bı güzel kavga çıkar mıç güzelce. Dusunceleeını şöyleNet!
Evet anlamadığım bu, türkan şoray de esra bilgiç de ne bileyim ya bir de eltim onlara benzemiyor ki? Yani ekrandakilere
Neden benzetiyor anlamadım. Alakaları yok dedim, yok ya baya benziyorlar diyor
Gözüne mi öyle geliyor anlamadım
Yine de insan takıyor işte yaYa canım karsındaki kocan el oğlu değil ki sor Allah aşkına tv deki tüm kadınlar nie eltıme benziyor baktığın her kadında onun simasını mı görüyorsun die . Eğer bunu sordun die aklına karpuz kabuğu girecek kadar eşşekse oda onun sorunu . Eğer dediğin gibi her gördüğünü alakası olmadan o die sana yansıtıp duruyorsa kusura bakmasın
Bana sorduğunu cevaplayayım . Benım kocam benım aklımda en ufak soru işareti bırakmaz konuştuğu lafın sorumluluğunu alan biridir . Bende kocamdan bunu dersem ne düşünür die korkmam direk söylerim bu konuşma devamlılık arz ediyor beni rahatsız ediyor dediğim anda farkında değilse farkında değilim özür dilerim der farkındaysa öyle lafı evirip çevirmez ama yengeme de benziyor der . Bunu dedi die adama sapık muamelesi yapmam
Abisinin karısına farklı düşünceye girecek karakterde biri olmadığını bilirim hadi diyelim insanoğlu şaşar beşeroturup ben çirkin miyim beni güzel bulmuyor mu aman sarışın mı sevıyor Benı beğenmez mi die kendımi yıpratamam yallah anasının evine
Evet ikizlerimiz varEşinizle evleneli ne kadar oldu çocuğunuz varmı ?
Allah bağışlasın . Adam belki farkında değildir sakince söyleyın . Kocam neresi benziyor Allah aşkına nie her kadını ona benzetion die arkasına da bi sinsi gülücük çakın .Evet ikizlerimiz var
2 yıl oldu
Hahahaha konuyu açmam artık bi daha da derse dicem s. Git canımı sıkmaYok öle dusunmeyelım. Bı güzel kavga çıkar mıç güzelce. Dusunceleeını şöyle
Amin teşekkür ederimAllah bağışlasın . Adam belki farkında değildir sakince söyleyın . Kocam neresi benziyor Allah aşkına nie her kadını ona benzetion die arkasına da bi sinsi gülücük çakın .
Bence miktir gitme olmaz baya bı kavga çıkar anlar heralde eşşek değilse öküzHahahaha konuyu açmam artık bi daha da derse dicem s. Git canımı sıkma
Kafaları yersinTövbe estiyikim eltim yok dedirten konular
Bir değil iki değil anladığım kadarıyla ben cidden çok uyuz olurdum ve bi hayırdır ya çekerdimiyi dayanmissin bacım
Büyük eşşek büyük. Ben de aynılarını yapacağım ama. Evliliğimizin ilk başında da kızlara bakarken yakalıyordum uyardım bu ne böyle benim yanımda bir de diye, ben de yapacam dedim ve ben de erkeklere bakmaya başladım sonra o da bakmayı kesmişti anlamıştı aynısı kendine yapılıncaBence miktir gitme olmaz baya bı kavga çıkar anlar heralde eşşek değilse öküz
Bidahakine göz doktorundan randevu almamı ister misin kocam de gerek yok derse bi gözünü morartKafaları yersinhala ısrarla yok yaa baya benziyorlar fitili kulağımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?