- 30 Mayıs 2018
- 122
- 35
- 13
- 34
- Konu Sahibi Hayat343434x
-
Bu durumun normal olmadigini bana inandirmaniz yeterli ben bu ortamda artik neredeyse normal bakicaktimAllah yardımcın olsun . Sizin duruma yapıcak bısey yok . SÖylenılen çözümleri yapamam dıyorsunuz. Açıkcası bıze de susmak düşüyor.
Normal değil . Eşini al karşına adam akıllı konuş. Baktın boşucam etcem dedi . Eğer ailen arkanda değilse kadın sığınma evıne git. Yenı bır hayat çiz kendıne.Bu durumun normal olmadigini bana inandirmaniz yeterli ben bu ortamda artik neredeyse normal bakicaktim
Resmî nikah var bari dimiInanin oyle ayaklarim.uzerinde durmak istiyorum ki ama destek olan yok yola cikmak icin bile izin almak zorunda birakildim yasadigim yer cok baskici zihniyeti dar..ailem bosanmama karsi sen bilirsin karismayiz diyor kayınpeder tarafı 2 gun carsiya ciktim diye beni ayiplayan insanlar..
Kocan oraya ne diye gitti? Şirketleri varmış durumu iyiymiş niye İstanbul’a gitti? Madem gitti sizi niye almadı? Neyi toparlamaya çalışıyor?Hayir orda daha cok yakinim var teyzem var burda aile toplum baskisina maruz kalirim
Alın çocuklarınızı eşinizin yanına gidin size geçiminizi sağlayacak şekilde maddi destekte bulunuyor mu? İstanbul’da ne iş yapıyor neden ailece gitmediniz?Merhaba arkadaslar uzun zamandir siteyi takip ediyordum fakat konu acmak icin yeni uye oldum.ben vanliyim 2 cocugum var esim yaklasik 1 yildir istanbulda yeni bir is kurma girisiminde bulundugunu idda ederek bizden ayri yasiyor 1yildir toplasaniz 3 defa gelip cocuklari 2 gun gorup gitmistir..bizim kendi evimiz olmasina ragmen gidince beni kanser tedavisi goren baba ve uvey annenin oldukca kalabaligi olan evine birakiyor biz cocuklarimla 1 yildir Cekyatta yatiyoruz bavullarda esyamiz kaliyor kisacasi duzenimiz yok cocuklarim babalarini cok özlüyor bu durum icin herkesle konusmaya calisinca beni haksiz edip isi var calisiyor diyorlar.kendisi istanbulda ev tutmus 2 bekar arkadaşıyla birlikte kaliyor dort dortluk bir hayat yasiyor ama bizde sefalet icinde surunuyoruz.bu durumu kabul etmedigim zaman bana kapiyi gosterip cocuklari alacağını soyluyor.bana ne onerirsiniz allah askina sizin fikriniz nedir haksizmiyim ben..
NOt::Babasinin kanser hastasi olmasıni kesinlikle yadırgamıyorum adam tedavi gordugu icin rahat edemiyor cocuklari kaldiramiyor..hep evde bir kavga var
Ayy allah aşkına siz zaten böyle perişansınız?Cunku bosandik perisan oldu desin istemiyorum
Kocamin 3 sirketi var is adami
Çocuklarını alıp neyapacak sence? İstanbul a mı götürecek? Yoksa üveyannesinemi baktırtacak?Oyle biri ki evime gitmeme bile izin vermiyor oyle zor durum ki.acaba cocuklarimi alabilir mi
Evet resmi nikah var kizim 7 oglum 3 yasinda vanin ilcesinde oturuyorum 2 haftada bir kavgayla 250 300 tl gonderiyor maddi durumuda cok iyi ithalat ihracat isiBen Güneydoğu’da kalmıştım bir dönem. Orada genellikle erkekler böyle. Eşlerini çocukla birlikte ailelerinin yanına bırakıp İstanbul’a çalışmaya giderler güya. Çoğu imam nikâhlıdır.
Gerçekçi sorular sorayım sana:
1. Resmî nikâhın var mı?
2. Çocuklarının yaşı kaç?
3. Sizin yaşınız kaç?
4. Van Merkez’de mi oturuyorsunuz yoksa ilçe, köy vb. bir yerde mi?
5. Eşiniz size para gönderiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?