- 30 Mayıs 2018
- 122
- 35
- 13
- 34
- Konu Sahibi Hayat343434x
-
Mahkemeye bakici tutar bakarim der alir diye dusunuyorumÇocuklarını alıp neyapacak sence? İstanbul a mı götürecek? Yoksa üveyannesinemi baktırtacak?
Ben olsam toplar eşyalarımı evime geçerdim izin istemekde ne, para gönderiyormu, gönderiyorsa en fazla parayı keser senin imkanın varsa çalış yolsa boşan ödesin paşa paşa nafakasını
Haklarim nedir peki bana guc verin lutfenZaten karıkoca 6aydan fazla ayrı kalınca KEYFI OLARAK her açıdan sıkıntıya gıriyor. Ortada evlilik denen kurum göremıyorum üzgünüm ama.
bana kapiyi gosterip cocuklari alacağını soyluyor.
Evi kendisi tutmus 2 arkadasida oylesin kaliyorİş adamı
Ama bekar arkadaşlarıyla yaşıyor
buna anlam veremedim.
Bir şekilde eşinizin evi bariz terkettiğini sunmanız gerekiyor. Böyle 1,0 öndesiniz zaten çocuklarına bakmayan sorumsuz bir eş. Eger gercekten ayrılmayı düşünüyorsanız maddi manevi tazminat hakkınız dahi olabilir. Avukat olan biri varsa o daha dogru yorumlar ama kendınızı ezdirmeyın artıkHaklarim nedir peki bana guc verin lutfen
Evet bu dusunceyle babasinin evine bırakıyor yok hava atmiyor cunku ben goruyorum isyerlerini biliyorum 3 kardes sirket ortagi.maddi yasantisinida biliyorum millet burda xin giydigi gomlek 1000 tl cocuklarida perisan diyorKonu sahibi arkadaşım benim anladığım kadarıyla kayınpederinin yanında senin kalmanın sebebi şu,tek başına çocuklarla evde kalırsan laf söz olur,namusuna leke gelir,biri peşine takılır el ne der korkusu sanırım dimi.ben öyle anladım.kendisi zaten yılda 3-4 kez geliyor güya KV kp size sahip çıkıyor.siz şirketleri var diyorsunuz ama sanırım size biraz hava atıyor bu adam.yalan bicokseyi.evet ihraç ürünü hazirliyor olabilirler ama sizin gözünüzde büyüttüğünüz kadar değil.size 300-400 yollamayi bile sizin zorunuzla yapan bu adam ve bekar evinde 3-4 kisi kalıyorsa çokta zengin değil.sizi mahkum etmiş değer görmediğiniz bir hayata,kendiside değer vermiyor ihtiyaçlarınızi filan hiç umursamiyor.devlet evet arkanızda,eskisi gibi değil herşey.yani şiddet uygulayıp,aldatıyor sonrada zarzor para gönderiyor,eviniz varken ufak bir odaya mahkum ediyor.cok üzüldüm.ama sizin bir artiniz var,lise mezunusunuz.vanin ilçesinde olup okuyup lise mezunu olmak büyük birsey bence.cocuklarinizi alıp hayat kurabilirsiniz ama kolay değil bunu bilin.o adamdan beklenti içine girmeden nasıl kurarım onu düşünmeniz gerekiyor.Allah yardımcınız olsun
Diyorum zaten bugun itibariyle telefon iliskimi bitirdim aradigi halde cvp vermem ya bu durumu duzelt yada bosanma protokolunu imzala diyecemKocan kendi istediği gibi iş bahanesi ile geziyo ediyor seni güvensizlik ten babasının evine bırakıyor kusura bakmasın da ya koca alıp evine gelsin adam gibi kalsın yada seni de yanına alsın ben olsam öyle derim
Bunlari nasil yapiyorlar kira destegi falanDoguda aileler biraz daha baskıcı galiba ailen destek olmuyorsa kendin çalış kazan calisamiyorsan devlet zaten kira kömür erzak yardimi yapior çocuklara maasda bagliyor ayrilabilirsin esin seni aldatıyor olabilir
Diyorum zaten bugun itibariyle telefon iliskimi bitirdim aradigi halde cvp vermem ya bu durumu duzelt yada bosanma protokolunu imzala diyecem
Aklıma Meryem diye bir film vardı Zeynep camci nin oynadigi ongeldi . Her neyse ... Ya çocukları alıp yanına gidin yada yolları ayırın . Senede bir kez gelip üç gün kalan kocaya pek ihtiyacınız yoktur herhaldeMerhaba arkadaslar uzun zamandir siteyi takip ediyordum fakat konu acmak icin yeni uye oldum.ben vanliyim 2 cocugum var esim yaklasik 1 yildir istanbulda yeni bir is kurma girisiminde bulundugunu idda ederek bizden ayri yasiyor 1yildir toplasaniz 3 defa gelip cocuklari 2 gun gorup gitmistir..bizim kendi evimiz olmasina ragmen gidince beni kanser tedavisi goren baba ve uvey annenin oldukca kalabaligi olan evine birakiyor biz cocuklarimla 1 yildir Cekyatta yatiyoruz bavullarda esyamiz kaliyor kisacasi duzenimiz yok cocuklarim babalarini cok özlüyor bu durum icin herkesle konusmaya calisinca beni haksiz edip isi var calisiyor diyorlar.kendisi istanbulda ev tutmus 2 bekar arkadaşıyla birlikte kaliyor dort dortluk bir hayat yasiyor ama bizde sefalet icinde surunuyoruz.bu durumu kabul etmedigim zaman bana kapiyi gosterip cocuklari alacağını soyluyor.bana ne onerirsiniz allah askina sizin fikriniz nedir haksizmiyim ben..
NOt::Babasinin kanser hastasi olmasıni kesinlikle yadırgamıyorum adam tedavi gordugu icin rahat edemiyor cocuklari kaldiramiyor..hep evde bir kavga var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?