• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evliyken bekar hayati yasiyor

Bu durumun normal olmadigini bana inandirmaniz yeterli ben bu ortamda artik neredeyse normal bakicaktim
Normal değil . Eşini al karşına adam akıllı konuş. Baktın boşucam etcem dedi . Eğer ailen arkanda değilse kadın sığınma evıne git. Yenı bır hayat çiz kendıne.

normal olurmu hiç sen biraz sessiz kalmışın o yüzden eziyorlar arkan da ailen olmayınca böyle davranıyorlar ama lütfen gönderilen paradan biriktirin oh ne ala ailesi yesindiye evi ayırmıyo kendi metres buluyor çocuklarda çabası babasız büyüyor valla bi cinnet çıkar sen rahat etmiyorsan oda etmesin al darp raporunu uğraşsın bakalım birde geliyoruz bizi al de burda kalmam de

iki sene ayrı kalmış bir daha dönermi hiç sen nolcan nereye kadar canım ya

Inanin oyle ayaklarim.uzerinde durmak istiyorum ki ama destek olan yok yola cikmak icin bile izin almak zorunda birakildim yasadigim yer cok baskici zihniyeti dar..ailem bosanmama karsi sen bilirsin karismayiz diyor kayınpeder tarafı 2 gun carsiya ciktim diye beni ayiplayan insanlar..
Resmî nikah var bari dimi

Durumunuza oyle uzuldum ki. Burda bazi yorum yapanlari da anlamak guc. Yorum yapmak cok kolay. Kadin Van'da yasiyor. Dogu kulturu, oranin sartlari. Ailem arkamda degil diyor. Carsiya bile gitsem kotu gözle bakiliyor diyor. Tore cinayetlerini bilmiyor nuyuz? Kocasi kendini bilmezin teki. Konu sahibi kucuk yasta evlenmis niye cocuk yaptin deniliyor. Bu sorularin kendisine ne yardimi olacak?

Konu sahibi, inanin ne yapabilirsiniz bilmiyorum. Keske sizi ordan cekip cikarip kurtarmak mumkun olsaydi. Burdan bir avukat arkadas belki yol gosterebilir. Bu cileyi omur boyu cekemezsiniz. Iyi bir yol izlemeniz gerekiyor. 183 ara denmis. Onu yapsaniz? Allah yar ve yardimciniz olsun

Öyle hayatlar okuyorum ki burda cidden ağzım beş karış açık kalıyo ne demek izin vermiyo ne demek çalıştırmıyo yahu, adam zaten senede 3 defa geliyo belli ki orda bir yatak arkadaşı var, çocukları falan alamaz alsa ne yapacak annesigile mi verecek o adam rahatı bırakıpta çocuk mu bakar, iş kurma bahanesiyle oaraya buraya kapak atmak bu ayın konusu galiba, iş kurulur batılır çıkılır bu komple aileyi ilgilendiren bişeydir birlikte olunur

Merhaba arkadaslar uzun zamandir siteyi takip ediyordum fakat konu acmak icin yeni uye oldum.ben vanliyim 2 cocugum var esim yaklasik 1 yildir istanbulda yeni bir is kurma girisiminde bulundugunu idda ederek bizden ayri yasiyor 1yildir toplasaniz 3 defa gelip cocuklari 2 gun gorup gitmistir..bizim kendi evimiz olmasina ragmen gidince beni kanser tedavisi goren baba ve uvey annenin oldukca kalabaligi olan evine birakiyor biz cocuklarimla 1 yildir Cekyatta yatiyoruz bavullarda esyamiz kaliyor kisacasi duzenimiz yok cocuklarim babalarini cok özlüyor bu durum icin herkesle konusmaya calisinca beni haksiz edip isi var calisiyor diyorlar.kendisi istanbulda ev tutmus 2 bekar arkadaşıyla birlikte kaliyor dort dortluk bir hayat yasiyor ama bizde sefalet icinde surunuyoruz.bu durumu kabul etmedigim zaman bana kapiyi gosterip cocuklari alacağını soyluyor.bana ne onerirsiniz allah askina sizin fikriniz nedir haksizmiyim ben..
NOt::Babasinin kanser hastasi olmasıni kesinlikle yadırgamıyorum adam tedavi gordugu icin rahat edemiyor cocuklari kaldiramiyor..hep evde bir kavga var
Alın çocuklarınızı eşinizin yanına gidin size geçiminizi sağlayacak şekilde maddi destekte bulunuyor mu? İstanbul’da ne iş yapıyor neden ailece gitmediniz?

Cunku bosandik perisan oldu desin istemiyorum
Ayy allah aşkına siz zaten böyle perişansınız?
Daha ne kadar perişan olabilirsiniz ki ?
Bence yakanızı kurtarın böyle bi pislikten sonra arkanızdan ne derse desin boşverin.
Evlere temizliğe gitme imkaniniz var mı?
En azından onu yapın çocuklarınız maddi acıdan rahat ederler biraz.
Arkadaşlar forumda avukat olan bildiğiniz üyeleri etiketlerseniz iyi olur bu arada .

Oyle biri ki evime gitmeme bile izin vermiyor oyle zor durum ki.acaba cocuklarimi alabilir mi
Çocuklarını alıp neyapacak sence? İstanbul a mı götürecek? Yoksa üveyannesinemi baktırtacak?
Ben olsam toplar eşyalarımı evime geçerdim izin istemekde ne, para gönderiyormu, gönderiyorsa en fazla parayı keser senin imkanın varsa çalış yolsa boşan ödesin paşa paşa nafakasını

Herkes birşeyler yazmış çözüm önerilerinde bulunmuş ama konu sahibi herşeye yapamam diyor.Peki o zaman ne gibi bir öneri bekliyorsunuz? Evet doğu kültürü evet baskıcı bir sistem evet 2 çocukla tek başınıza işsiz ev olmadan bir mücadelenin içerisindesiniz ama ya Sonrası.Nereye kadar.Gençliğiniz özgüveniniz elinizden gittikten sonra daha fszla perişan olsanız ne olacak ki? Allah aşkına kadınız anneyiz eşiz biz güçlüyüz erkeklerin herşeyi bu kdr avuçlarının içine almasına izin vermeyelim lütfen.O kadar üzülüyorum ki burda böyle konular okudukça.Bunca yazılan şeye karşın hiç birşey yapmadan oturmayın lütfen yoksa akıl sağlığınızı da kaybedersiniz çocuklarınız var annesiniz biraz güçlü olun silkelenin ve hemen harekete geçin

Ben Güneydoğu’da kalmıştım bir dönem. Orada genellikle erkekler böyle. Eşlerini çocukla birlikte ailelerinin yanına bırakıp İstanbul’a çalışmaya giderler güya. Çoğu imam nikâhlıdır.
Gerçekçi sorular sorayım sana:
1. Resmî nikâhın var mı?
2. Çocuklarının yaşı kaç?
3. Sizin yaşınız kaç?
4. Van Merkez’de mi oturuyorsunuz yoksa ilçe, köy vb. bir yerde mi?
5. Eşiniz size para gönderiyor mu?

Arkadaslar çözümlerinize yapamam demiyorum haklisiniz hepiniz haklisiniz zaten bayramda gelmesini bekliyorum bu defa sonuc bulmali ssdece bana guc verin destek olun yeterli..zaten boyle evlilik olmaz o dunya kadar para kazaniyor niye temizlige gideyim ki hakkimi soyleyin bana yardimci olun ki ben dik duruyum

Ben Güneydoğu’da kalmıştım bir dönem. Orada genellikle erkekler böyle. Eşlerini çocukla birlikte ailelerinin yanına bırakıp İstanbul’a çalışmaya giderler güya. Çoğu imam nikâhlıdır.
Gerçekçi sorular sorayım sana:
1. Resmî nikâhın var mı?
2. Çocuklarının yaşı kaç?
3. Sizin yaşınız kaç?
4. Van Merkez’de mi oturuyorsunuz yoksa ilçe, köy vb. bir yerde mi?
5. Eşiniz size para gönderiyor mu?
Evet resmi nikah var kizim 7 oglum 3 yasinda vanin ilcesinde oturuyorum 2 haftada bir kavgayla 250 300 tl gonderiyor maddi durumuda cok iyi ithalat ihracat isi

Böyle evlilik mi olur yahu?
Boşansanız aileniz destek olur mu yanlarına gidip kalabilir misiniz?
İmkanınız varsa sürdürmeyin bu evlilik sakat.

Back