Konu sahibi arkadaşım benim anladığım kadarıyla kayınpederinin yanında senin kalmanın sebebi şu,tek başına çocuklarla evde kalırsan laf söz olur,namusuna leke gelir,biri peşine takılır el ne der korkusu sanırım dimi.ben öyle anladım.kendisi zaten yılda 3-4 kez geliyor güya KV kp size sahip çıkıyor.siz şirketleri var diyorsunuz ama sanırım size biraz hava atıyor bu adam.yalan bicokseyi.evet ihraç ürünü hazirliyor olabilirler ama sizin gözünüzde büyüttüğünüz kadar değil.size 300-400 yollamayi bile sizin zorunuzla yapan bu adam ve bekar evinde 3-4 kisi kalıyorsa çokta zengin değil.sizi mahkum etmiş değer görmediğiniz bir hayata,kendiside değer vermiyor ihtiyaçlarınızi filan hiç umursamiyor.devlet evet arkanızda,eskisi gibi değil herşey.yani şiddet uygulayıp,aldatıyor sonrada zarzor para gönderiyor,eviniz varken ufak bir odaya mahkum ediyor.cok üzüldüm.ama sizin bir artiniz var,lise mezunusunuz.vanin ilçesinde olup okuyup lise mezunu olmak büyük birsey bence.cocuklarinizi alıp hayat kurabilirsiniz ama kolay değil bunu bilin.o adamdan beklenti içine girmeden nasıl kurarım onu düşünmeniz gerekiyor.Allah yardımcınız olsun