Eşim film-dizilerdeki güzel kadınları eltime benzetiyor

Niye bu kadar özgüvensizsiniz ki bende bir erkeği görünce dizide filmde yakışıklı derim.esimde bir kadından bahserderken dünya ahiret kardeşim olsun çok güzel kız diyebilir ve biz alınmayız . Bu adamlar evli diye hiçbir kadına yorum yapmayacak mi erkek ortamında bol bol yapıyorlardir gerçi de

Ozgyuvenle alakasi yok kendine saygiyla ilgisi var. Dizi filmde gordugune güzel/yakisikli demekle cevreden birimi devamli diline dolamak ayni şey degil. Eşim de Miranda Kerr çook beğenir ki onu bile devamli diline doladigini görmedim. Bu beni rahatsiz etmez ama cevremizden X birini devamli devamli anıyorsa saygisizlik olarak alirdim gayette normal değil.

Bir daha birini eltiye benzettigi zaman "aa evet biraz andiriyor hakkaten" de
Dumur oldugunu goreceksin
Normalde kiskanan bir kadin degilsen seni ortak tanidiklarinizla vurmak istiyor
Aklina da ilk elti gelmis olabilir
Aslan erkegi yuruyen egodur
Ona iltifat etmiyorsaniz sizi kiskandirarak egosunu oksayacak bi nevi
Hayirdir eltim ne alaka bile deseniz bu ona yeter hem egosu oksanir hemde size ne alaka onu mu kiskandin simdi diyip kombo yapar
Ama siz ona hak veriyormus gibi yaparsaniz zınk diye kalacaktir bir daha da bu konuyu acmaz emin olun ;)
Ama bu yontem ise yaramaz tutumuna devam ederse iste o zaman esinizin karakterinden suphe etmeye baslayabilirsiniz
Ama once ilk dedigimi deneyin
Gayet rahat bir sekilde yapin bunu
Bekleyin ama ilk o soylesin
Siz de "aa evet benziyor biraz haa, cay koyayim mi ya icek" tarzi relax olun ve o an suratina bakin sonra keyif cayinizi yudumlayin😃
Hahahahah iyi fikir bunu bi denicem 😂

Utanması gereken ben değilim eşiniz ve sizsiniz karı koca başkalarını dikizlerken utandınız mı , Evet numaranız kalmamış neden zorunuza gitti bunu söylemem ? Adamın gözü dışarıda siz hala evli kalıp kendinizi avutmaya devammm
Yani böyle kimliksiz kullanıcı adınızla rahat rahat yazarsınız ancak 😂😂 hadi başka konuya yalllahhh kovuyorum seni konumdan

Ozgyuvenle alakasi yok kendine saygiyla ilgisi var. Dizi filmde gordugune güzel/yakisikli demekle cevreden birimi devamli diline dolamak ayni şey degil. Eşim de Miranda Kerr çook beğenir ki onu bile devamli diline doladigini görmedim. Bu beni rahatsiz etmez ama cevremizden X birini devamli devamli anıyorsa saygisizlik olarak alirdim gayette normal değil.
BUNU ANLAMIYORLAR! ya bekarlardır bunu yazanlar ya da eşleri daha önce hiç böyle yorum yapmadı

Yani böyle kimliksiz kullanıcı adınızla rahat rahat yazarsınız ancak 😂😂 hadi başka konuya yalllahhh kovuyorum seni konumdan
Yüzüne de söylerim canını sıkma sennn.Kocan eltini beğeniyorrr ağlamaya devam sana yallah :KK53:

Eşinize sorsanıza amacı neymiş. Ne alaka dizilerdeki güzel kadınları eltiye benzetip durmak.

Siz de yakışıklı adamları eniştenize akrabalara falan benzetip durun bakalım o ne tepki verecek.

Karısı elin adamına benzetme yapsa cinnet geçirecek adamlar gelip burda karılarına pişkin pişkin elin kadınlarını güzelliyor sinir oldum ya kocanıza kusura bakmayın.

Her gördüğü güzel esmerleri benzetse bende sinir olurdum.ozellikle güzel kadinlari mi benzetiyo yoksa söylediği kişiler cidden benziyor mu?
Benzese söylemez miyim eşime aaa evet ne güzel beziyor derim ama vallahi yok benzemiyor bi kere eltim 105 kilo o kadınalara nasıl benzetti hala onu anlamıyorum bilerek mi yapıyor diye düşünüyorum şaka mi gibisinden ama ciddi konuşuyor her seferinde

Ya kızlar eşim sürekli koca gözlü birini görünce ve güzel, aynı “ x “ diyo!
Yemin ederim ki kıskançlıktan filan değil güzele güzel demesini bilen birisiyim, ama eltim normal güzellikte bi kadın, ve gözleri de iri değil? benim güzelliğim de tâ kayınvalidemin eski evindeki komşular bile söylüyormuş ne kadar güzel gelinin diye, evet çok güzelim de kime göre, çünkü ben doğal sarışınım, renkli gözlüyüm ama eltim kahve gözlü koyu saçlı. Yani eşim onu güzel bulyorsa sarışın sevmiyor demektir mi? Ben mi kuruntu ediyorum? aklımda artık eşim eltimi mi beğeniyor gibi saçma sapan şeyler gelmeye başladı tövbe tövbe
Eşinizin abisi ,erkek kardeşi yok mu olmadi tanıdık birine benzetin sizde aktörleri kısas da hayat vardır 🤣

Eşinizin abisi ,erkek kardeşi yok mu olmadi tanıdık birine benzetin sizde aktörleri kısas da hayat vardır 🤣
Kısas kesinlikle hataları anlatmanın güzel yollarından. Evet vardır mutlaka ama ne o gözle baktım ne de benzettim akraba olmadığımız birine yakışıklı filan diye

Sarışın ve renkli gözlü olmak bir güzellik ölçütü değil, güzellik saç ve göz renginden çok bağımsız bir şey. Her koyu renk saçlı, koyu renk gözlü insan sıradan olmadığı gibi, her renkli gözlü insan da dünya güzeli olmuyor.
Eşinizin "sürekli" bunu yapıyor olması hiç hoş değil, hani bir iki kez benzetse tamam ama her esmer kadını benzetiyorsa insan rahatsız olur

Sarışın ve renkli gözlü olmak bir güzellik ölçütü değil, güzellik saç ve göz renginden çok bağımsız bir şey. Her koyu renk saçlı, koyu renk gözlü insan sıradan olmadığı gibi, her renkli gözlü insan da dünya güzeli olmuyor.
Eşinizin "sürekli" bunu yapıyor olması hiç hoş değil, hani bir iki kez benzetse tamam ama her esmer kadını benzetiyorsa insan rahatsız olur
Zaten olay benim esmer olmamam yani kesinlikle sarıyım güzelim demedim. Zaten herkes söyler ama insan herkesin değil eşinin söylemesini bekler.. benim eltimle de problemim yok zaten. Eşime anlam veremedim

Yemin ederim ki kıskançlıktan filan değil güzele güzel demesini bilen birisiyim, ama eltim normal güzellikte bi kadın, ve gözleri de iri değil? benim güzelliğim de tâ kayınvalidemin eski evindeki komşular bile söylüyormuş ne kadar güzel gelinin diye, evet çok güzelim de kime göre, çünkü ben doğal sarışınım, renkli gözlüyüm ama eltim kahve gözlü koyu saçlı. Yani eşim onu güzel bulyorsa sarışın sevmiyor demektir mi? Ben mi kuruntu ediyorum? aklımda artık eşim eltimi mi beğeniyor gibi saçma sapan şeyler gelmeye başladı tövbe tövbe
Eşin brunette seviyor belli ki. Eltini beğeniyor olabilir.

Zaten olay benim esmer olmamam yani kesinlikle sarıyım güzelim demedim. Zaten herkes söyler ama insan herkesin değil eşinin söylemesini bekler.. benim eltimle de problemim yok zaten. Eşime anlam veremedim
Eşinizi en iyi siz tanırsınız aslında, biz buradan yorum yazıyoruz ama okuduğumuz kadarıyla. Siz daha iyi bilirsiniz, gerçekten de benzetiyor mu yoksa sizi sinir etmeye mi çalışıyor düşünün. Sonuçta erkekler çok akıllı varlıklar değiller, kendince sinir etmeye de çalışıyor olabilir

Rahatszi oluyorsan uyar esini

Eşinizi en iyi siz tanırsınız aslında, biz buradan yorum yazıyoruz ama okuduğumuz kadarıyla. Siz daha iyi bilirsiniz, gerçekten de benzetiyor mu yoksa sizi sinir etmeye mi çalışıyor düşünün. Sonuçta erkekler çok akıllı varlıklar değiller, kendince sinir etmeye de çalışıyor olabilir
Olabilir de başardı sinir oldum eşime 🤣 ay slak mı ne durup dururken keyfim kaçırdı dün gece.

Back
X